Diskusie - 2231. stránka fóra
1
Zoznam autopozicovni na Slovensku
Ak si chcete odniekadial poziciat auto, odporucam tieto stranky, [url=http://www. rent-cars. sk]autopozicovne[/url] Otvor fórum »
3. 4. 2014 15:05
25
Aký je váš najobľúbenejší žáner/typ filmu?
3. 4. 2014 14:31
7
GBAS?
Čus :D 31. Marca som bol na prijímačkách na bilingválnom gympli v Sučanoch. Bol som prijatý :-) Vždy to bola moja prvá možnosť strednej školy, na ktorú chcem ísť. Škola má super vzdelávací program, vinikajúce... Otvor fórum »
3. 4. 2014 14:20
6
Milka choco jelly
Tí, ktorí ste ju už jedli, viete že sú v nej aj želé cukríky... a mňa by zaujímalo, že čo sú to zač? Strašne mi chutia a keby sa dá, kúpila by som si ich.... Otvor fórum »
3. 4. 2014 13:17
1
Fitko
Ahojte, neviete poradiť nejaké dobré fitko v Piešťanoch blíko Auparku? Ďakujem :) Otvor fórum »
3. 4. 2014 13:12
5
Vyhadzuje ma zo siete
Ahojte, mám taký problém, kúpila som si pred štyrmi dňami Samsung Galaxy Mini s4 a vždy ma každé deň ma vyhodí zo siete (znova sa zapojí do siete, keď ho reštartujem). Samozrejme, že to pôjdem... Otvor fórum »
3. 4. 2014 11:53
9
Tvorba web stánky
Cawte všetci čo sa vyznate do tvorby webu ... chcem sa naučiť robiť web stranky, lenže neviem z kade. Ak by ste mi vedeli poradiť z kade sa to mám učiť. A ak... Otvor fórum »
3. 4. 2014 10:51
12
Cisty na vaječníkoch
Baby máte prosím vás s tým skúsenosti?dnes mi zistili že mám cysty na vaječníkoch a tak sa chcem spýtať ak ste to mali ako ste to riešili a či ste teraz už v pohode. :-/ Otvor fórum »
3. 4. 2014 10:23
2
Miroslav Majerčák
Pracoval niekto cez neho? veľmi by ste mi pomohli... s vašimi skúsenosťami. dakujem Má agneturu praca v rakusku . Sídlo na KVP V KE Otvor fórum »
3. 4. 2014 10:00
7
The Best Chocolatte Ever !! čitaj dal
Mam v plane porobit Cake Pops :D su to cokoladove lizatka jednoducho rozkuskujes kolač, spravis z neho guličky, napichneš paličky a obališ to v roztopenej čokolade. No a chcem to spravit pre jedneho spešl človeka......... ... Otvor fórum »
3. 4. 2014 00:05
1
UKF NITRA pegagocicka alebo prirodne vedy?
co je lepsie? chcela by som sa stat ucitelkou na strednej skole a zameranie bio +aj alebo bio +geo .. studuje niekto na tychto fakultach? .. budem rada za kazdu jednu informaciu Otvor fórum »
2. 4. 2014 23:57
59
Psychologia
snazite sa niekedy podla spravania ludi hlbsie pozriet na to preco sa tak spravaju a urcovat tak ich povahu ? ja sa snazim dopodrobna zanalyzovat hlavne seba sameho a veci na ktore prichadzam maju jasny suvis s mojim detstvom, ... Otvor fórum »
2. 4. 2014 23:49
36
Sexy zástera
Myslíte si , že je príťažlivé ak opačné pohlavie dokáže občas vykúzliť nejaký ten kulinársky zázrak a aké je vaše obľúbené jedlo ? Otvor fórum »
2. 4. 2014 23:02
13
Darček pre kamaráta
čaute , nevedeli by ste mi poradiť nejaky dobrý darček pre kamaráta na 17 narodky ? :) niečo nie seriozne , nejaku fajn u srandu z čoho sa zasmeje , ďakujem :) Otvor fórum »
2. 4. 2014 22:47
26
Slovensko-anglické slová
aky mate nazor na to, ak niekto pouziva vyraz ako"vyboostujem to, uploadnem, tagnem, tvoj face" a podobne? mne sa to vobec nepaci... ked do nasho jazyka niekto pridava tieto "cooloviny" sme slovaci a mali by sme... Otvor fórum »
2. 4. 2014 22:43
8
Vysoká škola
Neviete na ktorú VŠ na SR sa musí maturovať z nemčiny ? Uvažoval som nad psychológiou ale tam je angličtina. Ďakujem Otvor fórum »
2. 4. 2014 22:29
9
Bláznivá komédia
Mám chuť si pozrieť nejakú komédiu tohoto žánru, ale nič okrem horúcich striel ma nenapadá. Neviete mi poradiť niečo podobné? Cez google mi našlo normálne komédie ale ja by som chcel takú "šúľovačku" :) Vďaka Otvor fórum »
2. 4. 2014 22:08