Diskusie - 2361. stránka fóra
11
Stres
Ahojte.. prepáčte, že tu s tým takto otravujem, ale do školy mám urobiť dotazník o strese, veľmi by ste ma potešili, keby ste ho vyplnili. Ak chcete napíšem vám tu potom aj vyhodnotenie. ... Otvor fórum »
5. 2. 2014 19:27
3
Doporučenie na VŠ
Ahojte, hlásim sa od výšku do Ostravy a k prihláške potrebujem odborné logopedické a foniatrické doporučenie, neviete o nejakom ORL doktorovi a logopédovi v ZA alebo NR kraji, ktorý za to nebude chcieť mailand? Diki Otvor fórum »
5. 2. 2014 19:25
8
PC hotentót
Ľudia, píšem textový súbor v Libre office. Pôjde to otvoriť niekomu, kto používa MS office? Mám ponechať v názve koncovku "odt"? Keď som dala "doc", nešlo to tej osobe otvoriť.... Ďakujem za info. Otvor fórum »
5. 2. 2014 19:21
4
žiadosť o prijatie do PZ
čaute... skúšali ste niekto poslať žiadosť o prijatie do PZ? minulý rok som skúšal akadémiu PZ, no neúspešne..tento rok uvažujem či to má vôbec zmysel, keďže testy som mal v pohode, tak chcem skúsiť podať žiadosť o... Otvor fórum »
5. 2. 2014 19:05
6
Pre tých, ktorí vyštudovali Obchodnú akadémiu: Máte prácu?(myslím v tom odbore, ktorý ste vyštudovali, žiadny Kaufland ani Tesco)
- mám vysokú školu, mám prácu, a som spokojný
- mám vysokú školu, mám prácu, niesom spokojný
- mám vysokú školu, nemám prácu
Ďalšie možnosti »
5. 2. 2014 18:56- mám vysokú školu, mám prácu, niesom spokojný
- mám vysokú školu, nemám prácu
Ďalšie možnosti »
29
Vysoké čelo!
Baby máte niektorá ?? Ako ste sa s tým zmierili? Chalani, páči sa vám to? Otvor fórum »
5. 2. 2014 18:53
23
Ústna hygiena,,.
A zasa otázky na hygienu/kozmetiku :D Používate len zubnú pastu a kefku alebo používate aj iné nástroje (?) prípravky? Navštívili ste niekedy už aj dentálnu hygieničku? Používate/použili ste už niekedy aj nejaké bieliace prostriedky mimo bieliacej zubnej Otvor fórum »
5. 2. 2014 18:48
2
Informatika FEI
Tento rok maturujem na gympli z matiky a informy a chcem ist studovat informatiku na FRI UNIZA, ale chcem si dat este jednu zaloznu skolu. Rozmyslam nad FEI BA, pretoze tam mam aspon istotu, ze ma... Otvor fórum »
5. 2. 2014 18:43
6
The sims 3 - problém z hudbou
Mám občas pocit, že sims je najproblemovejšia hra... ale nevadí.... Takže, keď naboku hore vyskočí okienko zahrá taká znelka akože som splnila nejakú úlohu alebo pod. Lenže tá hudba sa zasekla a teraz stále hrá dokola.... Otvor fórum »
5. 2. 2014 18:04
5
Oriflame
Tý čo robíte/robili ste pre oriflame tak ked ste sa chceli zaregistrovať tak ste museli mať také že nejakú minimálnu hodnotu ? napr. 40€ ? Otvor fórum »
5. 2. 2014 18:01
22
Chudnutie, spaľovanie tukov
ak tu niekto cvičí alebo má skúsenosti s chudnutím, tak by bolo super keby ste mi poradili.. Mám problém s tukom na bruchu, na nete som sa čo to už dočítala no lepšie by bolo keby mi poradil... Otvor fórum »
5. 2. 2014 17:12
2
Stavebná fakulta ZA
Caute, chodí niekto do ZA na stavebnú? pozemné staviteľstvo napr. ... co hovorite na ten obor? Otvor fórum »
5. 2. 2014 16:27
3
Valentín
Ahojte,, vedel by mi niekto poradiť kde by som zohnala privesok pre dvoch jing jang ? ale strieborny ak by si dalo :X .. alebo ked chcem dat taky privesok spravit na zákazku, dá sa to ? ak hej... Otvor fórum »
5. 2. 2014 16:22
6
Ako na to ??
Ahojte chcem ísť na medicínu som druháčka len neviem ako sa mám začať učiť biológiu a chémiu ako ste sa na to pripravovali vy ?? Ako mám s tou biológiou začať mám aj tých 3000 ( biola a chémia) otázok... Otvor fórum »
5. 2. 2014 14:40
38
Počet skúšok
zda sa vam vela 7-8 skusok na jeden semester?? alebo je to tak akurat?? podotykam, ze predmety vobec nie su jednoduche Otvor fórum »
5. 2. 2014 13:18
30
69
GAME OF THRONES
poznáte tento serial? čo na neho hovorite?? kto su vase oblubene postavy? Ja tento serial milujem, asi najlepsi aky moze byt, kto nevidel vrelo odporucam! ja mam najradsej tyriona a denaerys :) Otvor fórum »
5. 2. 2014 12:53
- K minulosti sa nevraciam. Keď sa niečo skončilo,malo to svoj dôvod. Je to ako to má byť.
- Niekedy si na tie časy zaspomínam a príde mi to ľúto. Ale v
Hlasuj »