nasa suseda/pani domaca je cetifikovana psychopatka, a to ani nesrandujem. nikdy v zivote som nezazil tak zleho cloveka. to je uplny extrem. keby som povedal, co nam robi, ani by ste neverili. realne si viem predstavit, ze by nas ZABILA, davame si obrovsky pozor, sme ako na ihlach, najma v noci
@mytickaentita Z beznej hanblivosti, alebo je medzi vami nenavist a...pnutie? Je medzi vami pnutie? Oznacila by si to co pocitujete ako pnutie?
@retromaniak Všade kam prides, tvoj tim je cislo 1. Nemusis sa predstavovat, oni/ony vedia. Si jeden z najprisnejsich v hre, mas styl, si sef a ich buchta ta chce.
@Retromanik ale ved cerstvych búcht je stale kopa. Musis ist robit DJ-a na stuzkove, tam najdes cerstve buchty , ktore este nemaju tolko odtlackov prstov vtlacenych do cukrovej posýpky!
@alojzvajciar@7 mňam, nie je nad dobré buchty - či už také tie dobré lekvárové, tvarohové, marmeládové, ale aj nad tie, nad ktorými sa chlap v lete otáča. Také tie dobré “šťavy”, ktoré tečú ulicou. Tak dídžeja obdivujem hocikde, aj v klube aké kočky mu tam prídu, a v lete aj polonahé a to sú dobré pohľady na ňu keď tancuje.
Ja som sa vlastne na tej stužkovej našiel, keď som videl pekne oblečené spolužiačky za dámy, lebo dovtedy som nemal žiadnu orientáciu. Žil som takpovediac “living on my own”, čo asi teraz do tejto orientácie prichádzam opäť.
Teraz sa do toho dostávam, lebo pokusy ma naučili, že sa nijakej nepáčim, ale nevedia mi to povedať alebo že ma odmietali, ma nechcú. Tak žijem sám so sebou.
Vlastne teda páčia sa mi už naďalej dámy, len stále to nejde. Tak neviem. Ale že sa im nepáčim je pravda, to si priznávam. Výška v tom hrá dôležitú úlohu a ja na fotkách vyzerám hocikde zle s takou výškou.
neviem ... su to stari dochoccovia , dajako mi nevadia len prilis hlasno maju pustenu TV a piskaju im dvere od zachodu si fakt debil ked si nevies namazat dvere od zachodu !!!
Ešte som nikdy nikde nežila viac ako 6 rokov a aktuálne aj teraz som kompletne všetkých susedov vymenila tak mi to pripomeň o šesť rokov a napíšem.. ak tam budem tak dlho bývať
@11monika11 skor som to myslel ako spolocensky trend. Cize nemusia to byt ti isti susedia, ale vo vseobecnosti ci maju ludia pocit, ze sa susedske vztahy zlepsuju/ostavaju/zhorsuju.
@19 aha, tak pred 6 rokmi som nikoho z mojich susedov nepoznala, zrejme som ich ani nikdy nestretla. Potom som sa presťahovala k môjmu mužovi a on poznal všetkých susedov z ulice, a všetci tam dosť dobre spolu vychádzali. A teraz sme v takej menšej uzavretej komunite a všetci sa správajú dosť priateľsky (skôr ja som z nich tá, čo nemá rada ľudí a nechce s nikým interagovat ale ja problémy nerobim, ja ich chcem všetkých potichu ignorovať )
keď čitam tieto tu veci, tak som fakt vďačna za susedov. Nemam s nimi žiadne problemy. Z jednej strany asi ani nikto nebyva, z druhej byva mamina rodina, oni nam pomôžu keď treba, zvezu ma, keď dakde idu a nemam auto... a ostatni nejako proste ani neviem, že su...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@retromaniak Všade kam prides, tvoj tim je cislo 1. Nemusis sa predstavovat, oni/ony vedia. Si jeden z najprisnejsich v hre, mas styl, si sef a ich buchta ta chce.
Ja som sa vlastne na tej stužkovej našiel, keď som videl pekne oblečené spolužiačky za dámy, lebo dovtedy som nemal žiadnu orientáciu. Žil som takpovediac “living on my own”, čo asi teraz do tejto orientácie prichádzam opäť.