Diskusie - 2356. stránka fóra
1
Android hry , strategicke
ahoj poradite mi niake hry na android? nieco ako command and conquer Blitzkrig age of empires proste niaku strategiu kde su tanciki a tak zero hour osm rad rhaval ... Otvor fórum »
8. 2. 2014 14:04
16
Masnota vlasov
ako rychlo vam masneju vlasy? ... mne vydrzia tak ani dva dni nie bez mastnoty cim to je? .... daka rada? :D Otvor fórum »
8. 2. 2014 13:46Problém s myšou hama am 7200
kúpil som si túto myš, dám do nej baterky a zasvieti na červeno potom slabšie a potom na zeleno a potom nič, prosím poradťe... baterky sú tam dobré fungujú. Otvor fórum »
8. 2. 2014 13:34
45
Fotenie - zajtra - BA
HALO HALO nechce nejaká baba z BA zajtra nejaké fotky? :) nebudem mať čo robiť v práci a už dlho nemám čo fotiť, tak by som si pofotil, odveziem a doveziem domov autom, všetko zadarmo samozrejme :) Otvor fórum »
8. 2. 2014 13:17Erazmus - Španielsko, Portugalsko
Chcela by som sa opýtať, niekoho, kto bol v španielsku v tarragone, alebo v bilbau, resp. v španielsku v lisabone na ISG, že ako to celé fungovalo, v akom jazyku bolo vyučovanie, ... Otvor fórum »
8. 2. 2014 13:08
11
Fixný strojček
Ahojte , chcela by som sa ohľadom toho popýtať. Pretože by som s tým rada už konečne začala niečo robiť. Mám vykrivený predný zub. Myslíte si , že strojček vám pomohol ? :(... Otvor fórum »
8. 2. 2014 12:39
8
Dubstep
Čuste počúva tu niekto Dubstep alebo Drum and Bass. Keď áno tak dajte link na váš obľúbený :) :D Otvor fórum »
8. 2. 2014 12:36
1
Môžem na teevee.. stiahnuť film zadarmo?
Viem, že seriály i filmy sa tam dajú online pozerať free, ale či aj sťahovať, to neviem... Otvor fórum »
8. 2. 2014 12:35
5
Virtualna vojna
Takže.... momentálne hrám hru supremacy 1914. Je to o prvej svetovej a vyberete si tam jeden stat a bojujete a snazite sa dobyť svet. Môžte tamv ystavať ako prvé Recruit Office - co vam dava vojakov.... Otvor fórum »
8. 2. 2014 12:27
14
CO STE!
co ste mali na ranajky a na obed? (alebo budete mat?) musim nabrat inspiraciu Otvor fórum »
8. 2. 2014 12:03
21
Angličtina
No , moj problem spočiva v tom , že sa dokopy učim 12 rokov po anglicky , slovnu zasobu mam bohatu, vyslovnost super ibaže NEROZUMIEM DRUHYM ... a doslova nerozumiem niekolko krat posrate zaklady !... Otvor fórum »
8. 2. 2014 10:19
13
Priatelia, mam na vas otazku:ako sa treba spravat ku svojim kamaratom?
Ahojte mili priatelia ako sa treba spravat ku svojim kamaratom, aby boli radi, ze nas maju?Aby sme boli aj my radi, ze mame ludi ktory nas maju radi? Otvor fórum »
8. 2. 2014 09:32
13
Windows 8. 1
kde vo windowsi 8. 1 najdem naistalovane hry co som sy stiahla z obchodu toho... :) Otvor fórum »
8. 2. 2014 08:04
3
Anketa národa
má posunková reč slang? to ma napadlo ked som bola v eline a niekto tam stale odhanal muchu, resp ako som neskor zistila neodhanal muchu ale komunikoval s dalsim posunkovym ľudom Otvor fórum »
8. 2. 2014 02:53
26
Z kamarátky priateľka?
Mám jednu fajn kamarátku, poznáme sa už asi 3-4 roky... V poslednom čase dosť rozmýšľam o tom, aké by to bolo, keby sme boli niečo viac ako kamaráti... Ale ako jej to naznačiť? Dá sa... Otvor fórum »
8. 2. 2014 00:32
24
Sluchatka do uší
Viete mi niekto poradit naozaj kvalitne sluchatka ktore čo to vydržia - hlavne naraz, otras, ....aby za týžden neprestlo jedno ist, zaroven aby mali dobre tlmenie a kvalitný zvuk....potrebujem ku cvičeniu a zatial mi všetky po čase zlyhali Otvor fórum »
7. 2. 2014 22:57