Diskusie - 2230. stránka fóra
4
Interná pamäť v mobile
Prosím pomožte mi! Mám malú internú pamäť a v sd karte mám voľných viac ako 12 GB..Nedá sa nejako nastaviť aby sťahovanie z Google play išlo do sd karty?... Všetko čo sa dalo som preniesol do SD karty..V internej som... Otvor fórum »
3. 4. 2014 17:05
10
Letecka univerzita-Žilina
Ahojte. Chcem sa opytat hlavne tych studentov, ktori chodia na Letecku univerzitu v Žiline (prepacte ak nazov nie je presny, ale asi vsetci chapete o co ide :D ) ako sa tam študuje a ci je narocnost... Otvor fórum »
3. 4. 2014 16:41
61
život po smrti
Rozmýšľal som nad otázkou, kam pôjde naša duša? ja som kresťan a verím, že naša duša pôjde buď do večného zatratenia alebo do večného života. Ale som sa zamyslel aj nad tým, že kam pôjdu ostatní... Otvor fórum »
3. 4. 2014 16:28
4
Otázky na prijímačky -právo
čaute. Chcela by som sa spýtať či obdržím z fakulty nejaké podklady na prijímačky a či budú rovnaké ako po minulé roky? Konkrétne TT, BA a potešili by ma vaše skúsenosti. Vďaka :) Otvor fórum »
3. 4. 2014 15:47
5
Looper
Videli ste film LOOPER? Dokonalý film :D Čo si o tom myslíte? https://www. youtube. com/watch?v=dfC4L1hgRqE Otvor fórum »
3. 4. 2014 15:35
33
Aké je najsuper tričko aké ste videli na internete?
http://panske-tricka. heureka. sk/goodie-two-sleeves-goodie-t-shirt-internet-cat/galerie/ Toto fórum bolo vytvorené len preto aby som vám dala vedieť, že niečo také existuje. :D Otvor fórum »
3. 4. 2014 15:28
1
Zoznam autopozicovni na Slovensku
Ak si chcete odniekadial poziciat auto, odporucam tieto stranky, [url=http://www. rent-cars. sk]autopozicovne[/url] Otvor fórum »
3. 4. 2014 15:05
25
Aký je váš najobľúbenejší žáner/typ filmu?
3. 4. 2014 14:31
7
GBAS?
Čus :D 31. Marca som bol na prijímačkách na bilingválnom gympli v Sučanoch. Bol som prijatý :-) Vždy to bola moja prvá možnosť strednej školy, na ktorú chcem ísť. Škola má super vzdelávací program, vinikajúce... Otvor fórum »
3. 4. 2014 14:20
6
Milka choco jelly
Tí, ktorí ste ju už jedli, viete že sú v nej aj želé cukríky... a mňa by zaujímalo, že čo sú to zač? Strašne mi chutia a keby sa dá, kúpila by som si ich.... Otvor fórum »
3. 4. 2014 13:17
1
Fitko
Ahojte, neviete poradiť nejaké dobré fitko v Piešťanoch blíko Auparku? Ďakujem :) Otvor fórum »
3. 4. 2014 13:12
5
Vyhadzuje ma zo siete
Ahojte, mám taký problém, kúpila som si pred štyrmi dňami Samsung Galaxy Mini s4 a vždy ma každé deň ma vyhodí zo siete (znova sa zapojí do siete, keď ho reštartujem). Samozrejme, že to pôjdem... Otvor fórum »
3. 4. 2014 11:53
9
Tvorba web stánky
Cawte všetci čo sa vyznate do tvorby webu ... chcem sa naučiť robiť web stranky, lenže neviem z kade. Ak by ste mi vedeli poradiť z kade sa to mám učiť. A ak... Otvor fórum »
3. 4. 2014 10:51
12
Cisty na vaječníkoch
Baby máte prosím vás s tým skúsenosti?dnes mi zistili že mám cysty na vaječníkoch a tak sa chcem spýtať ak ste to mali ako ste to riešili a či ste teraz už v pohode. :-/ Otvor fórum »
3. 4. 2014 10:23
2
Miroslav Majerčák
Pracoval niekto cez neho? veľmi by ste mi pomohli... s vašimi skúsenosťami. dakujem Má agneturu praca v rakusku . Sídlo na KVP V KE Otvor fórum »
3. 4. 2014 10:00
7
The Best Chocolatte Ever !! čitaj dal
Mam v plane porobit Cake Pops :D su to cokoladove lizatka jednoducho rozkuskujes kolač, spravis z neho guličky, napichneš paličky a obališ to v roztopenej čokolade. No a chcem to spravit pre jedneho spešl človeka......... ... Otvor fórum »
3. 4. 2014 00:05
1
UKF NITRA pegagocicka alebo prirodne vedy?
co je lepsie? chcela by som sa stat ucitelkou na strednej skole a zameranie bio +aj alebo bio +geo .. studuje niekto na tychto fakultach? .. budem rada za kazdu jednu informaciu Otvor fórum »
2. 4. 2014 23:57
59
Psychologia
snazite sa niekedy podla spravania ludi hlbsie pozriet na to preco sa tak spravaju a urcovat tak ich povahu ? ja sa snazim dopodrobna zanalyzovat hlavne seba sameho a veci na ktore prichadzam maju jasny suvis s mojim detstvom, ... Otvor fórum »
2. 4. 2014 23:49