Diskusie - 2235. stránka fóra
7
Ktorý PC?
Teraz si už definitívne vyberám nový PC alebo notebook. No neviem sa rozhodnúť medzi týmito dvoma :/ PC by som chcel aj na priemerné hry, na oboch by mali ísť. Ten notebook je o niečo drahší... Otvor fórum »
1. 4. 2014 15:41
3
Ubytovanie Levice
Viete mi poradiť nejaké ubytko v Leviciach??? Vďaka :) Otvor fórum »
1. 4. 2014 15:37
27
čím liečiť ekzém ??
Malý ekzém. Máte, mali ste niekto niekedy niekde nejaký ekzém ? Co napríklad na tvári ? Niečo čím sa to dá liečiť nejaké prípravky z lekárne účinné cena na nezbláznenie sa, ak to stojí zato max do... Otvor fórum »
1. 4. 2014 13:52
71
Nákupy s priateľom.
Minule som prvýkrát bola nakupovať s mojím priateľom. Napodiv ho to bavilo :) Tak som mu povedala, chcem si kúpiť nejakú košeľu, vyber tú ktorá sa ti najviac páči a ja si ju kúpim. Prešli sme... Otvor fórum »
1. 4. 2014 13:49
13
Darček
ahojte :) mam taký malý dotaz.. chalan mi ide mat narodky v máji 23 rokov. som rozmýšlala že by som mu kúpila daku vonavku a bombonieru?? alebo vonavku a dake bermudy kedže sa bliži leto?? :D fakt neviem.. ... Otvor fórum »
1. 4. 2014 13:10
2
IEC canada working holiday
Ide si dnes niekto podavat pracovne viza do kanady ? Otvor fórum »
1. 4. 2014 10:14
22
Ako najrýchlejšie zaspať?
Darí sa vám zaspať? Poznáte niečo čo pomôźe rýchlo zaspať okrem tabletiek? :D Lebo vždy v noci mám stres a neviem zaspať :D Otvor fórum »
1. 4. 2014 08:43
5
NYC kozmetika
Žienky, poradte mi prosím. Kde v BA sa dá zohnať táto značka? NYC/ New York Color. Vdaka:) Otvor fórum »
31. 3. 2014 23:42
17
Ako zacat?
viem ze je to na googli, vsade citam same clanky o tom ale aj napriek tomu nenachazam nic pohromade co by mi mohlo pomoct alebo je toho tak vela ze si neviem vybrat podla coho sa riadit ... Otvor fórum »
31. 3. 2014 23:31
5
Stojite si za svojim nazorom?
- ano, nekompromisne
- ano, ale nemam problem ho zmenit ak sa mylim
- skor ano, ale urobim si ho az ked viem nazor vacsiny
Ďalšie možnosti »
31. 3. 2014 23:25- ano, ale nemam problem ho zmenit ak sa mylim
- skor ano, ale urobim si ho az ked viem nazor vacsiny
Ďalšie možnosti »
21
Ako nájsť cudzinca na skypovanie?
No ide o to, že o pár týždňov mám pohovor na VŠ (v angličtine) a potrebujem ešte dosť trénovať, najlepšie sa to naučím tak že sa budem s niekym rozprávať... :D Nepoznám nikoho z UK (nikoho s... Otvor fórum »
31. 3. 2014 23:23
44
Seriály
Neviete mi poradiť nejaký seriál.. už fakt nemám čo pozerať a nudím sa PS: videla som .... Upirske denniky, The originals, PLL, Arrow, The Tommorow People, 2 Broke Girls, American Horor Story, Californication,... Otvor fórum »
31. 3. 2014 22:03
2
Talentovky UK BA
Ahoj, bol niekto na "talentovkách" odbor učiteľstvo pre predprimárne vzdelávanie? Ako to prebiehalo? Z tých záchytných bodov si nie som istá, čo všetko vlastne chcú, vďaka! Otvor fórum »
31. 3. 2014 21:46
4
Zahlasujte za dobru vec :) grant pre tanečné centrum
http://www. space. sk/vsprojekty/detail. php?p=university-dance-center-univerzitne-tanecno-pohybove-centrum chcel by som Vás poprosiť aby ste zahlasovali, za 2 hodiny končí súťaž ... je to môj spolužiak čo to zariadil a je to pre nás predsa ... pomôžte ... ďa Otvor fórum »
31. 3. 2014 21:20
- Fico
- Nevolil som
Ďalšie možnosti »