Diskusie - 2362. stránka fóra
2
Studium prava v zahranici
Ahojte, je tu niekto, kto študuje právo v zahraničí? Prosim, ozvite sa, mala by som otázky. Hlavne právo v Holandsku v Hague ma zaujíma. Dakujem Otvor fórum »
5. 2. 2014 12:39
17
Mantinely žiarlivosti
čo je podľa vás "chorobná žiarlivosť" ? tá hranica, čo sa musí stať. aby to už nebolo len také nevinné obyčajné žiarlenie? Otvor fórum »
5. 2. 2014 12:23
66
Mesačný rozpočet slovenského študenta?
Je to už polrok, čo som študentom vysokej školy a je to už polrok, čo počúvam, že som rozmaznaná, lebo dostávam mesačne 150€ :) študujem v inom meste, mám bežné výdavky (bývanie, jedlo, ... Otvor fórum »
5. 2. 2014 11:34
10
Aplikacia bohužiaľ prestala pracovať.
Cavte :) Kúpil som si HTC one z druhej ruky a skušal som si davať niejake aplikacie, hry a pri niektorych mi vyhodilo že dana aplikacia prestala bohužial pracovať . Viete mi niekto poradiť? dakujem Otvor fórum »
5. 2. 2014 10:52
10
Dá sa cez PC prihlásiť do aplikácie Viber ? Napr. odpísať na správy cez PC, lebo v mobile mám net bloknutý momentálne. Dík
Dá sa cez PC prihlásiť do aplikácie Viber ? Napr. odpísať na správy cez PC, lebo v mobile mám net bloknutý momentálne. Díki Otvor fórum »
5. 2. 2014 09:39
47
Ake je vase najoblubenejsie jedlo priatelia?
Ake jedlo mate najradcsej?Ja mam najradcsej vyprazane kuracie rezne so zemiakmi a s uhorkou alebo fajnovy kotlikovy gulas. Otvor fórum »
5. 2. 2014 09:06
11
Blond farba?
baby čo sa farbíte na blond - s ktorou farbou máte dobré skúsenosti? chcela by som taký pekný blond odtieň ako z reklamy, taký, čo nebude ani do žlta alebo do ryšava, ale ani príliš strieborný (mala... Otvor fórum »
5. 2. 2014 04:28
2
Pomôžte mi nájsť film
Téma je neoriginálna, ale povznesme sa nad to. Keď som mala približne 5 rokov, videla som v televízii nasledovnú filmovú scénu: Vysoký dom s bytovkami má okná namierené do štvorcového dvora. Z jedného z... Otvor fórum »
5. 2. 2014 04:04
6
Poradie kníh Zaklínač
Čus chcem sa len spýtať je tu niekto kto prečítal úplne všetky knihy o zaklínačovi? Lebo mám menší problém s poradím. Ságu o zaklínačovi a Ciri + poviedky Zaklínač 1 a 2 som prečítal ale podla wikipédie a pár... Otvor fórum »
5. 2. 2014 00:00
25
Zaspávanie
Chcem sa vás opýtať, čo robíte keď neviete zaspať. Či veríte na teplé mlieko s medom alebo medovkový čaj na ukludnenie alebo máte iné recepty. :D ak áno tak sa podelte lebo mám celkom problém zaspať posledné... Otvor fórum »
4. 2. 2014 23:43
54
Podnájom popri VŠ
Ahojte! Potrebovala by som radu, názor... Som študentka strednej školy, tento rok maturujem. Moje rodinné zázemie mi nevyhovuje, je nás 5 v dvojizbáku, v ktorom nevládne harmónia, ani... Otvor fórum »
4. 2. 2014 22:44
5
Kadernictvo BA
s ktorym panskym kadernictvom v BA mate dobre skusenosti? pripadne aj zle :D Otvor fórum »
4. 2. 2014 22:15
10
Po 4. krát vykĺbené rameno čo teraz ?
Nazdar birdzáci! :D chcem sá vás opýtať najmä asi aj športovcov ale aj ostatných ktorým sa stalo toto zranenie a vedia čo to obnáša ako ste sa s týmto zranením vysporiadali ? :) Ja som si... Otvor fórum »
4. 2. 2014 21:24
48
Výdavky na VS
Ahojte, chcem sa opytat ake su tak cca vydavky ked studujete v Bratislave, co sa tyka intrakov, stravovania a vsetkeho. Chcela by som mat ako taku predstavu na co by som sa mala pripravit a ci... Otvor fórum »
4. 2. 2014 21:22
4
Clip In
Zdravím, potrebujem poradiť, chcem si objednať clip in vlasy, ale tie, ktoré mám vybraté, sú v 280cm páse a delia sa podľa potreby, čiže tam nie je tá sponka... Našla som aj tie... Otvor fórum »
4. 2. 2014 21:14
26
7
Právnická fakulta UK BA
Ahojte. Nejdem sa pýtať, či je tá škola ťažká, pretože viem, že každá vysoká je. Len by som chcela vedieť nejaké základné info, či to nie je veľký masaker, či je veľmi obtiažne... Otvor fórum »
4. 2. 2014 20:26