Diskusie - 2232. stránka fóra
24
Zlato alebo Striebro?
Do čoho sa mi oplatí investovať? Mám si nakúpiť čisté striebro alebo čisté zlato? Myslíte si, že ich cena ešte porastie alebo klesne? Dík za rady. Inak kde to kúpim za dobrú cenu? Otvor fórum »
2. 4. 2014 18:54Elektricka gitara-karbonový kryt
Caute ludia. Chcel by som sa opytat ci niekto z vas nevie kde by mi z karbonu vyrezali kryt na gitaru podla predlohy ktoru im poslem + mam aj karbonovu dosku 250x300mm :). Kryty na gitary som skusal... Otvor fórum »
2. 4. 2014 18:53
43
Vek
Ahojte, potrebujem od vás jednu radu lebo sa stretávam s odlišným názorom..Totižto moj kamarát má 21 rokov a ja mám 15..očividne by chcel aj niečo viac ako kamaratstvo tak som sa rozprávala s kamáratkami a ony ze 6 rokov... Otvor fórum »
2. 4. 2014 18:51
9
Trvalá
Máte niekto skúsenosti s trvalou na vlasy? Vlasy mám bez objemu, pomerne jemné a čo je hlavné, strašne mastné! Vraj to vlasy vysuší, je to pravda? Poškodia sa vlasy pri trvalej veľmi? Otvor fórum »
2. 4. 2014 18:50
4
Bratislava STU
Študuje niekto na STUčke v BA? vedel by mi dať odporúčania? Otvor fórum »
2. 4. 2014 18:48
7
Ruský jazyk
zdravim, ak tu je niekto kto vie dobre po rusky, prosim nech mi napise spravu. fakt prosim, je to dolezite. Vopred dakujem. Otvor fórum »
2. 4. 2014 18:16
4
Názov originálnej pesničky
Čauté. Nevie niekto ako sa volá originál názov 1. pesničky? :D http://www. youtube. com/watch?v=qWRn-A_bZY4&feature=youtu. be Otvor fórum »
2. 4. 2014 18:00
8
Škola
Bola som na príjmačkách na jednom bilingválnom gymnáziu , a splnila som podmienky len pre nedostatok miesta som nebola prijatá :/ :D ....dokonca som mala zo Sj viac bodov ako niektorí čo sa tam dostali , dokopy... Otvor fórum »
2. 4. 2014 17:35
3
Rám na obraz
Neviete kde by sa dal kúpiť takýto alebo podobný rám na obraz ?? Proste, že je tam mezdi sklom a zadnou plochou priestor pár cm. Diky vopred. ; ) Otvor fórum »
2. 4. 2014 17:22
3
Seminárka
Ahojte. Mám robit seminarku z divadelných hier Štepku-Jánošík, a Lasica a Satinský- Španileska čižma. Neviete náhodou, kde by som an ente našla o týchto hách dáke zaujímavosti, nieaké rozhovoy s nimi, alebo čokoľvek zaujímavé??... Otvor fórum »
2. 4. 2014 16:40
5
Cyklopočítač
Nazdar cyklisti, chcem sa opýtať aký cyklopočítač preferujete ? Drátový či bezdrátový ? ktorý je lepší ? Počul som že pri bezdrátovom sa môže stať že stráca signál a nepresnejšie to merá, lenže nemusím zase žiadny kábel omotávať... Otvor fórum »
2. 4. 2014 16:05
3
Android Wi-Fi
Pekný deň prajem, dnes som prišiel domov, pripojil som sa na mobile na wifi, všetko v poriadku ma pripojí, píše aj pripojené, no keď otvorím napr. fb messenger ale samotný fb, či yt,... Otvor fórum »
2. 4. 2014 15:40
19
Nejem
Ahojte ..som chorá a vtedy nedokazem do seba nic dostat ..moze. sa takto dostat do nemocnice? Otvor fórum »
2. 4. 2014 15:24
25
Šedá myš alebo žralok ?
Máte potrebu byt v živote úspešný a dosiahnuť to, aby vaše meno niečo znamenalo alebo sa uspokojivé aj s fajn plateným teplým miestom v kancli ? Otvor fórum »
2. 4. 2014 15:10
4
SOSSTA
Čaute! Chcem sa opýtať, či sa niekto náhodou nehlási na Súkromnú strednú odbornú školu, Tatranskú akadémiu n. o. Poprad na odbor Právo, ekonomika a podnikanie. Otvor fórum »
2. 4. 2014 14:22
17
Aké máte na PC rozlíšenie?
2. 4. 2014 14:21
6
Bakalarska praca - prihlasenie
Ahojte všetci pls. je tu niekto, kto študoval, abo študuje na FMK UCM? a už sa prihlasoval na BP cez AIS? ja som asi dementná, ale za pána to... Otvor fórum »
2. 4. 2014 11:13