napríklad asi pred 2 mesiacmi som ukončila priateľstvo s mojim spolusediacim zo strednej. rôzne dôvody. napríklad, keď mi bolo najhoršie, tak nieže mi nepomohol (nechcela som pomoc od nikoho xixi), ale vkuse ma zjebával, že si naňho nikdy nenájdem čas, pri tom v tom období som nebola schopná vyjsť von ani len do potravín a potom, keď mi začali fungovať lieky po nejakom čase, tak ma shameoval, za to že chcem ísť zase na výšku, že nemám ambície v korporáte a že sa obliekam tak a hentak, jednoducho ma hateoval už pomaly za všetko tak som mu povedala, že nech už na to jebeme, že už sa asi nevieme tolerovať
a pred 2-3 rokmi som ukončila priateľstvo s naj kamoškou z detstva, lebo nemala problém podjebávať svojho frajera a ešte chcela, aby som ju kryla
Najčastejšie pretože nás už nič také navzájom nespája. Vzájomný kontakt je stále ojedinelejší, až nakoniec príde deň, kedy sa jedna zo strán ozve naposledy a potom už len pokrčíš ramenami a povieš si že "a nechce sa mi".
Dobrá diskusia o jednej som napísala dnes blog a budem pokračovať.
Ale napríklad ukončila som priateľstvo s jednou lebo som jej volala po jednom dramatickom rozchode a ona "tak môžeš ísť s nami do trojky(meno priateľa) sa páčiš".
Rozne. Ale nerobi mi to vobec problem, pretoze teraz si uz velmi lahko hladam novych priatelov. Ked nejaky kamarat odide z mojho zivota odide, tak to tak malo byt. Robi mi to ovela mensi problem sa s tym vysporiadat nez ked ukoncujem romanticke vztahy. Momentalne mam ale 1 priatelstvo kde by ma koniec velmi zasiahol, to priznavam.
Nemam vela priatelov, tak uz sa trochu snazim. Ale casto zabudnem odpisat, alebo napisat, zabudnem na narodeniny a podobne. A som neflexibilna a stale nieco. Takze vlastne som priatelom na nic ale samozrejme ze za to nemozem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
napríklad asi pred 2 mesiacmi som ukončila priateľstvo s mojim spolusediacim zo strednej. rôzne dôvody. napríklad, keď mi bolo najhoršie, tak nieže mi nepomohol (nechcela som pomoc od nikoho xixi), ale vkuse ma zjebával, že si naňho nikdy nenájdem čas, pri tom v tom období som nebola schopná vyjsť von ani len do potravín a potom, keď mi začali fungovať lieky po nejakom čase, tak ma shameoval, za to že chcem ísť zase na výšku, že nemám ambície v korporáte a že sa obliekam tak a hentak, jednoducho ma hateoval už pomaly za všetko tak som mu povedala, že nech už na to jebeme, že už sa asi nevieme tolerovať
a pred 2-3 rokmi som ukončila priateľstvo s naj kamoškou z detstva, lebo nemala problém podjebávať svojho frajera a ešte chcela, aby som ju kryla
yeah, takýchto kamošov nepotrebujem
Ale napríklad ukončila som priateľstvo s jednou lebo som jej volala po jednom dramatickom rozchode a ona "tak môžeš ísť s nami do trojky(meno priateľa) sa páčiš".
a ďakujem za podporu