Diskusie - 2232. stránka fóra
11
Toto je vážne dobrý vtip!
Chlap v krčme má pred sebou guláš a číta noviny. Noviny má pred sebou tak naširoko rozložené, že na ten guláš nevidí, čo využije prísediaci bezdomovec a šlohne mu celý tanier a začne jesť o dušu. Ako... Otvor fórum »
2. 4. 2014 22:01
5
Pruh/hernia na bruchu
Mali ste už pruh (resp. dostali ste ho)? Pred 2 dňami som zacítil na bruchu také ''cudzie teleso'' :D, ktoré síce nebolí, no cítim ho, keď sa pohybujem. Neviem či to je práve pruh, ... Otvor fórum »
2. 4. 2014 21:31
33
Nočná mora menom matika
Čaute, potreboval by som pomôcť s výpočtom 1 príkladu: "Aký uhol zviera strana rotačného kužeľa s rovinou podstavy, ak obsah plášťa sa rovná dvojnásobku obsahu podstavy?" Nájde sa niekto ochotný a matematicky zdatný? :D Ďakujem ; ) Otvor fórum »
2. 4. 2014 21:24
8
Pomôžte,,
Ahojte, Pozná niekto názov tohto Anime alebo Mangi? Strašne ma tento obrázok zaujal a chcela by som vedieť či je to nejaký Film/seriál/komix :-) Ďakujem :-) Tu máte ten obrázok: http://st. gdefon. com/wallpapers_original/wallpapers/481195_art_devushka_pa Otvor fórum »
2. 4. 2014 20:46
2
PVC luk
Ahojte skúšali ste niekto robiť PVC luk? Ak áno tak aké rúry ste na to použili? Ja som čítal, že najlepšie sú SCH40 ¾“ . Neviete kde by som také rúry mohol zohnať? Otvor fórum »
2. 4. 2014 20:28
5
12
Harabin, Fizzo, Gašpar Ivanovyč
Harabin vyhlásil voľby predsedu najvyššieho súdu na 19. mája 2014. Funkčné obdobie súčasného prezidenta končí 23. júna 2014. To zabráni Kiskovi nevymenovať Harabina na post najvyššieho súdu. Slovenská politická mafia (na čele) so súdruhmi vo... Otvor fórum »
2. 4. 2014 19:41
8
Pomožte mi prosim !
Ahojte dnes sa mi pri vareni stalo že som omylom pripalil umelohmotnu nadobku tak že som ju nechal na varici, po case sa ta umelohmotna nadobka zacala roztapat a išla z nej taky cudny zapach , myslite si že... Otvor fórum »
2. 4. 2014 19:36
9
Stroj času existuje!
Čo keď, ten prístroj v Cerne nie je len obyčajný urýchlovač častíc? Čo ak to ma skryté využitie trebars ako stroj času? Čo si o tom myslíte. Napríklad už sa našli hodinky ktoré boli niekoľko rokov staré viac... Otvor fórum »
2. 4. 2014 19:16
10
Košice voľný čas
Ahojte, sme pár ľudí, ktorí pracujú v Košiciach a hľadáme priestor pre večerné využitie voľného času a spoznania nových ľudí.... dá sa niekde robiť kultúra, šport, alebo také niečo??? Viete niečo poradiť??? Otvor fórum »
2. 4. 2014 19:07
24
Zlato alebo Striebro?
Do čoho sa mi oplatí investovať? Mám si nakúpiť čisté striebro alebo čisté zlato? Myslíte si, že ich cena ešte porastie alebo klesne? Dík za rady. Inak kde to kúpim za dobrú cenu? Otvor fórum »
2. 4. 2014 18:54Elektricka gitara-karbonový kryt
Caute ludia. Chcel by som sa opytat ci niekto z vas nevie kde by mi z karbonu vyrezali kryt na gitaru podla predlohy ktoru im poslem + mam aj karbonovu dosku 250x300mm :). Kryty na gitary som skusal... Otvor fórum »
2. 4. 2014 18:53
43
Vek
Ahojte, potrebujem od vás jednu radu lebo sa stretávam s odlišným názorom..Totižto moj kamarát má 21 rokov a ja mám 15..očividne by chcel aj niečo viac ako kamaratstvo tak som sa rozprávala s kamáratkami a ony ze 6 rokov... Otvor fórum »
2. 4. 2014 18:51
9
Trvalá
Máte niekto skúsenosti s trvalou na vlasy? Vlasy mám bez objemu, pomerne jemné a čo je hlavné, strašne mastné! Vraj to vlasy vysuší, je to pravda? Poškodia sa vlasy pri trvalej veľmi? Otvor fórum »
2. 4. 2014 18:50
4
Bratislava STU
Študuje niekto na STUčke v BA? vedel by mi dať odporúčania? Otvor fórum »
2. 4. 2014 18:48
7
Ruský jazyk
zdravim, ak tu je niekto kto vie dobre po rusky, prosim nech mi napise spravu. fakt prosim, je to dolezite. Vopred dakujem. Otvor fórum »
2. 4. 2014 18:16