Na intraku v 1. rocniku VS som bola obvinena mojou spolubyvajucou, ze som jej ukradla 5 eur O ziadnych 5 eurach som nevedela ale doslo aj na vyhrazky s policiou a ze pride to riesit jej otec psovod z Lubotina Nakoniec to dopadlo super pre mna a spravodlivost zvitazila.
A este byvala kolegyna ma obvinila, ze som konfliktna a vsade predtym som vyvolavala konflikty
@Milgamman A bola aspon pekna? Psovod z Lubotina znie seriozne, radsej si davaj pozor, mozno ta este ma na zozname a stopuje ta. A preco udajne vyvolavas konflikty, mne si taka neprisla, ale je mozne, ze toto cele je len fasada a nakoniec si zlodejka a konflikto-vyvolavacka ("Je tu s nami v miestnosti konflikt? Ozvi sa ak si tu, daj nam znamenie").
@Dezolat Podla mna si za tym bol ty, ja vsetkym tym obvineniam verim!
moja babka ma obvinila , ze jej kradnem lieky !!!! a tiez ma jedna buchta obvinila ze som ju nakazil kvapavkou ... vsetko ale nastastie skoncilo v moj prospech a ukazalo sa ze si tie dve hnusoby len vymyslaju
@alojzvajciar Akym obvineniem debilko? Comu veris? Ved vies hovno o co go. XDDD Debilko. Si ludska splodina a prajem ti rakovynu a smrt do zivota nech uz tu o rok nie si.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A este byvala kolegyna ma obvinila, ze som konfliktna a vsade predtym som vyvolavala konflikty
@Dezolat Podla mna si za tym bol ty, ja vsetkym tym obvineniam verim!