Obavam sa postupneho zhorsovania fyzickych a psychickych schopnosti a ze sa dostanem do stavu, kedy nebudem schopny sa o seba postarat sam alebo si prestanem uvedomovat veci okolo seba. Ze nestihnem veci, ktore by som rad stihol. A celkovo smrt. Navyse starnutie je nezvratne.
Najviac sa bojim o moje deti... z dlhodobeho hladiska - aby sme im dali spravny vzor, aby nezisli na zle chodnicky, aby si nasli svoje miesto v zivote a boli stastne..
@dwarvax a vidíš, predsa ľudia mrhajú svojím časom na veci, ktoré nikdy robiť nechceli. Každý deň je rovnako dôležitý, pretože každý deň sme o deň starší. Teraz je ten čas robiť všetko, čo by si rád stihol.
@mimi89 síce deti ešte nemám, no často premýšľam, že k čomu by som ich viedla a ako by som ich vychovávala. Som si istá, že pokiaľ tieto obavy máš, tak musíš byť úžasná matka myslím si, že tvoje obavy Ti dajú obrovskú motiváciu do výchovy, aby sa v tomto labyrinte života nestratili
je to asi iracionalny strach, ale uplne najviac sa bojim, ze dostanem nejaku nevyliecitelnu chorobu/ nieco, co ma zdravotne velmi obmedzi, pripadne ze sa take daco stane niekomu, koho mam velmi rada
Toho, že už je koniec. Že už nikdy nebudem šťastná a bude to len horšie, že už nič nestihnem, nedokážem, že som prišla o tie najlepšie roky života, že som ich premárnila a choroba ma o ne pripravila. Bojím sa budúcnosti a toho, či ešte dokážem vôbec ďalej žiť a zaradiť sa do bežného života. Bojím sa byť dospelá, neviem si seba predstaviť o 10 rokov a vlastne ani o 5 a keď si predstavím, že prejde aj 20 rokov, tak ma chytá totálna panika. A je toho viacej, ale to sa mi už nechce ani rozpisovať...
Ehm, ja k tomu asi ani nemam nejaky dovod, ale podobne, ako @20 Prenasleduju ma nutkave vizie, ze o 5-10 rokov stojim po nudnej praci zadlzeny a nestastny v nekonecne dlhej rade v supermarkete, nebo vonku je betonovo sede, slnko zapada, moja dusa je mrtva a zivot vyzera ako cierna diera, z ktorej nie je uniku.
Ze so sucasnymi a podobnymi obmedzeniami a buzeraciou budeme musiet zit este dlhe roky a ja koli hysterii a strachu magorov o svoje kuracie zivoty budem musiet premarnit zvysok mladosti. Ze uz nebudem moct o tretej rano najebany na sracky v bare mariatchi blbnut, tackat sa a budit zvysok partie. Ze uz nikdy neuvidim nazivo kapely, ktore ma formovali pol zivota.
No najviac asi exekútorov, mám pred nimi rešpekt proste. Našťastie, ja s nimi skúsenosti nemám a verím, že ani nebudem mať, a ani rodina.. Ale už len ten názov "exekútori" mi evokuje strach, hoci zatiaľ len z počutia médií, hlavne televízie som o nich počul, našťastie.
Takže toto, no a aj hypotéka ako tu už odznelo, predstava sa zaviazať splácať napríklad dom prakticky do staroby (dôchodku) častokrát, pritom človek nikdy nevie aká môže prísť situácia, čo môže prísť, či človek bude mať stále zamestnanie aj v čase krízy a bude mať teda stále ju z čoho splácať. To je tiež dosť pre mňa rešpekt. Najlepšie kúpiť za hotové, ale zas asi nie je veľa smrteľníkov, ktorí by boli od 20 tak majetnými, že by zdedili úspešnú firmu alebo majetok po rodičoch, že by sa im na to ľahšie a rýchlejšie našporilo. A aj trochu, že ostanem sám v neskoršej budúcnosti najmä, desí ma tá predstava.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
A že jedného dňa prídem o mamu. Toto ma neskutočne desí a snažím sa na to
moc nemyslieť
Takže toto, no a aj hypotéka ako tu už odznelo, predstava sa zaviazať splácať napríklad dom prakticky do staroby (dôchodku) častokrát, pritom človek nikdy nevie aká môže prísť situácia, čo môže prísť, či človek bude mať stále zamestnanie aj v čase krízy a bude mať teda stále ju z čoho splácať. To je tiež dosť pre mňa rešpekt. Najlepšie kúpiť za hotové, ale zas asi nie je veľa smrteľníkov, ktorí by boli od 20 tak majetnými, že by zdedili úspešnú firmu alebo majetok po rodičoch, že by sa im na to ľahšie a rýchlejšie našporilo. A aj trochu, že ostanem sám v neskoršej budúcnosti najmä, desí ma tá predstava.
bezchybne GTA commercials