Diskusie - 2229. stránka fóra
3
VŠMU- kameramanská a fotografická tvorba
Ahojte :) Mal by som záujem o štúdium na VŠMU. Nájde sa tu niekto, kto by mi vedel povedať niečo o prijímačkách, prípadne niečo o tej škole? Ďakujem vopred za reakcie :) Otvor fórum »
3. 4. 2014 22:55
31
Postavička na leto :)
Baby, nieste tu niektoré, ktoré si chcete formovať postavu na leto? Či už diéty alebo cvičenie, keby nás do toho ide viac a podporujeme sa a píšeme si nejaké tie pokroky išlo by to lachšie si myslím... Otvor fórum »
3. 4. 2014 22:47KOMPARZ do klipu túto SOBOTU
Kde? Bratislava: Staré mesto Kedy? V čase 9:00 - 16:00 Čo? Komparzisti. Budú hlavní tanečníci a tí budú lákať do tanca ľudí (vás) ... Otvor fórum »
3. 4. 2014 22:45
29
Hry
Chalani zaujímalo by ma z akých hier ste sa naučili prevažne najviac anglických slovíčok a vy baby aké hry preferujete ? :) BTW. aké hry sú teraz najlepšie aj pre dievčatá a hrala som nedávno hru... Otvor fórum »
3. 4. 2014 22:16
38
Pránicka výživa / breatharianstvo
čo si myslíte o tejto koncepcii životného štýlu stravovania ? poznáte niekoho vo svojom okolí kto sa snaží na ňu prejsť / žije tak ? veríte tomu ? Otvor fórum »
3. 4. 2014 22:00
5
Tŕpnutie tváre
Čaute, dnes cca o 10-tej mi trhali horný zub múdrosti , bol úplne malý čiže to bolo bez komplikácii , injekcia mi vyprchala asi za 2, 5 hodiny, vôbec ma to miesto vytrhnutia nebolí , ... Otvor fórum »
3. 4. 2014 21:55
5
Hladame ITckara studenta na robotu vo firme
caute, hladame do timu v it firme v bratislave noveho cloveka, brigadnika studenta. ak by ste mali niekto zaujem napiste ts. mal by mat vodicak. Otvor fórum »
3. 4. 2014 21:30
5
Oplati sa INF+ELE?
NA túto tému tu už nejaku diskusiu mám ale nikto tám neodpisuje tkže k veci : oplatí sa mi ísť na Odbor Ele+Inf na Spse po? Bavila by ma robotika ale hlavne programovanie tkže chcem vediet či by ma... Otvor fórum »
3. 4. 2014 21:22
1
Soundtrack
prosim vas vedeli by ste mi najst soundtrack k filmu nedodrzany slub? vopred dakujem Otvor fórum »
3. 4. 2014 20:52
23
Čo znamená obrázok vo formáte PNG"?
viac k tomu nemám čo dodať, a dakujem za odpovede Otvor fórum »
3. 4. 2014 20:25
12
Nový mobil ; )
Ahojte! Snažím sa našich presvedčit, aby mi kúpili nový mobil. :) Ale potrebujem vašu radu.. Lebo ja sa v technike vobec nevyznám :D :D a preto: vedeli by ste mi poradit nejaký dobrý, no nie moc drahý telefon??... Otvor fórum »
3. 4. 2014 19:54
9
Kedy začať cvičiť v posilovni (alebo s tažšou váhou)
Chcem sa opýtať kedy by bolo dobre začať športovať v posilovni, mám 15 rokov a zatial cvicím s vlastnou váhou a ešte stále rastiem preto sa chcem opýtať kedy sa mi rast ukanči a ja budem môcť začať cvičiť v... Otvor fórum »
3. 4. 2014 19:51
2
Vzorové otázky- veterina Brno
Zdravím, chcela by som sa spýtať, nemáte niekto vzorové otázky/podklady na prijímačky na veterinu do Brna? Ak áno, TS :) Ďakujem Otvor fórum »
3. 4. 2014 19:48
17
Poradte cosi na pevne kosti - strava
Poradte niaku stravu na pevne kosti. Niake ryby alebo mliecne vyrobky, alebo co? Poradte aj ako často treba jest to a to aby som mal aspon trocha pevnejsie kosti. A vymenujte viacej druhov potravin nie len 1.... Otvor fórum »
3. 4. 2014 18:03
2
Inžinierske konštrukčné a dopravné stavby - STU
Zdravím všetkých, chcem sa popýtať bližšie na štúdium tohto odboru na STU v BA. Hlavne teda aká to je približne náročnosť, keď na 8-ročnom gymnázium bol moj známkový primer 2, 3 približne. Viem, že všetko... Otvor fórum »
3. 4. 2014 18:03
9
Chemtrails
Veríte že nás vlády postrekujú škodlivými výparmi v ktorých su rôzne vírusy? Pod názvom: chemtrails viac info: http://www. aktuality. sk/clanok/190045/chemtrails-su-skutocne-a-skodia-nasmu-zdraviu-tvrdi-terapeut/ Otvor fórum »
3. 4. 2014 17:32
2
Slovina
Ahojte, potrebovala by som pomôcť s určením básnických prostriedkov v týchto spojeniach: krtisko bolestí dalekým mestám sme vyznávali lásku verná hruda verná rodná hruda kamenistá krehká nádhera pokorný ovsík Ďakujem Otvor fórum »
3. 4. 2014 17:07