Diskusie - 2228. stránka fóra
7
Moja postava
Ahojte. So svojou postavou som spokojná, je v tvare presýpacích hodín- myslím že celkom vpohode. Mám širšie boky-bedrové kosti, približne rovnako široké ramená štíhly pás a ploché bruško. No na tých bokoch mám viac tuku... Otvor fórum »
4. 4. 2014 17:38
15
Angličtina
Hello, dnes som sa zmýšľal, ako by som správne preložil vetu: Kedy ti ide autobus? Dospel som k týmto alternatívam: when is going to arrived your bus?/when is your bus going to arrived? Ako by ste túto... Otvor fórum »
4. 4. 2014 17:33
7
Názor na knihu.
Ahoojte :) chcem sa spýtať aký máte názor na tieto knihy V znamení Vážky, Zradný anjel, Mrazivé leto, Dotyk smrti, Výkrik do tmy alebo Pod krídlami motýľa.... či sa vám tieto knihy páčia a poprípade,... Otvor fórum »
4. 4. 2014 16:29
9
Pesničky s kvalitnou kvalitou :D
Odkiaľ sťahujete? Viete mi poradiť nejakú stránku/converter... ? Free a nech to ide rýchlo, hlavne nech to má dobrú kvalitu, nie takú hnusný ostrý a plechový zvuk... :) Otvor fórum »
4. 4. 2014 16:15
4
Sledovanie
Ahojte. Počul som že je taká aplikácia ktorú keď niekomu poslem a on to potvrdí tak potom ho môžem tajne sledovať kde je pozícia jeho mobilu. Neviete o tom niečo? Poprípade kde to nájdem? ... Otvor fórum »
4. 4. 2014 15:23
28
Chlpy na rukách a na hrudi
Páčia sa dievčatám chlpy na rukách a na hrudi ? Alebo by si to mali chlapi hiliť aby bili hladký napríklad aj nohy ? Otvor fórum »
4. 4. 2014 14:42
8
3
Výborný zubár v Martine a okolí
Navštevuje niekto z vás súkromného zubného lekára(muža) v Martine s ktorým ste nadmieru spokojní? Ďakujem :) Otvor fórum »
4. 4. 2014 11:20
8
Audioknihy v angličtine
Ahoj, nepozná niekto nejakú dobrú stránku, kde sa dajú sťahovať audioknihy v angličtine? Konkrétne by som momentálne mal záujem napríklad o The Suicide Club od Stevensona. :) Otvor fórum »
4. 4. 2014 11:15
6
Skončenie Vš
Ahojte. Idem ukončiť štúdium na vysokej škole a potrebujem vedieť ako to prebieha čo mám vlastne robiť? nehccem sa nehcať vyhodiť..Vďaka za odpovede:) Otvor fórum »
4. 4. 2014 10:46
1
ZTE blade Q alebo Nokia Lumia 625 ?????
CHcem zistiť ktorý je lepší ??? poraďte prosím :) Otvor fórum »
4. 4. 2014 10:18
6
Sante vs. Henna
S ktorou farbou na vlasy máte lepšie skúsenosti? Sante alebo Henna z dmky :) Otvor fórum »
4. 4. 2014 09:54
8
Doktor a jeho prvá atestácia ??
Viem vyznie to divne prečo sa na to pýtam ale mám na to svoje osobné dôvody ako dlho trvá kým lekár urobí jednu atestáciu čo pre to musí podstúpiť alebo kde to musí urobiť ? A môže... Otvor fórum »
4. 4. 2014 09:15
15
Komédia
prosím poraďte mi nejakú super komédiu, ktorá je podla vás najlepšia na svete :D Otvor fórum »
4. 4. 2014 09:10
21
Skrabanie vajec
Zdrawim chcem sa spytat preco si po skrabani vajec zvyknem ovonat ruku? Nie som gej ani nic take a na internete som cital o tom ze to robi kazdy druhy chlap mimovolne... Otvor fórum »
4. 4. 2014 02:19
10
Nejde mi pripojiť sa k sieti
Včera som si bola v T-come odblokovať mobil, aby mi išiel na orange kartu... Odblokovali mi, všetko super, prišli mi smsky a tak.. A dnes večer pozerám, a mobil nemám pripojený k sieti... A... Otvor fórum »
3. 4. 2014 23:30