Diskusie - 2357. stránka fóra
14
Hokej v šestnástich
má podla vás zmysel začať hrať hokej v šestnástich ?? Otvor fórum »
7. 2. 2014 22:30
18
Prečo su u nas 8. vyssi ako 9. ? :D
Na nasej skole su proste osmaci priemerne o pol hlavy vyssi jak deviataci. Maloktorý deviatak je vyssi jak osmak. Proste to je uplne divne. Ked su vedla seba triedy napr. 8. A a 9.... Otvor fórum »
7. 2. 2014 21:43
38
Operačné systémy
Poďme sa baviť, prečo existuje toľká "nenávisť" posmievanie medzi jednotlivými operačnými systémami (iOS/Android/WindowsPhone). Otvor fórum »
7. 2. 2014 21:40
8
Matika úroveň SŠ/VŠ
Vedel by niekto pomoct s tymto prikladom?? Potrebujem aj riesšnie aj vysledok. Jeden tým vykoná určitou práci o 4 hodiny, druhý tým o 9 hodin pozdeji, než by ji zvládly pri... Otvor fórum »
7. 2. 2014 21:23
37
Fašizmus v Europe - vegetariánstvo
Na prvy pohlad mozno trochu podivny nadpis. Ale v tejto diskusii ide o porovnanie zmyslani Slovákov a napríklad Britov alebo Američanov. Ide aj o vegetarianstvo. Robili anketu ze co si ludia ymslia o vegetarianstve alebo veganstve.... Otvor fórum »
7. 2. 2014 21:16
69
Peniaze v kostole
Aky máte názor na to ze sa v kostole zbieraju peniaze do zvoncka (neviem ako sa to presne volá ale dúfam chapete..) ? A dávate tam peniaze ? ... Otvor fórum »
7. 2. 2014 20:29
17
Inventúra v Kauflande - nočná
Čawte, chcem sa spýtať je tu niekto kto bol na inventúre v kauflande? Ako bolo?? Idem túto sobotu... Otvor fórum »
7. 2. 2014 20:27
34
Ked sa s niekým rozprávam, tak je to len "nasilu",,.
Mám taký problém. Ked sa s niekým rozprávam (napríklad v skole), o hocičom, o hrách, hudbe, to je jedno, tak je to len tak nasilu. Aby nebolo ticho. Proste tie... Otvor fórum »
7. 2. 2014 20:03
12
Je každé napredovanie správne ?
Zrejme všetci ako sme tu, chceme vo svojom živote napredovať. Chceme byť úspešní v práci či v súkromnom živote. Nie je to tak ? Mojou otázkou je však... Otvor fórum »
7. 2. 2014 18:58
9
Time club v BA
čaute neviete niekto o tom, že sa má v Blave otvárať nejaký time club a že čo to vlastne je? lebo kamoška si tam posielala životopis ked hľadali zamestnancov dik Otvor fórum »
7. 2. 2014 18:06
8
Hudbička :)
Čusky všetkým Potrebujem zopár songov .. konkrétne niečo špecálne :D http://www. youtube. com/watch?v=g6A6pMO_WKM niečo tohto typu :) máte niečo také v playlistoch ? :) Ak áno sem s... Otvor fórum »
7. 2. 2014 17:28
1
Chemia na VUT
Neviete prosim poradit? Co hovorite na nazor ''expertov'' na VUT v Hospodarskych novinach? Ako sa pozeraju zamestnavatelia na absolventov v skutocnosti? p. s. Hovorim o FCH. Dakujem. Otvor fórum »
7. 2. 2014 17:11
7
Mam si kupit HTC desire c alebo sony xperia E
Neviem sa rozhodnut či si kupit sony xperia E alebo HTC desire c. Otvor fórum »
7. 2. 2014 16:58
28
Kecanie medzi sebou :)
vzdy ked s niekym som niekde proste neviem o com mam rozpravat s nim... ; ) P. S. : blbe komentare si nechajte :P Otvor fórum »
7. 2. 2014 16:47
13
Program
Ahojte :) hľadám jeden program na robenie videí z fotiek ale neviem ako sa volá :D má tri slová :D a začína sa na R :) a zdá sa my že v názve je sound a silent alebo niečo také... Otvor fórum »
7. 2. 2014 16:37
12
Odborná prax
ahojte, potrebujem si zohnať dvojtyždňovú prax vo svojom odbore obchodná... , ale zaujíma ma či mám napísať nejaké žiadosti na konkrétne miesta o ktorých som uvažovala alebo sa chodiť skôr pýtať? Mám papiere na dohodu o vykonaní ale... Otvor fórum »
7. 2. 2014 16:22