Niekoľko krát som pri šoférovaní bol v situácii, že stačilo veľmi málo, a buď by som zomrel alebo by som si vážne poškodil zdravie. Cca 2-3x mojim zapríčinením a cca 2-3x zapríčinením frajerky.
ked som bol ako maly s rodicmi nakupovat nabytoq takom velkom sklade. som sa im vytratil a sa tam potuloval (mal som asi 3-4 roky?), ked tu zrazu nechtiac ako nemotorne decko som drgol do zarubni, co tam boli velmi labilne naukladane nastojato oprete o seba.
a vsetky tie zarubne zacali na mna padat ako domino, 1 po 2. teraz si zoberte, ze 1 zelezna zarubna moze mat kolko?
25 kg? 50?
ani nvm, ale ked drbnu na male decko, tak ho zarucene rozmliazdia. a na mna zacali padat vsetky postupne
pamatam si, ze som len zavrel oci a zamrel, ani sa nepohol a pocul ten rachot. fu.
takze rozhodne vtedy
@abstraktdepres@3 paradoxne všetko to bolo pri povolenej rýchlosti.
Ja:
- raz som išiel hore kopcom po neznámej ceste a bol som zarozprávaný s kamoškou. Neuvedomil som si, že je tam ostrá, 90 stupňová zákruta. A keby som pokračoval rovno, tak by som zišiel dole z útesu. Uvedomil som si to na poslednú chvíľu, prešiel som autom protismeru. Keby v protismere bolo auto, havaroval by som. Keby som si to všimol o cca sekundu neskôr a išiel by som dolu útesom, možno by som zomrel.
- dostal som šmyk na ceste mimo obce a prešiel som do protismeru. Išiel som na nebezpečnom aute (Opel Corsa z roku 1998). Keby bolo v protismere auto, neviem ako by sme dopadli pri zrážke 90 + 90km/h
Frajerka
- keď sa učila jazdiť, tak na rýchlostnej ceste pri rýchlosti cca 110km/h dala smerovku doľava, ale hneď na to zabočila doprava. Keby niekto išiel doprava, ako by mohol, podľa jej smerovky, tak by to bola tiež nebezpečná zrážka
Keď ma na dialnici "predbiehalo" bugatti veyron zrovna v momente, keď som obiehal skúter . Nedal som ani smerovku , lebo šak nejaká malá bodka v speťáku na míle ďaleko v prdeli a ten môj manéver bolo len také , že šup sem - šup tam volantom k stredovej čiare a zrazu tá bodka bola ... a skoro som sa posral ! Centimeter a sme na sračky šeci neviem kolkáti .
A ešte , a to som tu už raz spomínal , keď som zapil zavináča horúcim grankom . To som si želal aby som sa aspoň rýchlo zosral , ale bohužial moje modlitby neboli vyslyšané a moje utrpenie bolo nekonečné .
Ak si ešte spomeniem na nejakú veselú príhodu , tak prihodím . Cena je lákavá .
keď som bol ešte mladý tak som prišiel prvý krát v živote domov tak zrúbaný že som sa zmohol iba na to ležať hubou na záchode a každú chvíľu som grcal a grcal..bolo už fakt neskoro v noci a zobudil som mamu ktorá keď za mnou prišla tak po mne začala kričať " ja ťa zabijem!" .. našťastie sa jej to nepodarilo a odvtedy pijem už len s mierou
Inak toto je vec na ktorú by ľudia s rýchlymi autami mali dávať pozor. Frekvencia toho ako sa na ostatné autá pozeráš odpovedá cca tvojmu odhadu akou rýchlostou sú schopné sa k tebe priblížiť... No sám na to dávam pozor... Niekto sa pozrie, stojíš na stopke a nepočíta že za možno 3 sekundy pôjdeš 60km/h.
Cena je extrémne lákavá a zrejme by to moje príhody aj vyhrali, ale keďže už nechcem vyzerať tak strašne edgy, som sa nakoniec rozhodla sa o ne nepodeliť
Ked moj oco pred par rokmi zistil , ze som volil Fica .... strasne ma zmlatil a dokopal vtedy lyberal jeden Musel som ist do nemocnice a vraj som bol 3 dni v kome
@aventine Nebud hanblivka, chceme pocut vsetko, nic nevynechaj. Mozno to aj sfilmujeme (viem ta dostat do filmu, spravit z teba hviezdu ).
@swamper ma to pribeh, ma to stavu, ma to grady. Zabity Bugatti, aby zachranil zivot cloveku na mopede! Priam to vidim ako titulku na Topky.sk ktoru clovek nestihne docitat, lebo mu pred nos vyskoci popup reklama. Zatial vyhravas ten kod ty.
Ale mozno sa pridaju este aj ini, ktori nevahaju riskovat zivot len pre nase pobavenie.
Mala som sepsu. Tam som nielenze rozmyslala ze do dalsieho dna je po mne, ale aj si to zelala. Neprajem to ani najhorsiemu nepriatelovi. Nastastie sa "rychlo" cez CT zistilo kde presne bolo vnutorne krvacanie.
Ja som sa ako dieta skoro utopila v strede priehrady.. ako som isla na pomoc kamoške, ktorá sa zacala topiť. A okamžite v snahe nadychnut sa ma potopila pod vodu.. našťastie k nam doplavala nasa nafukovacka a kamoške sa na ňu podarilo vyliezť a potom ma vytiahla.
@alojzvajciar@18 Ale kebyže je to fakt Kočner a sa rozsekáme , tak mladomanželia Martinka a Janko mohli ešte žiť . Bola to šanca zmeniť beh dejín Slovenska a ja som to dodrbal , len preto , lebo mám šťastie ?! Taká šanca , taká príležitosť . Strašne ma to mrzí teraz . Je to nespravodlivé . Idem napísať do nového času , markízi a topiek ... Musím z toho niečo vytrieskať . Cenu rozdel medzi @Skvrnka a @Lejla32 . Ja si to nezaslúžim . Radšej budem pomaly umierať niekde v exile na Bahamách za ten mizerný honorár . Ale ďakujem , cením si to .
@skvrnka ale ja som ti to aj tak chcel dat, niekedy som totiz rozmyslal aky hrozny pocit to musi byt zomriet na otravu krvi, ako po 10nasobnej opici, tak som si to predstavoval aspon. A ty si to zazila. A aky pocit to teda bol? Aj si premyslala spatne nad svojim zivotom, ci na to nebola sila a len si trpela?
@lejla32 dokonca hrdinsky pribeh. V jednej casti Baywatchu som pocul, ze ak ta vlny hadzu o molo a ty niekoho zachranujes, mas ho pouzit ako stit, aby molove stlpy dobili jeho a nie teba. Pretoze ak sa nieco stane tebe tak umriete obaja. Takze najprv treba zachranit seba. Myslim, ze si tu cast nevidela. A co sa jej vlastne stalo, ze sa tak z nicoho nic zcala topit?
@swamper v tom bugatti kludne mohol ist aj adolf hitler, mohol si zachranit ovela viac zivotov ako si dokazes predstavit!
Asi na autobahne v Nemecku. Vtedy som tam casto chodil na sluzobky na autach z pozicovne, co mali by default zapnutu kontrolu jazdnych pruhov, tak som si na to zvykol. Jedneho pekneho dna, a tym chcem povedat, ze v miernom dazdi, si to takto jebem 200+, lebo som mlady a retardovany a ani v tychto podmienkach mi to nepride ako zly napad. A dostal som STRASNU chut vypocut si jeden song, tak davaj, hladat ho, asistent ma predsa udrzi v pruhoch, mozem trocha odvratit zrak. Jokes on me, lebo ten asistent nebol zapnuty na tomto aute. Ked som zdvihol zrak, uvedomil som si, ze som v zakrute. Ked som pomerne prudko zatocil volant, aby som ju vybral, uvedomil som si, ze vedla mna je kamion. Neviem presne, ake ukony som vykonal, ani to, ci je fakt, ze som prezil, viac zasluhou mojich vodicskych schopnosti, alebo asistentov (kazdopadne chvalim VW, neviem uz, ci to bol Passat ci Arteon, ze to ustal spolu so mnou). Kazdopadne, smyklo ma, nejako som to ustal, posral som sa, siel som dalej. Odvtedy uz nejazdim jak retardovany.
A potom este jedna taka situacia, ktoru som tu tiez raz kdesi podrobne rozpisal, kde som za ukrutnej burky utekal lesom, v ktorom padali stromy, dole z kopca, na ktorom padali stromy a ako bonus jebali blesky.
Ja som sa raz dusil hriankou. Bol to pokojný večer a netušil som, že aj, alebo obzvlášť práve v takéto pokojné večery môže smrtka na človeka číhať.
Jedol som a zakašľal som, keď som mal plné ústa rozžutej hriankovo-maslovej hmoty a kúsok mi uviazol v dýchacej trubici. Nemohol som sa vôbec ani trochu nadýchnuť. Našťastie som mal v pľúcach dosť vzduchu, že som začal nasilu kašľať a po chvíli to nejak dostal von.
Hrianky zabijú každoročne tisíce ľudí, tak snáď aj tento príspevok zvýši povedomie o tomto tichom, chrumkavom zabijakovi.
ked som bola na takej snowtubingovej pneu sa spustat a vyvliekla sa z tej “lanovky”, co ju tahala do kopca - za mnou nebol nikto a nasi vravia, ze len zrazu videli, ako som na cm presne preletela pomedzi dva take hrubanske ocelove lana.. mala som len poskrabany nos, ale nechybalo vela k odseknutej hlave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a vsetky tie zarubne zacali na mna padat ako domino, 1 po 2. teraz si zoberte, ze 1 zelezna zarubna moze mat kolko?
25 kg? 50?
ani nvm, ale ked drbnu na male decko, tak ho zarucene rozmliazdia. a na mna zacali padat vsetky postupne
pamatam si, ze som len zavrel oci a zamrel, ani sa nepohol a pocul ten rachot. fu.
takze rozhodne vtedy
Ja:
- raz som išiel hore kopcom po neznámej ceste a bol som zarozprávaný s kamoškou. Neuvedomil som si, že je tam ostrá, 90 stupňová zákruta. A keby som pokračoval rovno, tak by som zišiel dole z útesu. Uvedomil som si to na poslednú chvíľu, prešiel som autom protismeru. Keby v protismere bolo auto, havaroval by som. Keby som si to všimol o cca sekundu neskôr a išiel by som dolu útesom, možno by som zomrel.
- dostal som šmyk na ceste mimo obce a prešiel som do protismeru. Išiel som na nebezpečnom aute (Opel Corsa z roku 1998). Keby bolo v protismere auto, neviem ako by sme dopadli pri zrážke 90 + 90km/h
Frajerka
- keď sa učila jazdiť, tak na rýchlostnej ceste pri rýchlosti cca 110km/h dala smerovku doľava, ale hneď na to zabočila doprava. Keby niekto išiel doprava, ako by mohol, podľa jej smerovky, tak by to bola tiež nebezpečná zrážka
A ešte , a to som tu už raz spomínal , keď som zapil zavináča horúcim grankom . To som si želal aby som sa aspoň rýchlo zosral , ale bohužial moje modlitby neboli vyslyšané a moje utrpenie bolo nekonečné .
Ak si ešte spomeniem na nejakú veselú príhodu , tak prihodím . Cena je lákavá .
Najbližšie asi keď vysokozdvižný vozík nabúral do konštrukcie na ktorej som stal a ta začala postupne padať.
@swamper ma to pribeh, ma to stavu, ma to grady. Zabity Bugatti, aby zachranil zivot cloveku na mopede! Priam to vidim ako titulku na Topky.sk ktoru clovek nestihne docitat, lebo mu pred nos vyskoci popup reklama. Zatial vyhravas ten kod ty.
Ale mozno sa pridaju este aj ini, ktori nevahaju riskovat zivot len pre nase pobavenie.
@lejla32 dokonca hrdinsky pribeh. V jednej casti Baywatchu som pocul, ze ak ta vlny hadzu o molo a ty niekoho zachranujes, mas ho pouzit ako stit, aby molove stlpy dobili jeho a nie teba. Pretoze ak sa nieco stane tebe tak umriete obaja. Takze najprv treba zachranit seba. Myslim, ze si tu cast nevidela. A co sa jej vlastne stalo, ze sa tak z nicoho nic zcala topit?
@swamper v tom bugatti kludne mohol ist aj adolf hitler, mohol si zachranit ovela viac zivotov ako si dokazes predstavit!
@mytickaentita aj ja ta lubim
@luc.ka ty jedna hnusná fúria.
A potom este jedna taka situacia, ktoru som tu tiez raz kdesi podrobne rozpisal, kde som za ukrutnej burky utekal lesom, v ktorom padali stromy, dole z kopca, na ktorom padali stromy a ako bonus jebali blesky.
Potencialne otravy alkoholom neratam.
Jedol som a zakašľal som, keď som mal plné ústa rozžutej hriankovo-maslovej hmoty a kúsok mi uviazol v dýchacej trubici. Nemohol som sa vôbec ani trochu nadýchnuť. Našťastie som mal v pľúcach dosť vzduchu, že som začal nasilu kašľať a po chvíli to nejak dostal von.
Hrianky zabijú každoročne tisíce ľudí, tak snáď aj tento príspevok zvýši povedomie o tomto tichom, chrumkavom zabijakovi.