Mali sme jedného dejepisara, ktorý v prime keď sme boli hluční a nepozorní, tak nahlas zvolal: Prima, jedna, dva, tri! A všetci stíchli. V sekunde: sekunda, 1, 2, 3! A tak ďalej Kamoška bola doňho tajne zaľúbená a on nahlas pred celou triedou raz prečítal nejaký lístok, kde mu vyznávala lásku, vraj sa prepadla od hanby, lebo ten lístok rozhodne nemal vidieť. Keď sme boli na výlete v Rakusku vo viedenskom múzeu, tak som sa ešte ako mala stratila (nevedela som, na ktorej strane bude stáť autobus, lebo sa mi tie 2 múzea mýlia), no a keď som dlho nechodila, on ma išiel hľadať, zachránil ma (bola som dosť vydesená) a priviedol do autobusu Keď som to tej kamarátke už v dospelosti rozprávala, tak mi strašne zavidela
No a pointa je, že potom zo školy odišiel a zistili sme z jednej relácie, kde podával rozhovor, že sa stal z neho rockový spevak
moja triedna bola zlatíčko, fess mi uľahčila život na strednej :3
ale vo francúzskej sekcií bol učiteľ (z Belgicka), ktorý mal snúbenicu (tiež z Belgicka) a ona musela na týždeň odbehnúť do BE na nejaké vyšetrenia a ten kkt si zavolal jeho žiačku k ním domov a bývala tam u nich celý ten týždeň. doteraz sú asi spolu v Bruseli. je medzi nimi 20 rokov. anyway, trest smrti preňho on bol degenerát už na pohľad
Nic take nemam akurat z nejakeho neznaemeho dovodu si na mna zasadlo v priebehu cca 2 mesiacov a vyvolavala ma stale z rovnakej veci a dala mi tak 4 krat za 5 ako Jo prvy krat sa vyjebeas ale uz nema pravo z to ho isteho ta vyvolat znova. Preklial som ju a do dalsich dvoch mesiacov zomrela na rakovinu. To neni joke ozaj sa to stalo. Ako neverim na prekinania ale ono ani nemusis ide o to aby veril ten koho preklajes. Od vatedy si na to davam trosku pozor ale proti extremnym curakom sa obmedzovat nebudem XD
Ale najvecsi shit z ucitelov co viem je o ucitelke zo zakladnej skoly co chodila pred kostol sledovat koho tam krstia a birmuju a vypisovala listy komunistom.
ze bola hrozne hlupa a len mudro vyzerala ... vtedy som tomu nechapal ( ako sa da rozpravat , vysvetlovat a pocitat tak mudro a pritom si uplny priemer ) ale dnes uz viem , ze clovek naozaj MOZE VYZERAT ZE VIE MATEMATIKU ( to bol jej talent , posobit ako genius )... ona pritom bola tupa jak tago, zacala zdielat dezifnromacie a ezo na facebooku a neskor zacala robit realitnu maklerku !
Inak my sme mali na osemročnom gym naprosto skvelých učiteľov! Až na asi 2 otrasne výnimky, ale tých aj nasledne vyhodili. Napríklad sme mali istý čas nemcinara, ktorý permanentne chodil do triedy pod vplyvom, smrdel mu z úst alkohol, vôbec s nami nepreberal učivo, nepoužíval učebnicu, osnovy, nič. Len nás nechal každú hodinu si voľačo čítať po nemecky a viac sa o nás nezaujímal. Akože my sme boli aj radi, že sme mali vždy prakticky voľnú hodinu, ale samozrejme potom to prasklo. A následne sme mali toho najlepšieho nemcinara pod slnkom!, ktorý s nami celé to učivo dohnal. Ti učitelia neboli len učitelia, ale naozaj úžasné osobnosti, dodnes som za nich hrozne vdacna
Jedine fyzikarku som nemala rada a po nej prišiel tiež taký fyzikar podovin, čo nechal väčšinu triedy ísť cez hodinu za školu, nám pár čo sme zostali prezradil vzdy veci o budúcej písomke, aby sme mali výhodu. Nikdy nepochopím, že mu toto prechádzalo. Ale toho sme mali tuším iba v oktáve.
A keď už píšem o tých zlých skúsenostiach, jeden rok sme mali takú starú obeznu geografikarku s veľkou vraskavou tvarou (pripomínala ropuchu), čo permanentne nosila sýto červené lodičky, spolužiaci ju volali červená botička. Tá zase naopak išla vždy presne podľa učebnice, vždy sme si mali len naštudovať ďalšiu kapitolu, nikdy nam nepovedala k ucivu nič naviac, nič vlastne. Bola strašne nepríjemná naviac. Raz kamarátka dostala ťažký epileptický záchvat a ona si z toho nič nerobila a pokračovala vo vyučovaní. Takže sme my sami sa o ňu postarali a zavolali ihneď pomoc. Ju to absolútne nezaujímalo a vôbec to celý cas neriešila, len na nás pozerala ako teľa na nové vráta.
Celkom ma to baví, tak spomeniem ešte jednu skúsenosť. Moja úplne prvá triedna na základke (vyzerala presne ako tá spomínaná geografikarka) mi zmarila sny. Veľmi som chcela byť veterinárka a ona mi pred celou triedou povedala, že zo mňa veterinárka nikdy nemoze byt, lebo na to nemám. A ja som tomu vtedy uverila. Keby tak vedela, že nakoniec budem študovať doktorát z biológie na Karlovej univerzite Nechápem, ako môže niečo také povedať úplne malému dievčatku :/ Keď tak nad tým rozmýšľam, mala som vacsinou úplne geniálnych učiteľov, ale ten zvyšok bol naopak totálny otras.
Ešte na základke sme mali angličtinarku, ktorú všetky decká každú hodinu kruto šikanovali a ponižovali (ona bola taká slabá bezbranná osobnosť, nevedela byť nikdy prísna), tak raz ušla s plačom počas vyučovania z triedy a skončila hospitalizovaná na psychiatrii
Až na to, že mňa kruto šikanovali a ponižovali spolužiaci tiež, ale nikto dospelý sa ma nikdy nezastal. A to počas celej základnej školy a gymnázia. Len na začiatku osemročného sme mali triednu, ktorá za účelom riesenia šikany robila pravidelne triednicke hodiny. Tá bola úžasná. Mladá, krásna matematikarka, ale vedela si vymôcť maximálny rešpekt. Bola zároveň zástupkyňa riaditeľky. Počas jej hodiny nikto nikdy ani nehlesol. A napriek tomu sme ju mali strašne radi. Na jednej triednicke hodine mi povedala, nech sa postavím a vymenujem všetkých, ktorí mi ubližovali. Ja som povedala, že to nechcem spraviť. Tak na to išla opačne, aby som vymenovala všetkých, ktorí mi neublizovali. Spravila som to. A malo to úžasný efekt. Ten zvyšok to úplne zahanbilo a nejaký čas si už vôbec nedovoľovali, niektorí sa mi dokonca ospravedlnili. A ja som mala zase dobrý pocit z toho, že som mohla pred celou triedou vymenovať tých, ktorí boli ku mne milí Po 4 rokoch odišla a stala sa riaditelkou na inom špičkovom gymnáziu. Ale ako vravim, bola jediná. Žiaden iný učiteľ sa ma nikdy nezastal a šikanu aktívne neriešil :/
my sme sikanovali francuzstinarku, proste ona si vobec nevedela urobit poriadok v triede, v jej predchadzajucom zamestnani mala deviatakov a ti jej utekali z vyucovania, no a my sme robili podobne zle veci. Raz sme ju vymkli z triedy a kricali, ze nech nam da 5 eur aby sme ju pustili, ona nevedela co robit, tak nam furt davala pisomky, my sme ich robili v skupinach napriklad. Proste strasne zle, teraz mi je hlupo, ked na to spominam, ona po 4 rokoch s nami isla do predcasneho dochodku.
Nas triedny matematikar bol strasne zasadeny na matematiku, ludom, ktori chceli ist na medicinu hovoril, ze nikdy z nich lekari nebudu (su z nich lekari). A stale hovoril, ze "čože? vidličky a nože!". A strasne vybuchoval, furt ked niekto nieco nevedel tak po nom hadzal kluce, vraj v minulej skole hadzal kvetinace po ziakoch.
anglictinarka bola vacsinu casu ok, ale po stuzkovej nam povedala, ze sa jej nepacila nasa stuzkova, lebo sme mali flase vina postavene prilis blizko kraju stola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
No a pointa je, že potom zo školy odišiel a zistili sme z jednej relácie, kde podával rozhovor, že sa stal z neho rockový spevak
ale vo francúzskej sekcií bol učiteľ (z Belgicka), ktorý mal snúbenicu (tiež z Belgicka) a ona musela na týždeň odbehnúť do BE na nejaké vyšetrenia a ten kkt si zavolal jeho žiačku k ním domov a bývala tam u nich celý ten týždeň. doteraz sú asi spolu v Bruseli. je medzi nimi 20 rokov. anyway, trest smrti preňho on bol degenerát už na pohľad
Jedine fyzikarku som nemala rada a po nej prišiel tiež taký fyzikar podovin, čo nechal väčšinu triedy ísť cez hodinu za školu, nám pár čo sme zostali prezradil vzdy veci o budúcej písomke, aby sme mali výhodu. Nikdy nepochopím, že mu toto prechádzalo. Ale toho sme mali tuším iba v oktáve.
Nas triedny matematikar bol strasne zasadeny na matematiku, ludom, ktori chceli ist na medicinu hovoril, ze nikdy z nich lekari nebudu (su z nich lekari). A stale hovoril, ze "čože? vidličky a nože!". A strasne vybuchoval, furt ked niekto nieco nevedel tak po nom hadzal kluce, vraj v minulej skole hadzal kvetinace po ziakoch.
anglictinarka bola vacsinu casu ok, ale po stuzkovej nam povedala, ze sa jej nepacila nasa stuzkova, lebo sme mali flase vina postavene prilis blizko kraju stola