Diskusie - 2233. stránka fóra
17
. avi nevie pehrať žiaden prehravač
Mam video vo formate . avi 100fps (bitova rychlost: 260105kbps) ale neviem si to prehrať v žiadnom prehravaci, ani konvert mi nejde. Vypisuje mi, že: Couldnt locate decompressor for format SMB8 (unknow). Vedel by mi niekto... Otvor fórum »
2. 4. 2014 11:04
54
Hudobná skupina vaša top
Ktorú dievčenskú alebo chlapčenskú skupinu máte najradšej, najradšej počúvate má dobré rytmické pesničky a je pre vás Top ? Môžte uviesť aj konkrétnu skladbu, proste čo je pre vás naj skupina + ich skladby ? ... Otvor fórum »
2. 4. 2014 11:00
14
Cvičenia na mierne krivú chrbticu !
Aké cviky na doma sú najlepšie na vyrovnanie chrbtice ? Doktorka mi dala odporúčanie navštíviť rehabilitáčné, ale nejak som sa tam nedostal, možno cez prázdniny... Aké cviky by ste poradili ? Alebo aké vám pomohli, ak ste... Otvor fórum »
2. 4. 2014 10:04
50
Kino stretko
co by ste povedali kebyze vybudujeme silnu tradiciu, aku birdz este nepozna- kino stretka ?! mohlo by to byt napriklad kazdu drhuhu stredu, alebo podobne. Pocuvam vase napady :D a kludne by sme mohli potom vies debatu... Otvor fórum »
2. 4. 2014 08:29
18
čo jest na intraku bez chladničky?
co jete take co nemusi byt v chladnicke a nesu to tuniaky lebo mi narasta chvost jak morskemu panicovi:D Otvor fórum »
2. 4. 2014 07:30
10
Stravovanie v amerických stredných školách
Čaute! Neviete náhodou, ako je to s tými jedálňami na stredných školách v USA, je to ako v tých filmoch, že to tam vyzerá ako v bufetoch a môžu si dať čo len chcú ? Otvor fórum »
2. 4. 2014 06:54
19
Auto po natankovani nechyta
Mam taky mali problem. Dneska mi na ceste domov zroboty dosla nafta a isiel som s bandasku natankovat. Zobral som 5 litrov natankoval som. Motor pretacal ale nechytal. Nakoniec mi asi tak na 10 krat pretocenia chytil ale velmi tazko.... Otvor fórum »
2. 4. 2014 05:29
41
HRA
Pri ktorej hre (PC, PS, XBOX) ste si najviac ponadávali, lebo vám nešla nejaká misia alebo ste nevedeli čo máte robiť? Otvor fórum »
1. 4. 2014 23:12
9
UK BA-intráky-Mlyny
Ahojte, zaujímalo by ma, že ak som nešla ako čerstvý absolvent na VŠ, tak v 1. ročníku tento rok internát nedostanem? Ďakujem za odpovede :) Otvor fórum »
1. 4. 2014 22:39
18
Vada reči
Tak sme dnes nad tým premýšľali, ale nevedeli sme na to prísť, ani sa nebolo koho spýtať ako to je, lebo tam nebol nikto, kto ju má.. Myslíte si, že človek ktorý... Otvor fórum »
1. 4. 2014 22:01
23
Sex s HIV
Napadalo ma že keby mám sex so ženou ktorá má HIV a ja o tom neviem, tak či sa dá nejak pred tým ochrániť napríklad kondomom ? Pozeral som... Otvor fórum »
1. 4. 2014 21:46
10
E-knihy
Ahojte, hladam nejaku dobru strankuna stahovanie e-knih, vedel by mi niekto poradit? Dakujem Otvor fórum »
1. 4. 2014 21:39
16
Môže byť milenka šťastná?
Môže byť milenka niekedy naozaj šťastná, keď sa jej šťastie zakladá na nešťastí inej ženy? Otvor fórum »
1. 4. 2014 21:27
32
Pre baby: Chalan ma o teba zaujem. Pozve ta von, ale on prave nie je tvoj typ ani vyzorovo ani povahovo. Ako sa zachovas?
- Prijmem pozvanie a tam mu to setrne vysvetlim, ze by sme si nerozumeli a tak
- Poviem mu co mam na srdci sa na mieste a nepojdem
- Ina moznost
Hlasuj »
1. 4. 2014 21:14- Poviem mu co mam na srdci sa na mieste a nepojdem
- Ina moznost
Hlasuj »
59
Co je na konci vesmiru ?
co myslite co tam je cierna diera alebo dalsi vesmir a dalsi , vsetko ma predsa zaciatok aj koniec Otvor fórum »
1. 4. 2014 21:13
3
Nedá sa prihlásiť na Thai Box aj ked je uz po nabore?
caute chcem sa prihlasit uz dlhsie na thaibox. dnes som sa rozhodol ze tam teda idem. no ale ako kukam ich FB tak nabor uz bol v january. neda sa tam prihlasit aj ked uz je po... Otvor fórum »
1. 4. 2014 20:55
41
Tešíte sa na výšku ?
Myslíte , že skutočne je výška jedna veľká párty kým nedôjde na skúšky ? Chystáte sa poriadne si užiť nezávislosť od domova a rodičov ? Otvor fórum »
1. 4. 2014 20:51