Diskusie - 2361. stránka fóra
9
Nakupovanie pracovných odevov alebo obuvi
Chodíte nakupovať pracovne odevy alebo obuv do kamenných predajní alebo eshopov? Prípadne aké máte skúsenosti s predajnami pracovneho oblecenia a topanok? Otvor fórum »
6. 2. 2014 00:06
15
Hokej v Soči
Kedy budeme hrať prvý zápas na ZoH v Soči?? A vlastne sa to už vie? :D Ktoré miesto podla vás dáme? Otvor fórum »
5. 2. 2014 22:52
126
Koľké z vás netúžia po vlastných deťoch?
V poslednej dobe stále aktuálnejšia téma a priznám sa aj môj problém , ... problém? v mojich očiach nie... Otvor fórum »
5. 2. 2014 22:47
10
Potrebujem poradiť
Ahojte.. chcela by som sa poradiť s čoho mám ísť maturovať. čoskoro si budem vyberať semináre ale ja neviem čo si vybrať.. dobre mi ide biológia, informatika celkom v pohode mi ide aj dejepis. Všetko sa dá... Otvor fórum »
5. 2. 2014 22:04
2
VŠ Technická v BA
Ahojte.. Chcela by som sa Vás spýtať na odbor "Výživa, kozmetika a ochrana zdravia" na Technickej výške v Blave.. Neviete niečo o ňom? Má zmysel také niečo študovať? Je to dobrý odbor? Ďakujem :) Otvor fórum »
5. 2. 2014 22:01
22
Chalani+ tanec
Prudko zložitá otázka :P :D Chalani .... tancujete radi? Ak nie, prečo ? Myslím teraz nejaký valčík a tak ; ) Otvor fórum »
5. 2. 2014 21:57
6
Roaccutane Bactroban
Čawte, chcem sa spýtat či má niekto skúsenosti z užívaním lieku proti akné Roaccutane v kombinácii z Bactroban( masť proti infekcií, antibiotikum) ak áno , učinkovalo to ? Zbavili ste sa akné ? Ďík :-) Otvor fórum »
5. 2. 2014 21:30
19
2
Samsung 3D TV
Kupovali sme samsung 3D s usb, sťahované filmy ktoré dáme na usb idú v poriadku, ak chceme prehrať iný sťahovaný film ktorý nie je v 3D vždy ide zvuk pozadu. Neviete kde je problém? Ak film prepojím... Otvor fórum »
5. 2. 2014 21:00
15
Darček pre kamarátku
AHojte birdzáci. Robím kamarátke darček, hrozne rada papá :D tak jej vyrábam periodickú tabuľku a miesto prvkov dávam názvy jedál. Zasekla som sa na Fe, nenapadá vám nič? Žiadne jedlo, alebo sladkosť ktorá sa buď... Otvor fórum »
5. 2. 2014 20:03
40
Muži :) kebyže je taká možnosť, užívali by ste antikoncepciu pre chlapov?
Zaujal ma dnes tento článok http://www. levitas. estranky. cz/clanky/zajimave-clanky/zlodej-jmenem-hormonalni-antikoncepce. html hlavne časť: ,,Zkuste si doma udělat malý experiment. Zeptejte se svého manžela či partnera, zda by v případě, že by na trhu... Otvor fórum »
5. 2. 2014 19:56
15
Za 3 minúty po nabití sa mi mobil vybije !!
Ako je možné, že si nabijem mobil , na 3 minúty ho zapnem a znova je vybitý ?? :) Je nutné vymeniť baterku , alebo čo mám robiť ? Dik ; ) Otvor fórum »
5. 2. 2014 19:45
39
Ako s odstupom času beriete svoje minulé partnerské vzťahy?
- Veľa nad tým premýšľam a vraciam sa k tomu. Možno dnes by sa dalo ešte niečo zlepšiť. Prečo to neskúsiť.
- K minulosti sa nevraciam. Keď sa niečo skončilo,malo to svoj dôvod. Je to ako to má byť.
- Niekedy si na tie časy zaspomínam a príde mi to ľúto. Ale v
Hlasuj »
5. 2. 2014 19:29- K minulosti sa nevraciam. Keď sa niečo skončilo,malo to svoj dôvod. Je to ako to má byť.
- Niekedy si na tie časy zaspomínam a príde mi to ľúto. Ale v
Hlasuj »
11
Stres
Ahojte.. prepáčte, že tu s tým takto otravujem, ale do školy mám urobiť dotazník o strese, veľmi by ste ma potešili, keby ste ho vyplnili. Ak chcete napíšem vám tu potom aj vyhodnotenie. ... Otvor fórum »
5. 2. 2014 19:27
3
Doporučenie na VŠ
Ahojte, hlásim sa od výšku do Ostravy a k prihláške potrebujem odborné logopedické a foniatrické doporučenie, neviete o nejakom ORL doktorovi a logopédovi v ZA alebo NR kraji, ktorý za to nebude chcieť mailand? Diki Otvor fórum »
5. 2. 2014 19:25
8
PC hotentót
Ľudia, píšem textový súbor v Libre office. Pôjde to otvoriť niekomu, kto používa MS office? Mám ponechať v názve koncovku "odt"? Keď som dala "doc", nešlo to tej osobe otvoriť.... Ďakujem za info. Otvor fórum »
5. 2. 2014 19:21
4
žiadosť o prijatie do PZ
čaute... skúšali ste niekto poslať žiadosť o prijatie do PZ? minulý rok som skúšal akadémiu PZ, no neúspešne..tento rok uvažujem či to má vôbec zmysel, keďže testy som mal v pohode, tak chcem skúsiť podať žiadosť o... Otvor fórum »
5. 2. 2014 19:05
6
Pre tých, ktorí vyštudovali Obchodnú akadémiu: Máte prácu?(myslím v tom odbore, ktorý ste vyštudovali, žiadny Kaufland ani Tesco)
- mám vysokú školu, mám prácu, a som spokojný
- mám vysokú školu, mám prácu, niesom spokojný
- mám vysokú školu, nemám prácu
Ďalšie možnosti »
5. 2. 2014 18:56- mám vysokú školu, mám prácu, niesom spokojný
- mám vysokú školu, nemám prácu
Ďalšie možnosti »