Spravte reklamu nejakému výrobku, na ktorý nedáte dopustiť
Akú vec používate, ktorá je podľa vášho mienenia úžasná, dokonalá, alebo k tomu má aspoň blízko. Hocičo čo je pre vás dôležité a ostatné značky a výrobky podobného druhu sa na to proste nechytajú.
Pre mňa to boli štuple do uši Honeywell Firelite. Žiadne iné štuple sa im ani nepriblížili. Pohodlné, krásne, za pár centov, proste dokonalé. Kým asi nezmenili formulu a nezačali ich vyrábať menšie a začali nejak chemicky smrdieť.
A ešte som veľmi ľúbil Kindle Paperwhite 3, lebo mal krásny ostrý displej a mohol som s ním chodiť na dlhé prechádzky a pohodlne pri tom čítať.
Za zmienku ešte stojí technické pero Staedtler Mars Matic 0.35 so žltou špičkou, čo kreslilo tak súvisle a ladne, že to bol takmer tanec!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
A ešte som veľmi ľúbil Kindle Paperwhite 3, lebo mal krásny ostrý displej a mohol som s ním chodiť na dlhé prechádzky a pohodlne pri tom čítať.
Za zmienku ešte stojí technické pero Staedtler Mars Matic 0.35 so žltou špičkou, čo kreslilo tak súvisle a ladne, že to bol takmer tanec!