Diskusie - 2357. stránka fóra
8
Hudbička :)
Čusky všetkým Potrebujem zopár songov .. konkrétne niečo špecálne :D http://www. youtube. com/watch?v=g6A6pMO_WKM niečo tohto typu :) máte niečo také v playlistoch ? :) Ak áno sem s... Otvor fórum »
7. 2. 2014 17:28
1
Chemia na VUT
Neviete prosim poradit? Co hovorite na nazor ''expertov'' na VUT v Hospodarskych novinach? Ako sa pozeraju zamestnavatelia na absolventov v skutocnosti? p. s. Hovorim o FCH. Dakujem. Otvor fórum »
7. 2. 2014 17:11
7
Mam si kupit HTC desire c alebo sony xperia E
Neviem sa rozhodnut či si kupit sony xperia E alebo HTC desire c. Otvor fórum »
7. 2. 2014 16:58
28
Kecanie medzi sebou :)
vzdy ked s niekym som niekde proste neviem o com mam rozpravat s nim... ; ) P. S. : blbe komentare si nechajte :P Otvor fórum »
7. 2. 2014 16:47
13
Program
Ahojte :) hľadám jeden program na robenie videí z fotiek ale neviem ako sa volá :D má tri slová :D a začína sa na R :) a zdá sa my že v názve je sound a silent alebo niečo také... Otvor fórum »
7. 2. 2014 16:37
12
Odborná prax
ahojte, potrebujem si zohnať dvojtyždňovú prax vo svojom odbore obchodná... , ale zaujíma ma či mám napísať nejaké žiadosti na konkrétne miesta o ktorých som uvažovala alebo sa chodiť skôr pýtať? Mám papiere na dohodu o vykonaní ale... Otvor fórum »
7. 2. 2014 16:22
25
Chyba človeka
Aka je podla vás najvacsia chyba človeka ktoru može v živote urobit ? Otvor fórum »
7. 2. 2014 16:08
2
Odstránenie spevu
Existuje program ktorý by dokázal odstrániť z pesničky spev? Aby ostala čiste len hudba. Otvor fórum »
7. 2. 2014 13:32
21
Menštruácia-tampóny
4auko :D chcem sa len spýtať že baby kedy ste začali používať tampóny??? Otvor fórum »
7. 2. 2014 13:11
123
Vegánstvo & Vegetariánstvo
Aký na to máte názor? Je tu niekto z Vás Vegan, Vegetarián, poprípade Raw? :-) Otvor fórum »
7. 2. 2014 13:07
14
Heroes of Might & Magic
Nepoznáte niekto hru na štýl Heroes of Might & Magic??? Hlavne aby tam bola moznost horuceho kresla celkom nás v poslednom case Heroes chytil a tak ma napadlo ci nemate skusenost s podobnymi hrami co by stáli za skúšku :) Otvor fórum »
7. 2. 2014 12:59
2
Absolventská prax a PNka
Ahoj ľudia. Len sa chcem spýtať. Som na Absolventskej praxi na úrade práce, ale od utorka som bola na PN (či ako sa to nazve) a dnes som skočila za mojou doktorkou a povedala jej že mi... Otvor fórum »
7. 2. 2014 12:58
1
EUBA OF
Ahojte je tu niekto kto študuje na OF? Najlepšie niekto kto študuje Zahraničnoobchodné podnikanie? Chcela by som sa opýtať ako to je s tým druhým jazykom, či je naozaj nutnosť vedieť ho skutočne na B1? (španielčina)Lebo teda moja úroveň... Otvor fórum »
7. 2. 2014 12:09
39
Keď žena spraví prvý krok, resp. vyjadrí svoje city ako prvá,,.
- Som žena, už sa mi to stalo, bol happy end
- Som žena, už sa mi to stalo, ale nebol happy end
- Som muž, už sa mi to stalo, bol happy end
Ďalšie možnosti »
7. 2. 2014 11:57- Som žena, už sa mi to stalo, ale nebol happy end
- Som muž, už sa mi to stalo, bol happy end
Ďalšie možnosti »
123
Lepšie ako sex?
Čo je podľa Váas lepšie ako sex?? podľa mňa, keď Vám dieťa povie prvý krát mama, alebo keď ste na autobusovom zájazdne s autobusom, ktorý má pokazený záchod, a už tri hodiny ste... Otvor fórum »
7. 2. 2014 09:51