Máte značky, ktoré milujete, každému doporučujete a ostávate im lojálni? Ktoré to sú? A ste vo všeobecnosti skôr verní jednej značke, alebo radi skúšate nové veci, striedate to a na značke vám až tak nezáleží?
Ja kľudne začnem. Absolútne milujem svoju sieť fitiek a dotiahla som tam už asi 5 ľudí a v poslednej dobe som sa neskutočne namotala na Vilgain. Akože hlavne kvôli suplementom, ale aj potraviny sú super a mám od nich aj legíny a športovú podprsenku a spoko, trochu škoda, že oboje prestali vyrábať.
No a absolútna klasika sú Lidl a DMka fičím si na viacerých produktoch, ktoré nakupujem na týždennej báze a ktoré proste vždy musím mať doma.
A ešte mám soft spot pre Sibeeriu a SQBRU
A ak by ma mal niekto sponzorovať, tak by som určite chcela, aby to bol Vilgain
Teraz mi napada akurat Patagonia a v poslednom case trosku Cotopaxi.
Okrem tohto neviem prist momentalne asi na nic ine, vo vseobecnosti sa snazim volit znacky, ktore maju aspon trochu nejaky eticky, environmentalny presah. A ako sponzora by som si urcite vybral Patagoniu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
No a absolútna klasika sú Lidl a DMka fičím si na viacerých produktoch, ktoré nakupujem na týždennej báze a ktoré proste vždy musím mať doma.
A ešte mám soft spot pre Sibeeriu a SQBRU
A ak by ma mal niekto sponzorovať, tak by som určite chcela, aby to bol Vilgain
Okrem tohto neviem prist momentalne asi na nic ine, vo vseobecnosti sa snazim volit znacky, ktore maju aspon trochu nejaky eticky, environmentalny presah. A ako sponzora by som si urcite vybral Patagoniu