Diskusie - 2355. stránka fóra
7
Prenášanie predmetu
ahojte, je tu niekto kto prenáša predmet do ďalšieho roku? je ešte šanca v letnom semestri, ak som nevyužila všetky termíny na skúšku? nikde som sa nedočítala, či je nejaká šanca... chodím na ukf 1. roč........ Otvor fórum »
8. 2. 2014 14:59
12
Sprchovanie je. -
8. 2. 2014 14:59
6
Potrebujem poradiť nejaký dobrý film.
Nejaký dobrý film na dnešný večer najideálnjší by bol nejaký horor ale nebude mi prekážať žiaden filmový žáner takže ďakujem. :-) Otvor fórum »
8. 2. 2014 14:58
1
FTF VŠMU - dramaturgia, scenáristika
Čaute decká, To som ja otrava-otravná, čo sa pýta na každú kravinu :D Teraz ide o to, že budúci týždeň vo štvrtok mám prijímačky na túto školu a chcela by som sa spýtať, či sa... Otvor fórum »
8. 2. 2014 14:56
2
Akadémia médií BA
Ahojte chcela by som sa opýtať či niekto neviete nejaké bližšie informácie o tejto škole. Bola som na veľtrhu vysokých škôl a hneď ma oslovila :D ..Jedná sa o súkromnú a počula som že tam učia profesori čo predtým... Otvor fórum »
8. 2. 2014 14:21
3
Finančná gramotnosť
Mohol by mi niekto poradiť nejakú kvalitnú knižku po slovensky alebo česky, ktorá učí od základov finančnú gramotnosť a jak narábať s financiami? Vďaka Otvor fórum »
8. 2. 2014 14:07
1
Android hry , strategicke
ahoj poradite mi niake hry na android? nieco ako command and conquer Blitzkrig age of empires proste niaku strategiu kde su tanciki a tak zero hour osm rad rhaval ... Otvor fórum »
8. 2. 2014 14:04
16
Masnota vlasov
ako rychlo vam masneju vlasy? ... mne vydrzia tak ani dva dni nie bez mastnoty cim to je? .... daka rada? :D Otvor fórum »
8. 2. 2014 13:46Problém s myšou hama am 7200
kúpil som si túto myš, dám do nej baterky a zasvieti na červeno potom slabšie a potom na zeleno a potom nič, prosím poradťe... baterky sú tam dobré fungujú. Otvor fórum »
8. 2. 2014 13:34
45
Fotenie - zajtra - BA
HALO HALO nechce nejaká baba z BA zajtra nejaké fotky? :) nebudem mať čo robiť v práci a už dlho nemám čo fotiť, tak by som si pofotil, odveziem a doveziem domov autom, všetko zadarmo samozrejme :) Otvor fórum »
8. 2. 2014 13:17Erazmus - Španielsko, Portugalsko
Chcela by som sa opýtať, niekoho, kto bol v španielsku v tarragone, alebo v bilbau, resp. v španielsku v lisabone na ISG, že ako to celé fungovalo, v akom jazyku bolo vyučovanie, ... Otvor fórum »
8. 2. 2014 13:08
11
Fixný strojček
Ahojte , chcela by som sa ohľadom toho popýtať. Pretože by som s tým rada už konečne začala niečo robiť. Mám vykrivený predný zub. Myslíte si , že strojček vám pomohol ? :(... Otvor fórum »
8. 2. 2014 12:39
8
Dubstep
Čuste počúva tu niekto Dubstep alebo Drum and Bass. Keď áno tak dajte link na váš obľúbený :) :D Otvor fórum »
8. 2. 2014 12:36
1
Môžem na teevee.. stiahnuť film zadarmo?
Viem, že seriály i filmy sa tam dajú online pozerať free, ale či aj sťahovať, to neviem... Otvor fórum »
8. 2. 2014 12:35
5
Virtualna vojna
Takže.... momentálne hrám hru supremacy 1914. Je to o prvej svetovej a vyberete si tam jeden stat a bojujete a snazite sa dobyť svet. Môžte tamv ystavať ako prvé Recruit Office - co vam dava vojakov.... Otvor fórum »
8. 2. 2014 12:27
14
CO STE!
co ste mali na ranajky a na obed? (alebo budete mat?) musim nabrat inspiraciu Otvor fórum »
8. 2. 2014 12:03