Že mi vyletel papagáj z okna a niekto ho trafil tenisovou loptičkou a zabil ho a na zemi som potom videla kopec mŕtvych vtákov a potom mi vyskočila aj mačka z okna... Nič iné mi zrovna nenapadá, to sa mi snívalo pár dní dozadu...
mne sa snívalo, že vybuchli Jaslovské Bohunice a že som volala tatkovi a on mi nezdvíhal telefón (môj tatko je človek, ktorý ti vždy zdvihne na prvýkrát, bez ohľadu na dennú hodinu) a keď som sa mu konečne dovolala, tak som sa ho pýtala, že ako sú na tom, či ich evakuovali a potrebujú ubytovať, či sú rádioaktívni, či nie je nikto zranený.. a on bol taký že "nič nepotrebujeme, nič nemáme nové, všetko pri starom" (tak ako pri každom našom fucking telefonáte ) a mňa išlo ujebať z toho
Že Rišo bol v mama ožeň ma a prihlásila sa na neho 13 ročná Natalia Pažicka a bola do neho strašne zaľúbená. áno, poslednú dobu sa mi snívajú podobne hlúposti, ale našťastie ich hneď zabudnem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
že som dostala Ečko z dejepisu