Caute! Potrebujem radu!!!! Poznam sa s jednou babou uz par mesiacov,pozname sa zo skoly,na nete si piseme kazdy den aj niekolko hodin, ked sme sami dvaja vieme sa rozpravat o vsetkom, ale je tu problem...ma chalana...ale ma ho kratko, niekolko tyzdnov...c
oukej..má chalana to o niečom svedčí hm?vy sa poznáte dost dlho ako si povedal..a nedali ste sa dokopy..vybrala si toho chalan v čom to bude,asi chce toho chalana ako chalana a teba ako kamaráta - bola tu diskusia ked sa jeden pýtal prečo sa ženy zahravaju s citmi a bolo tam napísané že niekedy si chalani vysvetluju zle ich chovanie a važne chcu len kamaratstvo..
zoberme si to z ineho pohladu..od toho chalana..myslíš že je fer že ty si zmyslíš že chceš jeho frajerku a začneš sa mu rypat do vztahu a kazit ho? uprimne povedane asi by som ta zabil na jeho mieste..
nech je jak chce je to egoisticke ..možno keby si vedel že ano toto je ta prava tak hej treba sa pobit ale naznačila ti vobec že by ta chcela vymenit za toho chalana?
vieš s kolkými kamarátmi si ja dobre rozumiem?a mam začat s nimi chodit? prepáč ale za to že ty chceš ..
Ano, ale tu je ten problem, ze my sme spolu ani neboli vonku, akurat tento tyzden sme sa spolu prvykrat nazivo rozpravali a az teraz mi doslo, ze ju chcem...ona ma parkrat volala von, mali sme spolu aj nejake plany, ale vzdy sa to nejako zrusilo, vacsinou som nemal cas alebo tak...dokonca aj ideme spolu von, aj ked ma chalana, ale kedze ma chalana, tak viem, ze ma bude brat ako kamarata..viem ze neni fer, ze ju chcem, nechcem mu ju prebrat, to je jasne...len neviem co mam robit...
Bambi, mozno mas aj pravdu...urcite som nebol moc spokojny, ked mi to povedala...ale prajem jej, aby bola stastna...lenze ten jej chalan na nu uplne kasle, tak to je take..no...ale asi vtedy mi to doslo...
Mam pockat, kym sa rozidu, alebo jej to mam povedat.
1. Co ked sa uz nerozidu.
2. Co ked ju nadobro stratis, ked jej to povies.
Asi toto ti beha po rozume, ze ?
Co ti teraz poradi mudry solon ?
Absolutne nic, si chlap, zvaz si rizika a vyber si. Ak sa ti bude lahsie zit z myslienkou, ze ma niekoho ineho, ako z myslienkou, ze si v jej ociach klesol, tak na to kasli a mozno ti cas pomoze. Ak po nej zase natolko tuzis, ze nemas zabrany naozaj v nicom, tak jej to povedz.
Moj osobny postoj: Moznost cislo 2 je totalna kravina.
Pretoze jej tym ublizis, ze ak aj ona niekedy chcela teba, ale koli tvojej nespolahlivost, ked ta chcela vytiahnut von, sa zmierila s tym, ze ti na nej nezalezi, sa bude musiet rozhodovat, medzi tym co chce a co nechce. Chciet teba a nechciet sklamat niekoho ineho. Ak by ste sa dali nakoniec dokopy, je tu velka moznost, ze to vnesie do vztahu napatie, pretoze budete zakladat na nestasti niekoho ineho. Jednoducho, ak s nou budes chodit a nebude vam to klapat, bude ta nutit muzska hrdost, vydrzat to pretoze budes mat pocit zodpovednosti, ze jej mas nahradit to o co si ju pripravil. Castokrat sa potom udrzuje vztah iba z jesitnosti. Ak ju teda naozaj lubis, nespravis to. Ak po nej iba tuzis, co je diametralne odlisne od lasky, nech sa paci. Tvoja volba. V dnesnej dobe musim priznat, ze je to normalne ....
Teda ak ju naozaj lubis, ostava ti jedine ta prva moznost a sice cakat, cakat, a pomahat jej, no nie vypocitavo, ale prirodzene. Zmier sa s tym, ze ju nikdy nebudes mat, budes krasne prirodzeny, nenuteny, nebudes trpiet antipatiou voci jej frajerovi, a ak je to hlupak, s ktorym nebude stastna, o chvilku ti sama padne do narucia, aby sa utesila... potom to je uz tvoja parketa...
Ak ju vsak naozaj lubis... Toto by som nemusel pisat... spravil by si to sam od seba, pretoze, v laske nedokazes robit nieco na ukor stastia toho druheho
mozno len chce aby si na nu ziarlil niekedy aj takto vie baba zakrocit aby si knej chalan uvedomil city vies oni maju taku vec hovori sa tomu ze intuicia (dlho som v nu neveril ale uz verim) ale pocuvaj ako by si sa citil ty keby ti niekto prebral babu ktoru lubis? asi by si ho nenavidel ze? mas este vsetky zuby? ak ano uzi si to v pripade ze by ta mala rada dojde k automatickemu rozpadu v ich vztahu ale ak je to tak ako to tu uz par ludi napisalo tj ze ta berie len ako kamosa mas proste smlu a v tomto bode sa dostavame k mojej rade: sleduj,pozoruj,vyckavaj raz sa ti mozno naskytne prilezitost
Dakujem za rady, no dnes mi povedala nieco velmi zvlastne. Jej chalan sa jej vobec nevenuje, chodia spolu malo a videli sa tak dvakrat,uz ho nevidela dva tyzdne..DVA TYZDNE!!!..a ani tento vikend na nu asi nema cas,tak mi to povedala.A povedala aj,ze ak na nu bude kaslat,tak to s nim ukonci.A co teraz?
No tak sa s nim rozisla...je slobodna...co mam robit teraz?? Aj ideme spolu von, ale co ked ma bude brat iba ako kamosa?? A co ked nie? ako jej to mam povedat????
Boze ludia to vam tak dlho dochadza ? Existuje len jedina metoda, ako byt uspesny vo vztahu: Byt prirodzeny, nerobit nic nasilne, ani seba ani druheho do nicoho nenutit. Staci hovorit to co ma clovek v danej chvilke na srdci.
No bracho ja som v podobnej situacii ale radsej ruky prec fakt to neni fer niekomu preberat zensku skus stastie u dalsej ved samic je na svete ach pozehnane
som tu novy myslim si ze je to dobra stranka pomozte mi s laskou please ja nwm co mam robyt paci sa mi jedna baba som zaujimavy viem to na 100 percent povedal som jej ze ju chem a ona ze mna ne a chce zevraj ineho pomozte miii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
zoberme si to z ineho pohladu..od toho chalana..myslíš že je fer že ty si zmyslíš že chceš jeho frajerku a začneš sa mu rypat do vztahu a kazit ho? uprimne povedane asi by som ta zabil na jeho mieste..
nech je jak chce je to egoisticke ..možno keby si vedel že ano toto je ta prava tak hej treba sa pobit ale naznačila ti vobec že by ta chcela vymenit za toho chalana?
vieš s kolkými kamarátmi si ja dobre rozumiem?a mam začat s nimi chodit? prepáč ale za to že ty chceš ..
1. Co ked sa uz nerozidu.
2. Co ked ju nadobro stratis, ked jej to povies.
Asi toto ti beha po rozume, ze ?
Co ti teraz poradi mudry solon ?
Absolutne nic, si chlap, zvaz si rizika a vyber si. Ak sa ti bude lahsie zit z myslienkou, ze ma niekoho ineho, ako z myslienkou, ze si v jej ociach klesol, tak na to kasli a mozno ti cas pomoze. Ak po nej zase natolko tuzis, ze nemas zabrany naozaj v nicom, tak jej to povedz.
Moj osobny postoj: Moznost cislo 2 je totalna kravina.
Pretoze jej tym ublizis, ze ak aj ona niekedy chcela teba, ale koli tvojej nespolahlivost, ked ta chcela vytiahnut von, sa zmierila s tym, ze ti na nej nezalezi, sa bude musiet rozhodovat, medzi tym co chce a co nechce. Chciet teba a nechciet sklamat niekoho ineho. Ak by ste sa dali nakoniec dokopy, je tu velka moznost, ze to vnesie do vztahu napatie, pretoze budete zakladat na nestasti niekoho ineho. Jednoducho, ak s nou budes chodit a nebude vam to klapat, bude ta nutit muzska hrdost, vydrzat to pretoze budes mat pocit zodpovednosti, ze jej mas nahradit to o co si ju pripravil. Castokrat sa potom udrzuje vztah iba z jesitnosti. Ak ju teda naozaj lubis, nespravis to. Ak po nej iba tuzis, co je diametralne odlisne od lasky, nech sa paci. Tvoja volba. V dnesnej dobe musim priznat, ze je to normalne ....
Teda ak ju naozaj lubis, ostava ti jedine ta prva moznost a sice cakat, cakat, a pomahat jej, no nie vypocitavo, ale prirodzene. Zmier sa s tym, ze ju nikdy nebudes mat, budes krasne prirodzeny, nenuteny, nebudes trpiet antipatiou voci jej frajerovi, a ak je to hlupak, s ktorym nebude stastna, o chvilku ti sama padne do narucia, aby sa utesila... potom to je uz tvoja parketa...
Ak ju vsak naozaj lubis... Toto by som nemusel pisat... spravil by si to sam od seba, pretoze, v laske nedokazes robit nieco na ukor stastia toho druheho