Diskusie - 2362. stránka fóra
29
Vysoké čelo!
Baby máte niektorá ?? Ako ste sa s tým zmierili? Chalani, páči sa vám to? Otvor fórum »
5. 2. 2014 18:53
23
Ústna hygiena,,.
A zasa otázky na hygienu/kozmetiku :D Používate len zubnú pastu a kefku alebo používate aj iné nástroje (?) prípravky? Navštívili ste niekedy už aj dentálnu hygieničku? Používate/použili ste už niekedy aj nejaké bieliace prostriedky mimo bieliacej zubnej Otvor fórum »
5. 2. 2014 18:48
2
Informatika FEI
Tento rok maturujem na gympli z matiky a informy a chcem ist studovat informatiku na FRI UNIZA, ale chcem si dat este jednu zaloznu skolu. Rozmyslam nad FEI BA, pretoze tam mam aspon istotu, ze ma... Otvor fórum »
5. 2. 2014 18:43
6
The sims 3 - problém z hudbou
Mám občas pocit, že sims je najproblemovejšia hra... ale nevadí.... Takže, keď naboku hore vyskočí okienko zahrá taká znelka akože som splnila nejakú úlohu alebo pod. Lenže tá hudba sa zasekla a teraz stále hrá dokola.... Otvor fórum »
5. 2. 2014 18:04
5
Oriflame
Tý čo robíte/robili ste pre oriflame tak ked ste sa chceli zaregistrovať tak ste museli mať také že nejakú minimálnu hodnotu ? napr. 40€ ? Otvor fórum »
5. 2. 2014 18:01
22
Chudnutie, spaľovanie tukov
ak tu niekto cvičí alebo má skúsenosti s chudnutím, tak by bolo super keby ste mi poradili.. Mám problém s tukom na bruchu, na nete som sa čo to už dočítala no lepšie by bolo keby mi poradil... Otvor fórum »
5. 2. 2014 17:12
2
Stavebná fakulta ZA
Caute, chodí niekto do ZA na stavebnú? pozemné staviteľstvo napr. ... co hovorite na ten obor? Otvor fórum »
5. 2. 2014 16:27
3
Valentín
Ahojte,, vedel by mi niekto poradiť kde by som zohnala privesok pre dvoch jing jang ? ale strieborny ak by si dalo :X .. alebo ked chcem dat taky privesok spravit na zákazku, dá sa to ? ak hej... Otvor fórum »
5. 2. 2014 16:22
6
Ako na to ??
Ahojte chcem ísť na medicínu som druháčka len neviem ako sa mám začať učiť biológiu a chémiu ako ste sa na to pripravovali vy ?? Ako mám s tou biológiou začať mám aj tých 3000 ( biola a chémia) otázok... Otvor fórum »
5. 2. 2014 14:40
38
Počet skúšok
zda sa vam vela 7-8 skusok na jeden semester?? alebo je to tak akurat?? podotykam, ze predmety vobec nie su jednoduche Otvor fórum »
5. 2. 2014 13:18
30
69
GAME OF THRONES
poznáte tento serial? čo na neho hovorite?? kto su vase oblubene postavy? Ja tento serial milujem, asi najlepsi aky moze byt, kto nevidel vrelo odporucam! ja mam najradsej tyriona a denaerys :) Otvor fórum »
5. 2. 2014 12:53
2
Studium prava v zahranici
Ahojte, je tu niekto, kto študuje právo v zahraničí? Prosim, ozvite sa, mala by som otázky. Hlavne právo v Holandsku v Hague ma zaujíma. Dakujem Otvor fórum »
5. 2. 2014 12:39
17
Mantinely žiarlivosti
čo je podľa vás "chorobná žiarlivosť" ? tá hranica, čo sa musí stať. aby to už nebolo len také nevinné obyčajné žiarlenie? Otvor fórum »
5. 2. 2014 12:23
66
Mesačný rozpočet slovenského študenta?
Je to už polrok, čo som študentom vysokej školy a je to už polrok, čo počúvam, že som rozmaznaná, lebo dostávam mesačne 150€ :) študujem v inom meste, mám bežné výdavky (bývanie, jedlo, ... Otvor fórum »
5. 2. 2014 11:34
10
Aplikacia bohužiaľ prestala pracovať.
Cavte :) Kúpil som si HTC one z druhej ruky a skušal som si davať niejake aplikacie, hry a pri niektorych mi vyhodilo že dana aplikacia prestala bohužial pracovať . Viete mi niekto poradiť? dakujem Otvor fórum »
5. 2. 2014 10:52
10
Dá sa cez PC prihlásiť do aplikácie Viber ? Napr. odpísať na správy cez PC, lebo v mobile mám net bloknutý momentálne. Dík
Dá sa cez PC prihlásiť do aplikácie Viber ? Napr. odpísať na správy cez PC, lebo v mobile mám net bloknutý momentálne. Díki Otvor fórum »
5. 2. 2014 09:39
47
Ake je vase najoblubenejsie jedlo priatelia?
Ake jedlo mate najradcsej?Ja mam najradcsej vyprazane kuracie rezne so zemiakmi a s uhorkou alebo fajnovy kotlikovy gulas. Otvor fórum »
5. 2. 2014 09:06