Mám na mysli beletriu. Ja už minimálne 15 rokov nosím v sebe jeden (pre mňa osobne skvelý) nápad, občas nad tým premýšľam, robím si zápisky a tak. A teda bolo by to psychologické sci-fi. Možno neskôr do komentu napíšem aj niečo bližšie A čo vy?
To vnuknutie som dostala, keď som si uvedomila, že ak si chcem prečítať román, ktorý bude obsahovať úplne všetko, čo mám na knihách najradšej, musím si ho asi napísať sama Primárne by tam bolo napätie (z očakávania, z odhaľovania pravdy), zvraty (a to aj v chápaní niektorých postáv), veľmi precízna psychológia postáv (na postavách som si dala mimoriadne záležať a každá je úplne iná, výrazná a budú mať celkom odlišné role a vzájomnú dynamiku), otázky psychiky, ale aj kvantová fyzika, či dokonca humor.
Ale ani srnky netušia, či sa na to niekedy vôbec dám Zatiaľ budem iba naďalej zdokonaľovať ten príbeh.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
Ale ani srnky netušia, či sa na to niekedy vôbec dám Zatiaľ budem iba naďalej zdokonaľovať ten príbeh.
Podeľte sa prosím aj vy či máte, alebo ste kedysi mali nejakú predstavu