Diskusie - 2233. stránka fóra
4
Názov originálnej pesničky
Čauté. Nevie niekto ako sa volá originál názov 1. pesničky? :D http://www. youtube. com/watch?v=qWRn-A_bZY4&feature=youtu. be Otvor fórum »
2. 4. 2014 18:00
8
Škola
Bola som na príjmačkách na jednom bilingválnom gymnáziu , a splnila som podmienky len pre nedostatok miesta som nebola prijatá :/ :D ....dokonca som mala zo Sj viac bodov ako niektorí čo sa tam dostali , dokopy... Otvor fórum »
2. 4. 2014 17:35
3
Rám na obraz
Neviete kde by sa dal kúpiť takýto alebo podobný rám na obraz ?? Proste, že je tam mezdi sklom a zadnou plochou priestor pár cm. Diky vopred. ; ) Otvor fórum »
2. 4. 2014 17:22
3
Seminárka
Ahojte. Mám robit seminarku z divadelných hier Štepku-Jánošík, a Lasica a Satinský- Španileska čižma. Neviete náhodou, kde by som an ente našla o týchto hách dáke zaujímavosti, nieaké rozhovoy s nimi, alebo čokoľvek zaujímavé??... Otvor fórum »
2. 4. 2014 16:40
5
Cyklopočítač
Nazdar cyklisti, chcem sa opýtať aký cyklopočítač preferujete ? Drátový či bezdrátový ? ktorý je lepší ? Počul som že pri bezdrátovom sa môže stať že stráca signál a nepresnejšie to merá, lenže nemusím zase žiadny kábel omotávať... Otvor fórum »
2. 4. 2014 16:05
3
Android Wi-Fi
Pekný deň prajem, dnes som prišiel domov, pripojil som sa na mobile na wifi, všetko v poriadku ma pripojí, píše aj pripojené, no keď otvorím napr. fb messenger ale samotný fb, či yt,... Otvor fórum »
2. 4. 2014 15:40
19
Nejem
Ahojte ..som chorá a vtedy nedokazem do seba nic dostat ..moze. sa takto dostat do nemocnice? Otvor fórum »
2. 4. 2014 15:24
25
Šedá myš alebo žralok ?
Máte potrebu byt v živote úspešný a dosiahnuť to, aby vaše meno niečo znamenalo alebo sa uspokojivé aj s fajn plateným teplým miestom v kancli ? Otvor fórum »
2. 4. 2014 15:10
4
SOSSTA
Čaute! Chcem sa opýtať, či sa niekto náhodou nehlási na Súkromnú strednú odbornú školu, Tatranskú akadémiu n. o. Poprad na odbor Právo, ekonomika a podnikanie. Otvor fórum »
2. 4. 2014 14:22
17
Aké máte na PC rozlíšenie?
2. 4. 2014 14:21
6
Bakalarska praca - prihlasenie
Ahojte všetci pls. je tu niekto, kto študoval, abo študuje na FMK UCM? a už sa prihlasoval na BP cez AIS? ja som asi dementná, ale za pána to... Otvor fórum »
2. 4. 2014 11:13
17
. avi nevie pehrať žiaden prehravač
Mam video vo formate . avi 100fps (bitova rychlost: 260105kbps) ale neviem si to prehrať v žiadnom prehravaci, ani konvert mi nejde. Vypisuje mi, že: Couldnt locate decompressor for format SMB8 (unknow). Vedel by mi niekto... Otvor fórum »
2. 4. 2014 11:04
54
Hudobná skupina vaša top
Ktorú dievčenskú alebo chlapčenskú skupinu máte najradšej, najradšej počúvate má dobré rytmické pesničky a je pre vás Top ? Môžte uviesť aj konkrétnu skladbu, proste čo je pre vás naj skupina + ich skladby ? ... Otvor fórum »
2. 4. 2014 11:00
14
Cvičenia na mierne krivú chrbticu !
Aké cviky na doma sú najlepšie na vyrovnanie chrbtice ? Doktorka mi dala odporúčanie navštíviť rehabilitáčné, ale nejak som sa tam nedostal, možno cez prázdniny... Aké cviky by ste poradili ? Alebo aké vám pomohli, ak ste... Otvor fórum »
2. 4. 2014 10:04
50
Kino stretko
co by ste povedali kebyze vybudujeme silnu tradiciu, aku birdz este nepozna- kino stretka ?! mohlo by to byt napriklad kazdu drhuhu stredu, alebo podobne. Pocuvam vase napady :D a kludne by sme mohli potom vies debatu... Otvor fórum »
2. 4. 2014 08:29
18
čo jest na intraku bez chladničky?
co jete take co nemusi byt v chladnicke a nesu to tuniaky lebo mi narasta chvost jak morskemu panicovi:D Otvor fórum »
2. 4. 2014 07:30
10
Stravovanie v amerických stredných školách
Čaute! Neviete náhodou, ako je to s tými jedálňami na stredných školách v USA, je to ako v tých filmoch, že to tam vyzerá ako v bufetoch a môžu si dať čo len chcú ? Otvor fórum »
2. 4. 2014 06:54