Biotechnológia a genetické inžinierstvo na Univerzite Palackého v Olomouci
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či niekto študuje na tejto škole, aké to je a či môžem požiadať o prepáčenie prijímacích skúšok aj keď som zo Slovenska? Ďakujem
Keď vidím tie vaše odbory a zamyslím sa, že čo tu študujem ja, tak mi je aj smutno, že som sa tú chémiu viac neučila. Všetko to znie tak super zaujímavo
@mizoyka
A ty si robila prímáčky alebo ťa zobrali bez nic? btw keď požadujú: "průměrný prospěch ze všech předmětů ve všech posledních čtyřech ročnících střední školy menší nebo roven 1,50" znamená to že chcu aj koncoročne zo 4. ročníka či polročne?
@lorrelain
Nerobila som prijímačky. No keď si nematurovala, logicky ti stačí iba polročné. Až ku prijímačkám alebo ku zápisu berieš maturitné. A o koncoročné v 4. ročníku sa nikto veľmi nezaujíma...
Existujú, ale lepšie ich zakúpiť priamo tam...je to asi len 50 stranová knižka, kde máš 40 vzorových z BIO, CHEM a FYZ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
A ty si robila prímáčky alebo ťa zobrali bez nic? btw keď požadujú: "průměrný prospěch ze všech předmětů ve všech posledních čtyřech ročnících střední školy menší nebo roven 1,50" znamená to že chcu aj koncoročne zo 4. ročníka či polročne?
Nerobila som prijímačky. No keď si nematurovala, logicky ti stačí iba polročné. Až ku prijímačkám alebo ku zápisu berieš maturitné. A o koncoročné v 4. ročníku sa nikto veľmi nezaujíma...
Existujú, ale lepšie ich zakúpiť priamo tam...je to asi len 50 stranová knižka, kde máš 40 vzorových z BIO, CHEM a FYZ...
Momentalne sa do Olomouca nechystam, nedaju sa objednať cez net tie testove knihy?