@mytickaentita@2 Tak ono ide mi hlavne o to, že čo vám najviac chutí. Okrem kávy, kakaa, čokolády. A inak hej, ja som sa tiez teraz úplne namotala na ľadový čaj v poslednom období. Ale na jahodový džús nemá nič
@thunderstorm@4 Tie elektrolyty vyskúšam! ...Ja mám takú nevýhodu, že mi čistá voda nechutí :/ Ale riešim to tak, že si do vody dávam drobnú štipku vitamínu C v prášku z DM drogérie (chutí ako klasický celaskon). A maté milujem, ale iba s medom
čistá voda. mám obrovskú výhodu, že tam, kde bývam, je extrémne kvalitná voda vo vodovode, bez chlóru . keď som u rodičov, tak pijem tiež vodu z vodovodu, ale tam je nejaký chlór, tak si tú vodu najskôr prevarím.
inak do konca minulého roka 99+% môjho prijmu tekutín bolo z minerálky Magnesia, ale začal som sa vyhýbať mikroplastom a súvisiacim látkam, takže odvtedy som mal Magnesiu tuším len 2x. Ale inak som trochu otvorený dať si minerálku, hlavne v sklenenej flaši. Ale reálne ju pijem menej ako raz mesačne, a teda 99+% môjho príjmu tekutín je voda z vodovodu.
cca raz za štvrť roka si dám nejaký bylinkový čaj, ale nebaví ma to piť, trochu sa musím premáhať, aby som vôbec tú šálku dopil.
a z citrónu vo vode mám často pálenie záhy, takže to som už tiež nemal asi rok. ale ani bez toho by som si to asi často nedával.
a sladké veci pravidelne nepijem už asi 10 rokov. A nepravidelne menej ako raz ročne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
2. Elektrolyty od Vilgainu je jedno, ktorá príchuť
3. Kokosová voda
Honorable mentions: bylinkové čaje, hop water, nealko pivo, matéčko, pomarančový a grepový džús
inak do konca minulého roka 99+% môjho prijmu tekutín bolo z minerálky Magnesia, ale začal som sa vyhýbať mikroplastom a súvisiacim látkam, takže odvtedy som mal Magnesiu tuším len 2x. Ale inak som trochu otvorený dať si minerálku, hlavne v sklenenej flaši. Ale reálne ju pijem menej ako raz mesačne, a teda 99+% môjho príjmu tekutín je voda z vodovodu.
cca raz za štvrť roka si dám nejaký bylinkový čaj, ale nebaví ma to piť, trochu sa musím premáhať, aby som vôbec tú šálku dopil.
a z citrónu vo vode mám často pálenie záhy, takže to som už tiež nemal asi rok. ale ani bez toho by som si to asi často nedával.
a sladké veci pravidelne nepijem už asi 10 rokov. A nepravidelne menej ako raz ročne.