Dnes sa mi snival tak neskutocne pre mna silny sen,ze som sa rozhodla o nom napisat.

Nebudem zdrzovat.Nepamatam si presne vsetky detaily,a myslim si ze o ne ani neslo.Proste som len isla dole schodmi ( akoby som isla z domu,alebo bola som v inej bytovke) a zrazu z ineho bytu vysla kamaratkina mama ( tu kamaratku som nevidela od zaciatku leta,je to moja byvala spoluziacka zo ZS).

Ako som isla z bytu zastavila ma jej mama a opytala sa ci sa ponahlam alebo mam cas pomoct barbore.Prekvapene som jej odpovedala ze predsa Barbora je v Bratislave.Ona mi ale na to povedala ze je o poschodie nizsie.

Nevedela som o aku pomoc ide,skratka som pokracovala dole schodmi s tym ze jej pomozem.To co som uvidela ma zarazilo.

Barbora bola na voziku

Podisla som k nej a ani neviem akym sposobom som vozik aj s nou odniesla posledne poschodie dolu az von na ulicu.Bolo tam dost vela ludi,neviem si vobec vybavit tvare,ale viem ze to boli ludia ktorych som poznala ja aj ona.

Stali sme na druhej strany cesty,na chodniku,drzala som rucky voziku.Barbora mi v tom povedala,ze ju mam postrcit dopredu,co by znamenalo ze ju zrazi auto.Presne toto som jej povedala,ale ona sa vtom strhla a posunula sa do stredu cesty.Chvalabohu,prave nic neslo.Plakala a kricala pri tom toto:

" Ja nechcem byt na voziku,radsej nechcem zit,chcem opat chodit,chodit v papuckach !

Neviem preco povedala prave v papuckach,ale to mi bolo jedno.Utekala kom som ku nej a snazila sa ju ukludnit,rozplakala som sa,vsetci pritomni na nas pozerali.

Zobudila som sa na to ze placem.Premietla som si este raz cely sen,zosumarizovala co sa vlastne stalo.Vstala som z postele a isla do kuchyne.Povedala som to otcovi a znovu sa rozplakala...

Neviem ci to niekto z vas cital az sem,ale hlavne je ze som to napisala aby som na to nezabudla.Bol to asi najhorsi sen za poslednych par rokov,za to mal ale asi najvacsiu pointu a myslienku.Od tohoto dna si ovela viac vazim toho ze som uplne zdrava a viem chodit.To bol asi aj ucel,preco sa mi snival prave takyto sen-uvedomit si cenu zdravia.

 Blog
Komentuj
 fotka
vreskot000  8. 12. 2012 10:06
veru, je to pravda zvláštny sen vemľi
 fotka
marleymt  8. 12. 2012 10:10
kks...zaujímavý sen
 fotka
simuliatko  8. 12. 2012 10:18
bolo to strasne,ako sa tom hovorila otcovi som sa proste uplne rozplakala :/
 fotka
somdebilka  8. 12. 2012 10:27
Podľa mňa, by si ju mala vyhľadať a povedať jej, čo sa ti snívalo, že nechceš to brať ako predzvesť niečoho zlého, len chceš aby o tom vedela, poprípade si dávala na seba väčší pozor.
 fotka
simuliatko  8. 12. 2012 10:41
@somdebilka



aj mne to napadlo,ze jej napisem alebo zavolam,a opytam sa jak sa ma :/
 fotka
antifunebracka  21. 1. 2013 23:48
take sny su to najlepsie, co sa ti moze prihodit, bo len pri nich si aspon na chvilu uvedomis pravu hodnotu vsetkeho
Napíš svoj komentár