Nepoznáte niekto hru na štýl Heroes of Might & Magic??? Hlavne aby tam bola moznost horuceho kresla celkom nás v poslednom case Heroes chytil a tak ma napadlo ci nemate skusenost s podobnymi hrami co by stáli za skúšku
Podľa mňa robíš kokotinu, ale šak mne je jedno... To jak keby som prišiel do Oplu, spravil si testovaciu jazdu a povedal "Táto Astra je super, zaujala ma... Nemáte niečo iné?"
Čo je to za hru? MMORPG? som kukal nejaké obrázky na googli a mi tam vyhodilo nejaké mapky potom obrázky akoby z nejakej ťahovej hry aj nejaké RPG obrazky
@Rebelionisreligion dakujem pojdem si to ceknut co to je zac a urcite vyskusam
@Smajdalf Podla mna ty kokotiny pises ale to nevadi vzdy sa tu taky najdu dalo by sa s tebou hadat dalej ale to nema cenu a toto forum som zalozil s inym cielom takze pkny zvysok vecera prajem....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
» bonusweb.idnes.cz/kings-bounty-th...
hral to dakto ?
nezda sa mi to nijak zvlastne...vyskusam viac produktov a vyberiem si ten najlepsi
disciples 2 bolo super 3ku som nehral ale verim ze aj ta je dobra
@Smajdalf Podla mna ty kokotiny pises ale to nevadi vzdy sa tu taky najdu dalo by sa s tebou hadat dalej ale to nema cenu a toto forum som zalozil s inym cielom takze pkny zvysok vecera prajem....
najlepsie je to len subjektivne podla teba preto niekto jazdi na opli a niekto na inej znacke auta danej kategorie
» bonusweb.idnes.cz/disciples-2-821...