Ahojte.. Mám 17rokov a môj najväčší problem je to že mam len 45kg.. stale chcem pribrať , vela jem a nič.. mate nejake skusenosti? alebo nejake rady.. jeden kamarat mi poradil, že si mam zaobstarať gainer (doplnok výživy) .. myslite že je to dobry napad?
hm na 165 cm to je málo, začni cvičiť, mne to tiež ako jediné pomohlo a gainer si daj, iba ak to nepôjde... ale prosím ťa, nezačni cvičiť sto brušákov denne, s tým nenaberieš nič...
Hlavne začni športovať. Je úplne jedno aký šport. Len nech ťa baví. Veci ako je napr. spomenutý gainer NEPOTREBUJEŠ.
mala by si papkať každý deň 4g sacharidov na 1 kg telesnej váhy a 2 g bielkovín. Môj názor je, že skôr potrebuješ pevnú postavu. Gainer ti pomôže len k prebytočným tukom. Nepotrebuješ ho do seba tlačiť. Obsahuje príliš veľa sacharidov. Je to LEN DOPLNOK JEDALNIČKA. Hlavne jedz viac krát denne, ale stačí trochu menšia gramáž. Hlavne nesmieš mať pocit, že si hladná. Veľa šťastia.
@anniedecadence asi na to na co chcu niektori chudnut O_o jediny rozdiel je teda v tom, ze nadvaha je nezdravsia ako tento druhy fenomen, no aj tak nie je zdravie to, kvoli comu vacsina chudne...
@dievcinkaK ser na garnier (jj to je zamerne , ja mam 170 cm, o tri roky viac ako ty a 48kg, jedlo u mna nic nerobi, ako pisu predomnou, zacinam cvicit!!
My vážime a meriame takmer úplne rovnako! Inak rovnaký problém. Ser na to, užívaj si, že sa môžeš napchať do MHD bez problémov. Navyše si ani na to čo ješ nemusíš dávať pozor.
ja mám 164 a 48 kg, cvičím 2 mesiace, 3 zachvílu, takmer každý deň v posilke + gainery pred aj po tréninku a už som pribrala na 51 kg, no teraz ako sú prázdniny až tak moc necvičím tak som na 50 atak..musím sa viac snažiť
Kto nevie pribrať vždy povie "vela jem a nič" . Keď sa ho opýtam čo jedol dnes tak mi odpovie "4 rohlíky,chleba a ryžu s mäsom". Potom sa čuduje,že nepriberie. Je to jednoduché,ak nepriberáš ješ MALO! Ak si myslíš,že ješ veľa a nepriberáš,stále ješ MALO!
@jurito neni to také jednoduché ako si myslíš. Ja zjem rovnaké množstvo ako hociktorý chlap a nepriberám. @dievcinkaK mala som rovnaký problém ako ty. Pri 174cm som mala 46kg - všetky vyšetrenia v poriadku iba rýchly metabolizmus. Vekom prídu aj kilá, nijak som nemenila svoje stravovanie, nezačala som cvičiť a teraz mám 52g
Začni cvičiť, mne tiež len to pomohlo a je to ovela lepsie ako nabrat par kil tuku o co sa snazis ty, lebo ked.budes bez cvicenia len vela jest, priberies len tuk. Zacni cvicit silovo, objemovo a kila pojdu hore
v 17tich som na tom bola podobne pomohla mi až antika, dala som asi 2kg hore a potom ďalšie 2 som nabrala cvičením ale nebudem idealizovať, stále stačí minimum, aby som schudla čo som nabrala :/
ja mám skôr opačný problém... ale sesternica čo má 16 bola stále nechutne chudá, a teraz ako začala brať antiku a chodiť do posilky, fakt pribrala. zhrubli jej stehná a narástol zadok. a to som si myslela že nikdy nepriberie ,,. hotová žena z nej
necitala sm vsetko, ale som na tom podobne ako ty sice ja budem mat 22 meriam 170cm a mam 45kg, tato vaha sa mi asi od 15ich nemeni. furt sa mi kazdy smial ze som spageta, palicka, vyzla, z koncentraku, spajdla, kostra, chujoviny... ale poviem ti, ak jes normalne, si zdrava, citis sa zdravo tak sa na to vykasli. ja som nepribrala ani po antikoncepcii. mam to po mame, ona napriklad pribrala az po druhom dietati
ja som celkom nabral tym ze jem vela bielkovin a sacharidov a cvicievam mam aj gainer ale to si dam len sem tam zacni cvicit makat na sebe a pojde to same ked zacnes jest gainer bey cvicenia dopadnes jak moj kamos z 80 kg ma teraz 120
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Začneš priberať vekom. (nakoniec budeš vďačná za svoj metabolizmus)
mala by si papkať každý deň 4g sacharidov na 1 kg telesnej váhy a 2 g bielkovín. Môj názor je, že skôr potrebuješ pevnú postavu. Gainer ti pomôže len k prebytočným tukom. Nepotrebuješ ho do seba tlačiť. Obsahuje príliš veľa sacharidov. Je to LEN DOPLNOK JEDALNIČKA. Hlavne jedz viac krát denne, ale stačí trochu menšia gramáž. Hlavne nesmieš mať pocit, že si hladná. Veľa šťastia.
@dievcinkaK ser na garnier (jj to je zamerne , ja mam 170 cm, o tri roky viac ako ty a 48kg, jedlo u mna nic nerobi, ako pisu predomnou, zacinam cvicit!!
@dievcinkaK mam 60 kilo a som rada a keď navštevujem každý deň mäkkáč, tak schudnem za týžden 2 kilá
Prijmeš viac kalórii ako spáliš => priberáš
Prijmeš menej kalórii ako spáliš => chudneš
Thats all.
@dievcinkaK mala som rovnaký problém ako ty. Pri 174cm som mala 46kg - všetky vyšetrenia v poriadku iba rýchly metabolizmus. Vekom prídu aj kilá, nijak som nemenila svoje stravovanie, nezačala som cvičiť a teraz mám 52g