Bola som na príjmačkách na jednom bilingválnom gymnáziu , a splnila som podmienky len pre nedostatok miesta som nebola prijatá :/ ....dokonca som mala zo Sj viac bodov ako niektorí čo sa tam dostali , dokopy som mala niečo cez 50 bodov a tých čo nepri
Daj si odvolanie, nemáš čo stratiť. Mala som perfektné prijímačky, jedny z najlepších z našej triedy, len som mala horší priemer zo zš (furt som dostávala sólo 3 od chemikárky lebo ma neznášala , tak som bola tuším 5-6 pod čiarou, už presne neviem a dostala som sa
Ďakujem Vám tak nakoniec si ho dám , len ma to sklamalo lebo som mala dobrý pocit a tešila som sa nech to výjde no nevyšlo to ... Predtým som tiež bola na jednej umeleckej škole a takisto som dopadla aj tam .... Lenže viac by som chcela ísť na bil.gym. inak keby viacej ľudí dalo odvolanie a znich by vyberali tak by bolo prioritnejšie : body z príjmačiek nie (viac ako priemer zo ZŠ) ? aIe inak ďakujem moc ešteraz
@katkaaaa1 Ja si myslím, že VŠ je ďaleko dôležitejšia ako SŠ, jasné, dobrá SŠ ťa pripraví na VŠ ale ak sa náhodou nedostaneš na tú čo chceš, nie je to dôvod vešať hlavu si myslím : )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ved mozno motyka vystreli