Diskusie - 2356. stránka fóra
21
Angličtina
No , moj problem spočiva v tom , že sa dokopy učim 12 rokov po anglicky , slovnu zasobu mam bohatu, vyslovnost super ibaže NEROZUMIEM DRUHYM ... a doslova nerozumiem niekolko krat posrate zaklady !... Otvor fórum »
8. 2. 2014 10:19
13
Priatelia, mam na vas otazku:ako sa treba spravat ku svojim kamaratom?
Ahojte mili priatelia ako sa treba spravat ku svojim kamaratom, aby boli radi, ze nas maju?Aby sme boli aj my radi, ze mame ludi ktory nas maju radi? Otvor fórum »
8. 2. 2014 09:32
13
Windows 8. 1
kde vo windowsi 8. 1 najdem naistalovane hry co som sy stiahla z obchodu toho... :) Otvor fórum »
8. 2. 2014 08:04
3
Anketa národa
má posunková reč slang? to ma napadlo ked som bola v eline a niekto tam stale odhanal muchu, resp ako som neskor zistila neodhanal muchu ale komunikoval s dalsim posunkovym ľudom Otvor fórum »
8. 2. 2014 02:53
26
Z kamarátky priateľka?
Mám jednu fajn kamarátku, poznáme sa už asi 3-4 roky... V poslednom čase dosť rozmýšľam o tom, aké by to bolo, keby sme boli niečo viac ako kamaráti... Ale ako jej to naznačiť? Dá sa... Otvor fórum »
8. 2. 2014 00:32
24
Sluchatka do uší
Viete mi niekto poradit naozaj kvalitne sluchatka ktore čo to vydržia - hlavne naraz, otras, ....aby za týžden neprestlo jedno ist, zaroven aby mali dobre tlmenie a kvalitný zvuk....potrebujem ku cvičeniu a zatial mi všetky po čase zlyhali Otvor fórum »
7. 2. 2014 22:57
14
Hokej v šestnástich
má podla vás zmysel začať hrať hokej v šestnástich ?? Otvor fórum »
7. 2. 2014 22:30
18
Prečo su u nas 8. vyssi ako 9. ? :D
Na nasej skole su proste osmaci priemerne o pol hlavy vyssi jak deviataci. Maloktorý deviatak je vyssi jak osmak. Proste to je uplne divne. Ked su vedla seba triedy napr. 8. A a 9.... Otvor fórum »
7. 2. 2014 21:43
38
Operačné systémy
Poďme sa baviť, prečo existuje toľká "nenávisť" posmievanie medzi jednotlivými operačnými systémami (iOS/Android/WindowsPhone). Otvor fórum »
7. 2. 2014 21:40
8
Matika úroveň SŠ/VŠ
Vedel by niekto pomoct s tymto prikladom?? Potrebujem aj riesšnie aj vysledok. Jeden tým vykoná určitou práci o 4 hodiny, druhý tým o 9 hodin pozdeji, než by ji zvládly pri... Otvor fórum »
7. 2. 2014 21:23
37
Fašizmus v Europe - vegetariánstvo
Na prvy pohlad mozno trochu podivny nadpis. Ale v tejto diskusii ide o porovnanie zmyslani Slovákov a napríklad Britov alebo Američanov. Ide aj o vegetarianstvo. Robili anketu ze co si ludia ymslia o vegetarianstve alebo veganstve.... Otvor fórum »
7. 2. 2014 21:16
69
Peniaze v kostole
Aky máte názor na to ze sa v kostole zbieraju peniaze do zvoncka (neviem ako sa to presne volá ale dúfam chapete..) ? A dávate tam peniaze ? ... Otvor fórum »
7. 2. 2014 20:29
17
Inventúra v Kauflande - nočná
Čawte, chcem sa spýtať je tu niekto kto bol na inventúre v kauflande? Ako bolo?? Idem túto sobotu... Otvor fórum »
7. 2. 2014 20:27
34
Ked sa s niekým rozprávam, tak je to len "nasilu",,.
Mám taký problém. Ked sa s niekým rozprávam (napríklad v skole), o hocičom, o hrách, hudbe, to je jedno, tak je to len tak nasilu. Aby nebolo ticho. Proste tie... Otvor fórum »
7. 2. 2014 20:03
12
Je každé napredovanie správne ?
Zrejme všetci ako sme tu, chceme vo svojom živote napredovať. Chceme byť úspešní v práci či v súkromnom živote. Nie je to tak ? Mojou otázkou je však... Otvor fórum »
7. 2. 2014 18:58
9
Time club v BA
čaute neviete niekto o tom, že sa má v Blave otvárať nejaký time club a že čo to vlastne je? lebo kamoška si tam posielala životopis ked hľadali zamestnancov dik Otvor fórum »
7. 2. 2014 18:06