alebo novú diskusiu?
Všeobecné kategórie
- Auto-Moto
- BIRDZ a jeho svet
- Biznis, komercia
- Cestovanie
- Čo ma nasralo
- Čo ma potešilo
- Dejiny, história
- Filozofovanie
- Filmy
- Fotografovanie
- Hudba
- Humor
- Hry
- Jedlo
- Literatúra
- Matematika
- Mobily
- Počítače, internety
- Podniky
- Peniaze
- Politika
- Šport
- TV, médiá
- Umenie
- Veda a technika
- Záhady a mýty
- Závislosti
- Zdravie
- Zvieratká
- Život
- Ostatné témy
O láske, vzťahoch...
O škole...
Regionálne témy
Trochu odbornejšie
Ako vložiť obrázok alebo video do komentu?
Nakopíruj tam linku na obrázok (končiacu .jpg, .gif a pod) alebo linku na video na YouTube, BIRDZ TV, Google Video... napísal.
apeninskypolostrov
15. decembra 2009 o 20:46 Ďalšie fóra » Suboj - problem - help
poznam jedneho typka, ktory ma strasne nastval a chcem mu to vysvetlit trosku inak ako len ustne.... je to surne, uz sa to neda vratit spat, proste si odomna zasluzi trosku na papulku...
problem je v tom ze myslim ze je trosku silnejsi a je aj sportovec... potrebujem nabrat nejaku silu a kondicku, ale som casovo obmedzeny, mam nato 5 dni
... takze ak mate nejake rady atd. dakujem velmi pekne... vcera som zacal behat a boxovat s cinkami ale mozno mi vy poradite lepsie DIKY a tych trapnych akoze smiesnyh komentov sa zdrzte
15. decembra 2009 o 20:54 Ďalšie fóra » len to zas neprezen, lebo sa moze kludne stat, ze dostanes svalovku a neudrzis ani pohar v ruke, hlavne, ak si predtym nejak neposiloval
skor by som si pohladala nieco o technike... nie vzdy je dolezita sila
1442985
15. decembra 2009 o 20:58 Ďalšie fóra » hej a zabudla som - je hlupost pustat sa do niekoho... lebo tym len ukazujes, ako si malo kreativny na to, aby si vymyslel ine riesenie
1443007
15. decembra 2009 o 21:10 Ďalšie fóra » čo robíš kokotiny? to ste si dohodli kohútí zápas? 
šak normálne príjdi k nemu, jebni mu na nos a hotovo. poprípade ho kopni do vajec, ale nos je najistejší, jebni mu tak akurat, ne moc, lebo to by bolo na podmienku taký zlomený nos 
1443026
15. decembra 2009 o 21:10 Ďalšie fóra » poradim ti. neser sa do veci na ktore nemas gule! chalan ca sa nevie byt! pche
1443028
15. decembra 2009 o 21:13 Ďalšie fóra » poznam to, som viac-menej v v rovnakej situacii, az na to ze nie som casovo obmedzeny. ale skor ci neskor to pride. ten moj pripad mi dal casovo neobmedzene ultimatum, ale s tym ze ked to pride tak to nebude ziadna fackovacka ale jeden z nas skonci na intenzivke 
ja ani nahodou nie som ziaden bitkar, ale chodim na sebeobranu ktora sa riadi heslom "najlepsia obrana je utok" takze nejake rady ti dat mozem. ale ber ohlad na to ze ti neradi chuck norris 
na behanie by som sa viac-menej vykaslal, za tych 5 dni asi ziadnu kondicku aj tak nenaberies, to ti hned vyhovaram. taketo suboje nejdu podla pravidiel, vacsinou trvaju par sekund, niekedy staci jeden uder, hlavne ked nie si zvyknuty tak po jednej dobrej rane padnes a ten cas co by si behal sa da vyuzit aj lepsie, jedine ze by si chcel rozhybat svaly aby si po suboji vedel rychlo utiect
boxovanie s cinkami je dobra vec, ale opakujem ze si velmi casovo obmedzeny, na tvojom mieste by som nepestoval silu teraz narychlo ale techniku.. krytie a udery, nech len nesermujes pästami naokolo. ak mas kamosov bitkarov tak by ta nieco mohli naucit. popripade do vreca boxuj ak mas moznost, aspon si rozcvicis svaly. treba byt dobre roztahany aby sa ti nepotrhali svaly a tak.
odveci nie su ani nejake paky sa naucit, teda hlavne kontra-paky, aby ked sa vykryjes aby si vedel hned zautocit. poriadna zakernost su lowkicky, niekedy staci jeden a mas to vyhrate, alebo naopak prehrate 
on vie ze sa idete pobit? je to ohlaseny suboj ze ste sa dohodli? prepokladam ze ano kedze je to tak casovo obmedzene. alebo ho ides prepadnut ako partizan z krikov ked pojde najebany z krcmy? ste dohodnuti na nejaky konretny styl / pravidla alebo uplny freestyle?
chces mu dat iba prirucku alebo mu naozaj ublizit? co udery do vitalnych bodov?
ten chalan chodi na nieco? myslim bojove umenie/sport/sebeobranu. to ze je silnejsi a sportovec o nom vela nehovori. ak na nieco take chodi tak radim ruky prec, vyriesit to rucne. pokial ho ucila ulica tak je to este horsie
ale ak je to len chalanisko co len ma zdvihnute sebavedomie lebo ma kocky na bruchu z posilky ale nikdy sa poriadne nepobil tak sa to da zvladnut aj po takomto rychlokurze, ale bude to viac menej len stastie a jeho nepripravenost.
odpovedz na tie otazky a este sa ti pokusim da tnejake rady..
1443033
15. decembra 2009 o 21:33 Ďalšie fóra » Smiesnych komentov sa zdrzat nie je take tazke, lebo toto je skor na zaplakanie, nez na smiech... Ked si osemnast rocny dospely zodpovedny obcan MYSLI, ze bitka nieco vyriesi a nevie naozaj prist na inteligentnejsiu variantu..... Jesus, listen our prajers for this people, could someone be so fool?
1443089
15. decembra 2009 o 21:34 Ďalšie fóra » @bunniska tvoj koment mi nedal a pozrel som si tvoj profil. ked som videl ""moje IQ je 85 " tak som spustil vybuch smiechu a hned mi bolo jasno
1443094
15. decembra 2009 o 21:40 Ďalšie fóra » @Depropex co sa smejes ubuda mi z tych birdzakov iq! no. a je to pravda! naco sa ide bit ked na to nema?
1443117
15. decembra 2009 o 21:47 Ďalšie fóra » @bunniska skôr som narážal na tu druhú časť komentu
1443140
15. decembra 2009 o 21:51 Ďalšie fóra » @Bunniska (a dopredu ma prosím nezjeb za môj vek, podľa toho čo po tebe čítam ti narovinu poviem že IQ mám vyššie než vieš ty napočítať)
Nesúhlasím, skôr naopak. ja teda vôbec neviem o čo v tej veci ide, prečo sa idú pobiť, ale mne príde že chalan na to práveže má. Možno namiesto toho aby boxoval do vreca robil niečo nad čím treba rozmýšlať (chápem že sa s tým asi nestotožníš, tebe sú asi také veci proti srsti) alebo si inak užíval život alebo bohviečo.
Ale aspoň má odvahu a nejakú česť. Možno on vyzval toho človeka na bitku, možno bol on vyzvaný ale očividne to prijal lebo nie je bojko. Iste, najlepšie je vyhovoriť si to, ale nie vždy sa to dá. Ak začal chalanisko behať a cvičiť tak to asi berie vážne a keďže sa nevie biť, nie je to ani z frajeriny a padavka rozhodne nie je.
Vy všetci čo ho tu obviňujete aké je to úbohé, viete čo by bolo naozaj úbohé a padavkárske? Keby si tu na birdzi pýtal tip na nejakú dobrú výhovorku prečo sa tej bitke vyhnúť.
1443153
15. decembra 2009 o 21:53 Ďalšie fóra » Najlepsi utok je dobra obrana ver mi.... Ja sa neviem bit ale par krat mi uz tento styl pomohol .....
Ale ak chces byt agresorom tak nechapem preco by ti mal niekto radit. Kazda situacia je riesitelna dipomlaticky, alebo neriesitelna. Riesenim nikdy nie je nasiel to problem len zvacsi a posunie do dalsej ligy.....
1443155
15. decembra 2009 o 22:05 Ďalšie fóra » @Wewo ja ho neodsudzujem. a ani teba za vek! mas nazor a to sa mi paci! len nechapem preco sa ide byt ked tvrdi ze ten druhy je silnejsi,,, ved dostane!
1443173
15. decembra 2009 o 22:05 Ďalšie fóra » @5 @21 lol
@1 no ja nvm či sa akože nedá zvrátiť to že sa s ním nepobiješ , tak sa proste nebi nie? taktiež už máš nejaký ten vek nie si decko -.-* takže sa môžeš napríklad ovládnuť a odignorovať ho...
1443174
15. decembra 2009 o 22:12 Ďalšie fóra » @22 o silu vobec nejde. to je na tom ta najvacsia sranda, ze typek ako hora, siroka korba s rukami ako skrine ze ich nemoze prilozit k telu ma vysoke sebavedomie ze vzbudzuje strach.
normalnemu chlapovi staci JEDEN uder na spravne miesto a ta hora svalov padne. Len treba vediet techniku, hodiny v posilke su az na druhom mieste. V takychto subojoch ide hlavne o psychiku, odvahu a sustredenost. Pokial nebude posrany a aspon nieco sa nauci tak moze vyhrat.
Samozrejme je to hlupost cele tieto bitky na dohodnutie. Ale ked uz ist do niecoho takeho, tak PRESNE takto ako to robi tento chalan.
1443194
15. decembra 2009 o 22:31 Ďalšie fóra » Nevadi, ze je silnejsi 
Ale budes musiet byt agresivnejsi a nemilostny, by sadalo povedat. Kedze uz vies, ze sa naisto pobijete, tak zautoc prvy. Je to celkom dost vyhodne, kedze ti to moze vyhrat celu bitku na jeden uder.
Pouzivaj lakte a kolena, su ovela silnejsie ako paste a chodidla, za tych 5 dni mozes docvicit presnost uderu, ma t lenjednu chybicku, musis byt blizsie... Mnoho z tychto "silakov" sa vsak bije stylom "pariace sa lenochody" cize ta obijm, bude ta skrtit, hadzat o zem a podobne. Par ran, mozno aj jedna, ho vsak rychlo skroti.
Alebo si zozen teleskop ci boxer a mas iste, ze to bude jednoranovy suboj, ale je to nebezpecne, takze pozor.
Mimochodom ak bude pred bitkou slovna "prestrelka", snaz sa byt agresivny ako to len ide, pouzivaj az nechutne prirovnania (ze mu vytrhas creva a cez nos mu ich vytiahnes z vtaka, otrhnes mu hlavu a dobijes ho s nou na smrt atd...) ani by si neveril ako to znici psychiku a ta ovplyvni vela.
Ak to bude tak, ze sa stretnete ahned suboj,tak sa len rozbehni a daj mu kolenom na tvar, to ho zlozi za par sekund 
1443234
15. decembra 2009 o 22:59 Ďalšie fóra » @ribo keby mi niekto povie hentaké prirovnania, tak padnem na zem... od smiechu 
@wewo pekne napísal.
a biť sa je kokotina, treba mať strelné zbrane.
1443254
15. decembra 2009 o 23:08 Ďalšie fóra » @0
No som už raz taký. Nedalo mi, keď som si prečítal, že si začal boxovať s činkami. Preto ti napíšem jednu múdrosť. Protivníka zmažeš jednoduchšie verbálne, ako bitkou. Stalo sa mi, že som šiel mestom s kamarátom. Kamarát je silák, vyšší odo mňa a narozdiel odo mňa, vyzerá, že šport mu nie je cudzí. A oslovili nás testosterónové deti. Že či sme buzeranti. Povedal som, že hej. Tak nás chceli rýchlo zbiť. Napriek tomu, že bol so mnou kamarát. Lenže on nie je bitkár. Tak som vytresol, že mám nové sako a že je nevhodné ho pošpiniť alebo potrhať. Týmto decentným argumentom som ich odstavil. Proste len mávli rukou a šli.
1443260
15. decembra 2009 o 23:50 Ďalšie fóra » ze sa vobec zaoberate bunniskou..ved to je jedno z najvymletejsich dievcat na fore...
1443312
16. decembra 2009 o 00:02 Ďalšie fóra » ser na to ked si slabsi a nechces dostat
1443327
16. decembra 2009 o 01:01 Ďalšie fóra » tieto detské "bitky"........... hlavne nestresuj a bud v klude čo sa má stať sa stane a s velkou pravdepodobnosťou k žiadnej bitke nedôjde pokial nieste obaja magori.......
ako sa volala ta kniha? čakanie na golgota?
1443389
16. decembra 2009 o 01:04 Ďalšie fóra » nechapem naco chces to "riesit" takimto sposobom. ved sa to da aj slusne, bez fyzickeho stretu.
a nezabudaj....."kto usetri nepriatela, ziska noveho priatela" 
1443390
16. decembra 2009 o 01:31 Ďalšie fóra » som zvedavy kedy prestanu vznikat trapne diskusie a zacne sa tu objavovat prevaha inteligentnych a plodnych tem.
btw nechapem co riesite, kebyze sa hoci len jeden z nich chce pobit tak by sa do seba pustili hned a nedavali si ultimata. jak deti pojebane.
1443408
16. decembra 2009 o 03:16 Ďalšie fóra » @Apeninskypolostrov chlapče tým že sa chceš s ním pobiť sa akurát znížiš na jeho intelektuálnu úroveň ak ťa on nenapadol ale iba rečami ťa štve tak by ťa mali jeho blbé reči radšej povzniesť než rozčúliť a bojové športy sú skôr na obranu a nie na útok čiže ti ani nechcem poradiť ani žiadny človek čo sa venuje nejakému bojovému umeniu by ti neporadil a ani nechcel poradiť jedine kde sa využíva útok je v ringu a zo seberovnými a ešte keď píšeš že protivníka máš zdatnejšieho tak by som račej ustúpil vtedy treba uprednostniť rozum pred citmi. Pravdaže na tele človeka nezáleží a vo veľa prípadov ani na sile ak poznáš nejaké bojové umenie a používaš aj rozum a nie len svaly. Ale čo som si prečítal tvoj úvod tak ak sa doň pustíš a on je fakt športovo založený tak sa teš na poriadnu nakladačku a ešte väčšiu potupu keby som poznal čo si ty zač a čo on a fakt by bol debil tak by som ti aj rád pomohol ale aj tak 5 dní je málo na prípravu. Tak veľa šťastia chlapče. Hnev a ani sila ti nebude stačiť hlavne rozum používaj to si zapamätaj!
1443436
16. decembra 2009 o 03:37 Ďalšie fóra » Hlavne nedavaj palec do paste, a mier na nos. Vraj pomáha ked niečo zakričíš ak ideš dakoho trafiť, karatisti napríklad kričia kiaj alebo kijúúú.
Pozri si aj nejaké judo chmaty, niektore nie su narocne a rychlo tak niekoho zhodíš na zem, aj ked je vačší (vlastná skusenosť) Nezabudni na obranné techniky, a vždy je tu moznost trafit ho tam dole.
Inak ako iste vieš nasiliu sa je lepšie vyhnúť a verbalne urazky mozu pomoct (alebo este viac nasrať) a tiez je tu moznost na utek 
1443443
16. decembra 2009 o 09:38 Ďalšie fóra » @34 kijúúú
Ty máš asi dosť skúseností s pouličnými bitkami ked tak čítam
1443527
16. decembra 2009 o 10:33 Ďalšie fóra » @Wewo treba byt dobre roztahany aby sa ti nepotrhali svaly a tak. boze..
to od kial si nabral??..
vsetko co si mu poradil bolo zle..
vidim ze sa v tom newiznas..
1443549
16. decembra 2009 o 10:36 Ďalšie fóra » ano niekedy býva prave bitka jediné riešenie
(ale iba málokedy ) Ale sa račej nebi ekd to nevieš
1443552
16. decembra 2009 o 11:21 Ďalšie fóra » Radsej ho odpal argumentom. Blbec ked zisti, ze nema ziadny protiargument tak sa stiahne.. Hlavne neprovokuj nadavkami a bitke sa hravo vyhnes a este budes aj "vitaz".
1443586
16. decembra 2009 o 11:36 Ďalšie fóra » kedy už dievčatá pochopíte že v niektorých veciach sa proste ručnému vybavovaniu účtov nedá (ani nechce) vyhnúť?
1443594
16. decembra 2009 o 13:24 Ďalšie fóra » 5 dni? to chces za 5 dni zo seba spravit Rockyho?
to je strata casu....
Ale nieco ti poradit mozem, pokial chces niekomu ublizit musis sa naucit hnev presmerovat na tu osobu, ja mam 55kg a pobil som sa s tolkymi tazsimi a silnejsimi chalanmi ze.... mam fyzicke nasledky ako napr. rozmlatene zuby a dva mi uz koli tomu trhali ale kedy som nezavahal tak by som nebol zraneny, mal som pochybnosti ohladne niektorych bitiek a tak som dostal na oko skor nez som vobec vedel co sa deje ale zazial som nebol zlozeny.
Moja rada znie, priprav sa na to mu ublizit, nezavahaj, ber to tak ze bud on alebo ty, pokial sa k tej bitke bude chumelit nic horsie ako mat pochybnosti nemoze byt.
1443748
16. decembra 2009 o 14:00 Ďalšie fóra » @mezomus a z toho vyplyva co? Zeby si nebol schopny boja
1443827
16. decembra 2009 o 15:16 Ďalšie fóra » Normalne sa nanho naser, prid k nemu a daj mu necakanu bombu do xichtu a je to vyriesene
.
1444033
16. decembra 2009 o 15:19 Ďalšie fóra » @Apeninskypolostrov športovať ?
a načo? normálne mu jebni do nosa, to ho zloží, a ak nie tak ho kopni do gulí, to tak ľahko nepredýcha
1444051
16. decembra 2009 o 15:58 Ďalšie fóra » ak si dopozeral Rockyho než si založil tento topic mal si kuknúť aj na
...Varovanie ministerstva zdravotníctva: časté sledovanie filmov so Silvestrom Stalonom v hlavnej úlohe môže svojimi následkami ako napríklad stratou pojmu o realite a predcenení vlastných schopností vážne škodiť vám a ľuďom okolo vás.
(a hlavne internetovým fóram)
1444180
16. decembra 2009 o 16:07 Ďalšie fóra » a ze si slabsi tak na to ser, predmety ruzny do ruky ber 
1444228
16. decembra 2009 o 16:30 Ďalšie fóra » @Heyou aspoň viem narozdiel od teba gramatiku, ale budiš
Mám to brať ako výzvu?
1444343
16. decembra 2009 o 16:43 Ďalšie fóra » Občas chodím na Krav Maga, tak ti môžem dať nejaké finty. 
Drž si ho od tela a nezabúdaj sa pohybovať.
Zameraj sa na citlivé miesta, ako napr. krk, gule, spánky, začiatok nosa, brada, ...
Keď ti pôjde jebnúť, skús mu tam nastaviť lakeť, keď sa dobre trafí, tak ho to zabolí 
CHOD S KAMARÁTMI.
POUZI ZBRANE. Odporúčam napr. teleskop, palicu alebo aspoň obranný sprej.
Ale najlepsie by aj tak bolo sa tej bitke nejako vyhnúť 
1444405
16. decembra 2009 o 16:44 Ďalšie fóra » @Wewo nemam cas na gramatiku a any sa mi to nechce.. podstatne je ze vseci rozumia tomu co citaju..
myslis vyzvu v boxe alebo v com??..
1444417
16. decembra 2009 o 16:55 Ďalšie fóra » a nezabudni si kazdy den od pondelka do piatku o stvrtej poobede zapnut markizu..uc sa priamo od profesionala..
1444486
16. decembra 2009 o 16:57 Ďalšie fóra » @49 ale robíš si hanbu
Tvoja vec 
Mňa sa nepýtaj že v čom. Predsa v tom čo mi chceš dokázať že vieš lepšie než ja
1444495
16. decembra 2009 o 17:02 Ďalšie fóra » @Koprdil áá, Krav Maga kolega
Tie rady som mu chcel dať, ale ak sa dohodli že idú boxovať tak by asi bolo odveci keby tam došiel s kaserom alebo by mu rozkopal vajcá nie? 
A človek ktorý aspoň niečo vie sa teleskopom zmátiť nenechá. Vykryje a dá ťa do takej páky že mu ten teleskop aj hodíš na zem, ani ho nebude treba zdvihnúť. Tieto veci iba zbytočne ťažkajú bundu. Človeka ktorý sa vôbec nevie byť zmláti aj bez teleskopu a taký čo sa biť vie sa teleskopu ubráni.
1444513
16. decembra 2009 o 17:07 Ďalšie fóra » no za 5 dni toho moc nezbuchas...proste mu daj pjesti do nosa a mozno ho to zlozi 
1444527
16. decembra 2009 o 17:42 Ďalšie fóra » Ides sa bit a za 5 dni si myslis ze ti beh a boxovanie s cinkami pomoze? Ci si v hre Sims ci co????
Zabudni, silu nenaberes za 5 dni ani keby si cvicil 24 hodin denne. Jedine ze by si si cosi pichal a aj to nebude take super ako si myslis... Uz davno je zname ze technika je ovela viac ako cista sila.
Mas kamosov co sa nejake BU ucia? Tak nech ta naucia nejake ZAKLADNE udery, kopy + obranu, nic zlozite a ked sa to nadrilujes tak to bude ovela lepsie ako ze teoreticky ovladas megahypersuperkill combo ktore ti on prerusi v polke a nevies pokracovat.
A potom su tu rady ktore su vacsine ludi proti srsti ale v suboji ide o to vyhrat a nie byt fer... Budete sa bit vonku? Super je zima, treba zobrat starsie rukavice, zvnutra zosilnit nejakou riflovinou/kozou a zvonka nasit nejake goralky, gulicky (len na cast aby ked zovries ruku v past ta "dopadova" cast mala na sebe gulicky). Samozrejme gulicky musia byt male aby sa nedali na prvy pohlad najst. Potom budes mat zrejme bundu/mikinu tak pod nu si na boky (od pazi az dole k bokom) daj nejaky vrstvu molitanu ktora tlmi udery na tieto bolestive partie... atd atd takychto upgradov je kopa staci pohnut rozumom a za 5 dni mas utok aj obranu zlepsenu ovela lepsie ako cvicenim. Navyse na vela ludi plati jedna vec - zakricat nahlas au, vacsina ludi ma totiz v sebe jaksi zakodovane ze ublizuje a na maly moment prestanu - treba to vyuzit a zacat protiutok (ale nespoliehat sa na to lebo su ludia ktori si na to zvykli a nic to s nimi nerobi).
PS: ano je to skarede, nefer a neviem co, ale je to ucinne a v boji vzdy ide o to vyhrat. Radsej mat lahke az ziadne zranenia a byt nefer ako mat "hrdost" a skoncit v nemocnici
1444608
16. decembra 2009 o 20:40 Ďalšie fóra » chcel by som ta odradit, ale viem, ze niekedy sa to neda...
tak moj typ: Snaz sa udret ako prvy. Hned poriadne. Potom mas zväcsa vyhrate...
1445328
16. decembra 2009 o 20:42 Ďalšie fóra » @57
teda pokial si hned nezlomis ruku
1445332