Ahojte, checela by som vedieť či sa dá zistiť fajčenie z odberu krvi
Moja situácia ja asi takáto : som totiž alergická na rozne druhy trávi, a pred nieakými dvomi mesiacmi som začala fajčiť, asi tak dve za deň... viac nie, a prestala som pred tromi týždňami, a teras mám ísť na odber krvi kôli tej alergií tak chcem vedieť
ja som silný alergik na trávy a nikdy som nemala odvahu fajčiť. lebo keď je "sezóna" mám problém s dýchaním len keď niekto vedľa mňa fajčí, nie ešte keby som to robila ja. ale myslím, že ti nikto na to nepríde, lebo to ani nebudú zisťovať.
elemia prečo by som mala mať po prdeli? A je to len odber krvi, zameraný na to či sa mi moja alergia požívaním kvapiek trocha vyliečila, na tieto odberi chodím pravidelne A poprosím niektorých aby si svoje sprosté naivné komentáre niekam strčili, a zároveň Dakujem tým ktorý sa mi snažia pomôcť
podľa mňa sa bojí, že jej zistia alergiu na cigarety. tým celý jej teens spoločenský život padá. dokážeš si predstaviť, aká je to existenčná kríza?????? no dokážeš??
ale to je po čase strašný stereotyp... obzvlášť, keď postupom času vylučovacou metódou dôjdeš k záveru, že môžeš piť jeden, max dva druhy alkoholu (true story
Ak fajčíš cigarety nezistia to, aj trávu tak samozrejme, že to zistiť možu. Síce nemusia, možno už ti to z tela vyprchalo, ale väčšinou tráva sa nemá huliť 2 mesiace pred odobratím krvi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Teraz ti len poviem - Zacni fajcit vtedy ked ti bude jedno ze sa to niekto dozvie
Alebo vobec.
@cukrik25 vidíš, vidíš...aké by to bolo všetko jednoduché, keby si nezačala, alebo začala až v 18tke...ale nie..to musíte všetko poskúšať...och...
Ale múdro fajčiť pri silnej alergii. Vitaj astma !
podľa mňa sa bojí, že jej zistia alergiu na cigarety. tým celý jej teens spoločenský život padá. dokážeš si predstaviť, aká je to existenčná kríza?????? no dokážeš??
ale to je po čase strašný stereotyp... obzvlášť, keď postupom času vylučovacou metódou dôjdeš k záveru, že môžeš piť jeden, max dva druhy alkoholu (true story