Ráno som sa zobudil. Bolela ma hlava a od žalúdku mi bolo príšerne. Jediné na čo som mal chuť bolo ísť na záchod to zo seba dostať. Niečo bolo ale inak. Na ľavej strane postele spala černovláska. Do tváre som jej nevidel.

Nahý som sa postavil. Penis mi lietal zo stranu na stranu. Gule som mal podľa všetkého prázdne. Na hajzli som sa naštastie nepogrcal ale zo štania som mal hotový orgazmus. Čúral som tak dlho až som si začal predstavovať, že škoda, že nie je žiadna sútaž. Aspoň niečo som si vyhral. Keď som sa vrátil do izby stále spala. Napustil som si vodu a premýšľal nad tým čo sa stalo.

"Bol som v práci a tá piča s diskotéky sa mi neozvala aj keď sme mali dohodnuté rande." premýšlal som v duchu nad minulou nocou, "Zavolal som kamarátom nech skočíme na pivko. Celkom bola nuda, kecali sme o hlúpostiach. Potom sme začali dávať tequillu, B52... Musím zobudiť Martina!" Hodil som na seba nové trenky a práve keď som sa pripravoval zaklopať otvoril dvere do izby Martin, strčil do mna a rýchlo utekal na záchod to zo seba dostať.

Medzitým som si spravil kávu a pozeral sa na černovlásku. Ako pípla rýchlovarná konvica černovláska sa zobudila a zo zdesením pohladom sa mi pozerala do očí.
"My sme ? No veď.... My sme ?"
"Asi ale neviem to určite." zalieval som si kávu.
"Ale ja som... Ja si to nepamatám."
"To sme dvaja. Dáš si kávu alebo pivo?"
"Nechcem a to ako ? Nevieš kde je Katka ?"
"Podľa toho čo som videl u kamaráta. No nič idem na cígo a do obchodu ak chceš tak si daj sprchu."

Zatvoril som dvere, nezaujímalo ma čo hovorí. Bolo mi to jedno. Martin bol už naštastie na tom lepšie, práve si oplachoval hlavu a každú chvíľu sa napil vody s umyvadla.

"Cígo ?"
"To fakt nie, je mi zle."
"No tak poď. Mi musíš vysvetliť čo sa včera stalo."

Napriek tomu, že Martin na tom bol príšerne jeho pamať slúžila dobre. Vedľa nás v bare sedeli dve baby, ktoré o nás nejavili žiadny záujem až do doby pokým sme sa s kamarátmi nezačali baviť o sexe. Jeden s kamarátov ich zavolal k nám. Baby pili fernet, my sme to miešali podľa toho čo barman ešte mal. Alkohol mu dochádzal a my sme si vymýšlali čím ďalej tým viac hlúpe kombinácie drinkov. Už keď ma prestalo baviť sa s tou mojou rozprávať tak som sa s nou začal bozkávať.

Navrhol som im, že by sa mohlo ísť k nám, že mám doma ešte brandy. Dievčatá súhlasili a tak sme nechali ostatných kamarátov aby na nás pozerali na jednu stranu s obdivom na druhú stranu s nenávistou.

U nás doma to bol krátky proces. Začalo sa piť u mna ale akonáhle sme sa po tretom poldecáku na seba vrhli. Martin s tou svojou usúdili, že by bolo lepšie nás nechať osamote.

V obydvoch izbách sa potom udialo to rovnaké. Žiadna sláva to ale nebola, to som vedel aj bez toho aby som si to pamatal.

Vietnamka bola milá, keď ma videla iba v trenkách. Ostatný ľudia s toho boli celkom prekvapený. Nákup bol jednoduchý dve pizzy Ristorante. Na žiadne varenie som nemal chuť. Preistotu som ešte kúpil fľašku vína.

Keď som prišiel domov tá moja tam stále bola. Bola iba v tangách a pozerala sa na rozprávky. Usmial som sa a dal pred nás fľašku vína.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár