Stravujem sa v nákupnom centre väčšinu času a doma si dám buď špagety s morcadellou keď sa mi nechce variť (nechcem počuť žiadnu kritiku, viem aký je to patok a aj tak to budem žrať) alebo keď normálne jedlo tak nejakú kombináciu tofu/ryža/strukoviny/placka/zelenina. Občas si spravíme doma nejakú špecialitu podľa receptu ale toho sa väčšinou ujme moja druhá polovička
Tiež tie cestoviny napríklad s tuniakom, cesnakom a ďalšími prísadami, pečené kura, krídelká, občas kačacie stehno, zemiakové placky, morčacie či kuracie mäsko na prirodno na bylinkách a koreni (steak alebo nakrájané medailónky), halloumi, hermelin nalozeny v koreni, ako prílohy ryžu, ale aj zemiaky, niekedy aj samotné (opekané, pečené - na rôzne sposoby, hranolky), panenka so slaninkou, pizza, vyprážaná ryba, perkelt so šampiňónmi a veľa veľa čierneho korenia k tomu (často aj curry), bryndzové halušky a všeličo ďalšie, ale toto mi napadlo v rýchlosti ako prvé. Zo zeleninky ako oblohy veľká misa s rukolou, uhorkou, ci medvedim cesnakom (+ olivový olej, čierne korenie a občas syr) alebo mladá cibuľka či pórik.
Čo naozaj nemusím sú jedlá s dusenym či varenym mäsom, smotanovými omáčkami ako sviečková, knedle, bravčové (výnimka je len tá panenka alebo dobre spravené rebierka), hovädzie a teľacie mäso, kyslé a fermentované jedla (ocot, kapusta, zavárané uhorky, ...). Akože z tohto posledneho by som nedala do ust nič, ani keby mi zaplatili
A ešte často jedávam lokše s cesnakom, prípadne masťou z oškvarkov, ktorá zostane po príprave halušiek (ok, oškvarky a slaninka sú ešte posledná forma bravčového, ktorá mi chutí).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Co tak bezne, povedzme tyzdenne, jebavate? Chapem ze sa to rôzni, ale proste taky prierez vasim milostnym zivotom.
Čo naozaj nemusím sú jedlá s dusenym či varenym mäsom, smotanovými omáčkami ako sviečková, knedle, bravčové (výnimka je len tá panenka alebo dobre spravené rebierka), hovädzie a teľacie mäso, kyslé a fermentované jedla (ocot, kapusta, zavárané uhorky, ...). Akože z tohto posledneho by som nedala do ust nič, ani keby mi zaplatili
Čo sa tej pizze týka, tak rozhodne s prosciuttom (ok, ďalšie bravčové ) a rukolou, to by som dala niekde na štvrté miesto.
Medzi prvé 3 ešte patria tie pečené kuracie krídelká a morčacie souvlaki na drevenom uhlí s hranolkami, ale k tomu sa žiaľ moc často nedostanem.
A občas si dám chicken nuggets alebo vyprážané hermelínky s curry omáčkou a hranolkami v McDonalde, to mi tiež veľmi chutí!