Tam má byť 's diablom'? Alebo len diablom. Ja som to zistil asi ako 11r.
Hlavne Diablo 2 bola popičofka , mam aj 3,4, ale je to čistý fail aj s mobilnou hrou , radšej hrám Path of Exile
neviem presne asi tak 11-14? Ale potom keď vyšiel datadisk na Diablo II: Lord of Destruction (alebo teda, keď som to zohnal), tak som znova mal posadnutie diablom dokým som to neprešiel, ale potom som to už nehral, keď som to celé prešiel s niekoľkými postavami
Mávam tušenia, ktoré sa plnia. Mo nie je to príjemné sko ked na svadbe pri slove áno , počuješ hlások čo šepká. ,, len ba pár tokov, najdem si takú čo lepšie budem ovkádat,,.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Hlavne Diablo 2 bola popičofka , mam aj 3,4, ale je to čistý fail aj s mobilnou hrou , radšej hrám Path of Exile
Mávam tušenia, ktoré sa plnia. Mo nie je to príjemné sko ked na svadbe pri slove áno , počuješ hlások čo šepká. ,, len ba pár tokov, najdem si takú čo lepšie budem ovkádat,,.