Diskusie - 2358. stránka fóra
1
MEDICINA BA
Ahojte, prosím o info... kto tu študuje na LF v BA? Mám pár otázok: 1) koľko denne sa učíte? (napr. na zápočty) 2) kolko ludi vzdá školu? 3) Máte aj voľný čas? 4) študoval som farmáciu,... Otvor fórum »
7. 2. 2014 07:56
5
Hľadám názov piesne
Hľadám jednu pieseň, predpokladám že vyšla niekedy okolo roku 2000 maximálne 2005. Asi ju bežne hrajú v komerčných rádiách, spevák ma hutný hlas, predpokladám, že je to černoch, hlas má podobný ako Lenny Kravitz.... Otvor fórum »
7. 2. 2014 01:45
7
Začínal už niekto 3 alebo 4 školu v poradí?
Ahojte, mal by som otázku, že či z Vás už niekto začínal VŠ aj 3 alebo 4 v poradí,,teda bol už v poradí na 4 VŠ a až tá mu vyšla, ale napr. kvôli zdravotným problémom, osobným alebo aj... Otvor fórum »
6. 2. 2014 23:57
2
Samsung galaxy s4 mini problémy s kopirovanym
čaute ! rád by som sa opýtal či náhodou neviete keď si chcem niečo do mobilu "samsung galaxy s4 mini" skopírovať tak mi neskopíruje celý súbor ale iba časť... najprv som si myslel že bude chyba v súbore... Otvor fórum »
6. 2. 2014 23:16
8
Výmena spolubývajúcej
Ahojte, som študentkou v Bratislave na Univerzite Komenského. Hľadám si nové ubytovanie na internáte. Momentálne bývam na Družbe ale rada by som ju vymenila za átriaky, šturák alebo podobne. Budem rada ak mi... Otvor fórum »
6. 2. 2014 23:11
11
Vysoka v Trnave
Ahojte, potrebujem pomoc som zufala ... Chcem ist na vysoku do Trnavy a uprimne, rada by som si vybrala odbor na ktorom je vacsia sanca ze ma vezmu a nieje az tak narocny, ani co sa tyka... Otvor fórum »
6. 2. 2014 23:03
37
Problém s bývalou (a jedným ďalším človekom)
Inšpirovalo ma forum s rovnakým názvom a tak chcem poznať názory múdrych hláv birdzu... ; ) V auguste 2013 som sa rozišiel s priateľkou... bol to krátky vzťah, ak sa to tak vôbec dá... Otvor fórum »
6. 2. 2014 21:38
37
Problém s bývalou
Tak, ahojte neviem či sa to dá nazvať problémom ale môj problém to teda je. Som druháčka a mám priateľa, ktorý chodil s jedným dievčaťom. To dievča je zhodou okolností sestra mojej spolužiačky. Ja mám... Otvor fórum »
6. 2. 2014 21:14
7
UPJŠ
UPJŠ KE - Angličtina pre európske inštitúcie a ekonomiku čo sa týka druhého cudzieho jazyka, je to dané, že musím študovať to a to, alebo sa dá vybrať? Otvor fórum »
6. 2. 2014 21:02
17
Ebay
Ahoj, zakúpil som na Ebay tovar a po kliknutí na "Zaplatiť" mi vypísalo, že platba bola úspešná (či čosi v tom zmysle), pritom to odo mňa nechcelo žiadne platobné údaje, nič som nevypĺňal.... Otvor fórum »
6. 2. 2014 20:57
74
Boh a okultizmus
Caute vsetci, mam na vas taku otazku, resp. chcela by som pocut vas nazor ..nazor na Boha v suvislosti s vecami tykajucimi sa okultizmu..nedavno bol totiz u nas jeden pan, maminin znamy, je velky katolik a chcel sa rozpravat s... Otvor fórum »
6. 2. 2014 20:22
16
Prihlaska na VS
Vadi to, ak som vyplnila prihlasku VS, ktora nie je z tohto roku ? Kupila som ju nedavno v papiernictve, ale zistila som, ze spoluziacky maju inu, novsiu. Otvor fórum »
6. 2. 2014 20:16
18
C***NA
Caute, robil si uz niekto z vas CISCO CCNA certifikat? zaujimala by ma obtiaznost-je to moc tazke? aka je anglictina, postaci mi uroven B2? dalo vam to nieco? kolko hodin denne/tyzdenne ste vynalozili uceniu? ... Otvor fórum »
6. 2. 2014 20:06
8
Svetlohnedá farba na vlasy
Vedeli by ste mi poradiť pekný odtieň svetlohnedej farby na vlasy? Aby nechytala príliš tmavo, chcem si ju dať na blond vlasy. :) Otvor fórum »
6. 2. 2014 19:59
50
Ako ste oslavovali svoju osemnastku ?
mozte aj podrobnejsie rozpisat :-D Otvor fórum »
6. 2. 2014 19:52
42
Stalo sa vám, že ste omylom stúpili na svojho škrečka, alebo na iný zver?
- našťastie nie
- áno, jedného škrečka som rozpučil/a
- len na nejakú žabu som omylom stúpil/a
Ďalšie možnosti »
6. 2. 2014 19:16- áno, jedného škrečka som rozpučil/a
- len na nejakú žabu som omylom stúpil/a
Ďalšie možnosti »
7
Biotechnológia a genetické inžinierstvo na Univerzite Palackého v Olomouci
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či niekto študuje na tejto škole, aké to je a či môžem požiadať o prepáčenie prijímacích skúšok aj keď som zo Slovenska? Ďakujem :) Otvor fórum »
6. 2. 2014 19:03
- nie
- ano ale predal som ho
Ďalšie možnosti »