Diskusie - 2359. stránka fóra
11
Štúdium chémie
Ahojte.. Chcela by som sa Vás spýtať na odbor Chémia na Prírodovedeckej fakulte UK v Blave.. :D Oplatí sa to študovať? Otvor fórum »
6. 2. 2014 18:18Ako to funguje na Mgr. štúdiu nemeckého jazyka na PF UK v BA?
čawte nevie niekto ake predmety sa učia na Mgr. študiu jednoodborovej NJ na PF UK? či sa to tam dá zvádnuť alebo je to masaker? chcem ísť študovať externe tak aby som vedela do čoho idem :) vďaka za... Otvor fórum »
6. 2. 2014 18:05
21
Strata,,.
čo robíte v prípade keď niečo stratíte a neviete si spomenúť kde to je? :) Otvor fórum »
6. 2. 2014 18:00
6
Maturita z AJ na B2
Ahojte :) neviete ako je to s písomnou časťou ? Keď spravím napr. sloh nad 33%(minimum) ale test pod 33% tak ma pustia k ústnej skúške, alebo musím spraviť aj sloh a aj test nad 33% ? vopred... Otvor fórum »
6. 2. 2014 17:57
1
Ps2
Zdravím mam ps2 ale blbne mi tam mechanika bude fungovať keď si dokúpim externú mechaniku a napojím cez USB a budem hrať hry ? Otvor fórum »
6. 2. 2014 17:52
26
Predaj jedla na SŠ
Ahojte, v prvom rade neviem či som túto tému dobre umiestnil, ale snáď áno. :D Takže: Chodím na SŠ a doma robím bagety, ktoré následne predávam spolužiakom či učiteľom. No dnes mi... Otvor fórum »
6. 2. 2014 17:31
9
Orange-obmedzená služba
prosím pomôžte mi čo mám s tým robiť, od rána mi píše OBMEDZENA SLUZBA, a nedá sa mi dovolať.. čo s tým može byť? Otvor fórum »
6. 2. 2014 17:16
6
KomPrax
Zapojila som sa do národného projektu komprax - pre tých čo nevedia o čo ide - http://www. iuventa. sk/sk/KomPrax/Home. alej ..čaká ma druhé víkendové školenie, kde mám predviesť návrh na projekt.. no mňa nič nenapadá.. keďže študujem učiteľstvo pre MŠ... Otvor fórum »
6. 2. 2014 17:12
8
Ako odstranit fixu z topanky?
Da sa nejako odstranit napis z haloviek ? Vdaka kamosom su popisane fixou na cd a potrebujem to kvoli reklamacii odstranit :) vie niekto ako ? Otvor fórum »
6. 2. 2014 16:13
73
Najoblubenejsi birdzaci
Kto patri medzi vasich najoblubenejsich birdzakov? S kym si radi popisete, s kym dobre vychadzate, proste si dobre rozumiete... a mozete napisat aj tych, ktorych moc nemusite Otvor fórum »
6. 2. 2014 14:44
4
Nevie mi uložiť pdf
Prosím vás mám taký problém. Potrebujem uložiť veci z Photoshoopu do pdf, ale nejde mi to :D Mám cs4 na druhom notebooku mi to išlo bez problémov. Adobe reader je nainštalovaný preinštalovaný všetko. Ak otvorím... Otvor fórum »
6. 2. 2014 14:38
22
Čo a kam?
Zdravím, potrebujem pomoc v podobe názora alebo rady čo by ste spravili vy na mojom mieste. Takže mám pred sebou prihlášky na vysoké školy a taktiež tabuľky prihlásených a plánovaných prijatých uchádzačov o štúdia čo ma nesmierne zarazilo... Otvor fórum »
6. 2. 2014 14:33
14
Hadanky
Na ktoru otazku, mozes odpovedat len nie, za podmieky ze neklames? Otvor fórum »
6. 2. 2014 11:40Farmácia - brno prestup
Ludia, mate niekto skusenosti, ci sa z BA faf dá prestupit do brna? Proste si myslíím, že v Brne je lepšia kvalita a podobne. A ak prestupim z druhaku, musim od prvaku, ci uznaju mi skusky ci ako... Otvor fórum »
6. 2. 2014 11:30
- nie
- si kár,neriešim
Ďalšie možnosti »