proste tento web, toto forum, aj cely BA kraj, je priam zamoreny zmrdi - grazlikmi, ako su hentí 5 ^^
btw. - toz, ked 'braňo', tak braňo jako si (tusím) tequilla a teal zmysleli, neco domysleli, podla toho co im, neco, "prebehlo popod a popred nos", jak sa vraví, ~ tak tak musí byt, vsak oni, (hoc aaj ked nahlúple, nablbé chlpaté 'blond' blbé bloncky- "sekretárky", len zrovna v "muzském vydání",
co z celych vied, z celej vedy a techniky si vedia max.vymenit ziarovku, a AAabaterky na dialkovom ovladaci, to je ich strop v celej vede a techniky, .. ), vsak oni 2,
vlastne vy vsetci 5,
eh, well, vlastne celá totá BA, -
ste tam,
vy vsetci,
zugrund und totall,
len - a - jedine
Alfa, ALFA. samciyyy
aaj Alef,
a SamiiyyYYYce, tiez
..tak to tak zaiste musí urco byt!
eh, tieto pubertácke, sikanátorské, drbanské particky,
do myschelinky by som to vsetko nahnal, do polí a do baní!
Ja som sa presťahovala do trnavského kraja a nemam tu žiadne kamarátky. Ale trnavský kraj je obrovský a mne je blizsie chodiť do BA ako na druhú stranu kraja
V ktorej časti kraja sa nachádzaš?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
odporúcal by som zavolat hentych 4 vytecníkov, sikanátorov bircu, - @tequillu
lostinthedark @teal , a nejlíp aj políciu, ked budú tak pekne pokope
nvm cím to je, ale tusím cím vacsí grázel, tym má vacsie úspechy u dievci, a vbc vsade >
proste tento web, toto forum, aj cely BA kraj, je priam zamoreny zmrdi - grazlikmi, ako su hentí 5 ^^
btw. - toz, ked 'braňo', tak braňo jako si (tusím) tequilla a teal zmysleli, neco domysleli, podla toho co im, neco, "prebehlo popod a popred nos", jak sa vraví, ~ tak tak musí byt, vsak oni, (hoc aaj ked nahlúple, nablbé chlpaté 'blond' blbé bloncky- "sekretárky", len zrovna v "muzském vydání",
co z celych vied, z celej vedy a techniky si vedia max.vymenit ziarovku, a AAabaterky na dialkovom ovladaci, to je ich strop v celej vede a techniky, .. ), vsak oni 2,
vlastne vy vsetci 5,
eh, well, vlastne celá totá BA, -
ste tam,
vy vsetci,
zugrund und totall,
len - a - jedine
Alfa, ALFA. samciyyy
aaj Alef,
a SamiiyyYYYce, tiez
..tak to tak zaiste musí urco byt!
eh, tieto pubertácke, sikanátorské, drbanské particky,
do myschelinky by som to vsetko nahnal, do polí a do baní!
V ktorej časti kraja sa nachádzaš?