Aké najväčšie klamstvá ste si v nejakom bode svoho života hovorievali? Nejaké presvedčenie o sebe, ktoré časom padlo. Prípadne môžete aj ako najviac ste niekoho oklamali.
Asi nič extra mi nenapadá, ja mám dosť kvalitnú sebareflexiu a zmysel/odhad pre realitu (ale ak by toto tvrdenie nebolo pravdivé, tak by dostalo nový rozmer).
Keď som bol malý myslel som si že budem tzv. "robiť blbca" (obrat mojich rodičov) v nejakej fabrike a že budem celý život nespokojný. Ale keď som bol malý tak sa vo fabrikách pracovalo viac tažko a manuálne... Predstavte si niekoho v tažkom priemysle... Ako je všade špina a musí prekladať nejake tažké predmety ktoré zničia jeho zdravie... Neboli to také tie čisté fabriky s robotmi ako dnes... Každopádne ma tým rodičia strašili/motivovali keď chceli aby som sa dobre učil, ale nefungovalo to. Nikdy som sa dobre neučil. Prijal som to za realitu. Realitu ktorá sa dodnes nestala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ja o pár rokov na katedre románskych jazykov: hola a todos, qué tal? :3