Diskusie - 2231. stránka fóra
36
Sexy zástera
Myslíte si , že je príťažlivé ak opačné pohlavie dokáže občas vykúzliť nejaký ten kulinársky zázrak a aké je vaše obľúbené jedlo ? Otvor fórum »
2. 4. 2014 23:02
13
Darček pre kamaráta
čaute , nevedeli by ste mi poradiť nejaky dobrý darček pre kamaráta na 17 narodky ? :) niečo nie seriozne , nejaku fajn u srandu z čoho sa zasmeje , ďakujem :) Otvor fórum »
2. 4. 2014 22:47
26
Slovensko-anglické slová
aky mate nazor na to, ak niekto pouziva vyraz ako"vyboostujem to, uploadnem, tagnem, tvoj face" a podobne? mne sa to vobec nepaci... ked do nasho jazyka niekto pridava tieto "cooloviny" sme slovaci a mali by sme... Otvor fórum »
2. 4. 2014 22:43
8
Vysoká škola
Neviete na ktorú VŠ na SR sa musí maturovať z nemčiny ? Uvažoval som nad psychológiou ale tam je angličtina. Ďakujem Otvor fórum »
2. 4. 2014 22:29
9
Bláznivá komédia
Mám chuť si pozrieť nejakú komédiu tohoto žánru, ale nič okrem horúcich striel ma nenapadá. Neviete mi poradiť niečo podobné? Cez google mi našlo normálne komédie ale ja by som chcel takú "šúľovačku" :) Vďaka Otvor fórum »
2. 4. 2014 22:08
11
Toto je vážne dobrý vtip!
Chlap v krčme má pred sebou guláš a číta noviny. Noviny má pred sebou tak naširoko rozložené, že na ten guláš nevidí, čo využije prísediaci bezdomovec a šlohne mu celý tanier a začne jesť o dušu. Ako... Otvor fórum »
2. 4. 2014 22:01
5
Pruh/hernia na bruchu
Mali ste už pruh (resp. dostali ste ho)? Pred 2 dňami som zacítil na bruchu také ''cudzie teleso'' :D, ktoré síce nebolí, no cítim ho, keď sa pohybujem. Neviem či to je práve pruh, ... Otvor fórum »
2. 4. 2014 21:31
33
Nočná mora menom matika
Čaute, potreboval by som pomôcť s výpočtom 1 príkladu: "Aký uhol zviera strana rotačného kužeľa s rovinou podstavy, ak obsah plášťa sa rovná dvojnásobku obsahu podstavy?" Nájde sa niekto ochotný a matematicky zdatný? :D Ďakujem ; ) Otvor fórum »
2. 4. 2014 21:24
8
Pomôžte,,
Ahojte, Pozná niekto názov tohto Anime alebo Mangi? Strašne ma tento obrázok zaujal a chcela by som vedieť či je to nejaký Film/seriál/komix :-) Ďakujem :-) Tu máte ten obrázok: http://st. gdefon. com/wallpapers_original/wallpapers/481195_art_devushka_pa Otvor fórum »
2. 4. 2014 20:46
2
PVC luk
Ahojte skúšali ste niekto robiť PVC luk? Ak áno tak aké rúry ste na to použili? Ja som čítal, že najlepšie sú SCH40 ¾“ . Neviete kde by som také rúry mohol zohnať? Otvor fórum »
2. 4. 2014 20:28
5
12
Harabin, Fizzo, Gašpar Ivanovyč
Harabin vyhlásil voľby predsedu najvyššieho súdu na 19. mája 2014. Funkčné obdobie súčasného prezidenta končí 23. júna 2014. To zabráni Kiskovi nevymenovať Harabina na post najvyššieho súdu. Slovenská politická mafia (na čele) so súdruhmi vo... Otvor fórum »
2. 4. 2014 19:41
8
Pomožte mi prosim !
Ahojte dnes sa mi pri vareni stalo že som omylom pripalil umelohmotnu nadobku tak že som ju nechal na varici, po case sa ta umelohmotna nadobka zacala roztapat a išla z nej taky cudny zapach , myslite si že... Otvor fórum »
2. 4. 2014 19:36
9
Stroj času existuje!
Čo keď, ten prístroj v Cerne nie je len obyčajný urýchlovač častíc? Čo ak to ma skryté využitie trebars ako stroj času? Čo si o tom myslíte. Napríklad už sa našli hodinky ktoré boli niekoľko rokov staré viac... Otvor fórum »
2. 4. 2014 19:16
10
Košice voľný čas
Ahojte, sme pár ľudí, ktorí pracujú v Košiciach a hľadáme priestor pre večerné využitie voľného času a spoznania nových ľudí.... dá sa niekde robiť kultúra, šport, alebo také niečo??? Viete niečo poradiť??? Otvor fórum »
2. 4. 2014 19:07