Diskusie - 2360. stránka fóra
35
Vasiľ Biľak aneb v Bratislava mínus jeden
Co poviete na toto? http://www. sme. sk/c/7092628/zomrel-vysoky-funkcionar-ksc-vasil-bilak. html Opustil nas jeden z dolezitych ludi v modernej historii, komunista telom aj dusou, zradca a normalizator, zastanca okupacie v 68 a symbol zrady.... Otvor fórum »
6. 2. 2014 11:22
4
Letná brigáda
Takže ludia chcem sa vás popýtať (ked už sa tu riešia tie brigády) kedy si myslíte, alebo podla vašich skúseností je najlepšie začať si hladať brigádu na leto? Ano viem ešte je len zima ale minulý rok som to... Otvor fórum »
6. 2. 2014 10:56
25
Ak to dokážete robíte si to radšej sami. ?
- najlepšie si to spravím sám
- nemám problém to nechať robiť druhých
- ešte tak pustiť k mojim veciam niekoho cudzieho
Ďalšie možnosti »
6. 2. 2014 09:53- nemám problém to nechať robiť druhých
- ešte tak pustiť k mojim veciam niekoho cudzieho
Ďalšie možnosti »
30
Piškóta banán piškóta v čokoláde :)
máte to radi? http://www. mimibazar. sk/recept. php?id=198 aké ovocie by sa ešte hodilo ? rozmýšľala som, že jahoda? prípadne ananás? Otvor fórum »
6. 2. 2014 08:35
8
Sny
Ahojte, chcela by som vedieť - prevažne názor dievčat. Momentálne mám priateľa, s ktorým som šťastná, avšak v posledných dňoch 4-5 mám každú noc sen s chalanom, ktorého som kedysi veľmi chcela, aj niečo... Otvor fórum »
6. 2. 2014 07:31
23
Čo môžeme urobiť len úplne a nikdy len trochu?
Myslím, že otázka je úplne jasná, tak som zvedavá na vaše odpovede. :D (A komu jasná nie je, tak príklad: môžem umrieť len absolútne, nikdy nie len trošku) Otvor fórum »
6. 2. 2014 06:49
9
Nakupovanie pracovných odevov alebo obuvi
Chodíte nakupovať pracovne odevy alebo obuv do kamenných predajní alebo eshopov? Prípadne aké máte skúsenosti s predajnami pracovneho oblecenia a topanok? Otvor fórum »
6. 2. 2014 00:06
15
Hokej v Soči
Kedy budeme hrať prvý zápas na ZoH v Soči?? A vlastne sa to už vie? :D Ktoré miesto podla vás dáme? Otvor fórum »
5. 2. 2014 22:52
126
Koľké z vás netúžia po vlastných deťoch?
V poslednej dobe stále aktuálnejšia téma a priznám sa aj môj problém , ... problém? v mojich očiach nie... Otvor fórum »
5. 2. 2014 22:47
10
Potrebujem poradiť
Ahojte.. chcela by som sa poradiť s čoho mám ísť maturovať. čoskoro si budem vyberať semináre ale ja neviem čo si vybrať.. dobre mi ide biológia, informatika celkom v pohode mi ide aj dejepis. Všetko sa dá... Otvor fórum »
5. 2. 2014 22:04
2
VŠ Technická v BA
Ahojte.. Chcela by som sa Vás spýtať na odbor "Výživa, kozmetika a ochrana zdravia" na Technickej výške v Blave.. Neviete niečo o ňom? Má zmysel také niečo študovať? Je to dobrý odbor? Ďakujem :) Otvor fórum »
5. 2. 2014 22:01
22
Chalani+ tanec
Prudko zložitá otázka :P :D Chalani .... tancujete radi? Ak nie, prečo ? Myslím teraz nejaký valčík a tak ; ) Otvor fórum »
5. 2. 2014 21:57
6
Roaccutane Bactroban
Čawte, chcem sa spýtat či má niekto skúsenosti z užívaním lieku proti akné Roaccutane v kombinácii z Bactroban( masť proti infekcií, antibiotikum) ak áno , učinkovalo to ? Zbavili ste sa akné ? Ďík :-) Otvor fórum »
5. 2. 2014 21:30
19
2
Samsung 3D TV
Kupovali sme samsung 3D s usb, sťahované filmy ktoré dáme na usb idú v poriadku, ak chceme prehrať iný sťahovaný film ktorý nie je v 3D vždy ide zvuk pozadu. Neviete kde je problém? Ak film prepojím... Otvor fórum »
5. 2. 2014 21:00
15
Darček pre kamarátku
AHojte birdzáci. Robím kamarátke darček, hrozne rada papá :D tak jej vyrábam periodickú tabuľku a miesto prvkov dávam názvy jedál. Zasekla som sa na Fe, nenapadá vám nič? Žiadne jedlo, alebo sladkosť ktorá sa buď... Otvor fórum »
5. 2. 2014 20:03
40
Muži :) kebyže je taká možnosť, užívali by ste antikoncepciu pre chlapov?
Zaujal ma dnes tento článok http://www. levitas. estranky. cz/clanky/zajimave-clanky/zlodej-jmenem-hormonalni-antikoncepce. html hlavne časť: ,,Zkuste si doma udělat malý experiment. Zeptejte se svého manžela či partnera, zda by v případě, že by na trhu... Otvor fórum »
5. 2. 2014 19:56
15
Za 3 minúty po nabití sa mi mobil vybije !!
Ako je možné, že si nabijem mobil , na 3 minúty ho zapnem a znova je vybitý ?? :) Je nutné vymeniť baterku , alebo čo mám robiť ? Dik ; ) Otvor fórum »
5. 2. 2014 19:45