Diskusie - 2236. stránka fóra
4
Matlab anfis
Čavte ludia! Môj problém je, že neviem, ako môžem získať predikované dáta z Anfis. Musím dať po nauceni nejake vstupy? ale ktoré vstupy? Moje dáta predstavuju vysku snehovej pokryvky meranu kazdy deň, 12 rokov. Je... Otvor fórum »
31. 3. 2014 20:56
12
UKF PF učiteľstvo anglického jazyka a literatúry
Ahojte :) chcela by som sa opýtať či je tu niekto taký čo navštevuje tento odbor ? akú to má uroveň ? tažké lahké ? učitelia ? a tak . Ak yb tu bol niekto taký tak prosím ozvi... Otvor fórum »
31. 3. 2014 20:27
48
Ako vláda zapríčiňuje negativíny eko. rast?
Prečo je vláda zodpovednejšia za negatívny ekonomický rast ako podniky? Čím k tomu prispieva? Nie som lenivá, esej si napíšem sama. Len potrebujem pomôcť s brainstormingom, lebo sa cítim v ekonomických veciach dosť stratená.... Otvor fórum »
31. 3. 2014 19:56Call of Duty : World at War PS3
Zahrá niekto? slovakshark88 ID mám aj módy do zombie a všetky mapy kludne vám dám stiahnuť idete? Ked NIE nepíš sem nezaujma ma to Otvor fórum »
31. 3. 2014 19:50
15
Prvý Apríl
Zajtra je ten deň, kedy by sa to malo už naozaj odpúšťať. Nejaké vaše zážitky s prvým aprílom? Či už ako obeť alebo útočník :-D Máte nejaké plány na zajtra? Otvor fórum »
31. 3. 2014 19:43
6
24 karátove zlato
Dá sa niekde kúpiť rýdze zlato? Kde si môžem pozrieť aktuálny kurz zlata na gram? Lebo chcel by som si uložiť peniaze do zlata :D ale len do čistého žiadnu zmixovanú žbrndu nechcem :D Poznáte nejakú firmu ktorá ponúka tehličky... Otvor fórum »
31. 3. 2014 19:37
96
Svadba rovnakého pohlavia
Skúste zabudnúť na všetky sterotipy a tradičný spôsob rodiny a predstavte si len ľudí, ktorí sa majú radi, bez ohľadu na orientáciu. Zdajú sa vám tieto videá aj napriek tomu čudné? Zabudniťe na to čo je podľa... Otvor fórum »
31. 3. 2014 17:58
9
Tmavší jas monitoru na notebooku
Chcem sa spýtať. V poslednom čase sa mi nepáči jas pri zobrazovaní notebooku. Túto zmenu som postrehla od výpadku elektriny (neviem, či bola skôr). Môj notebook má v sebe zabudovanú grafickú kartu ATI Radeon - premium... Otvor fórum »
31. 3. 2014 17:29
20
Tunely- Rozťahováky-prvé začiatky
Máte nejaké skúsenosti s tunelmi-rozťahovákmi? Aký máte nato názor? Otvor fórum »
31. 3. 2014 17:00
12
Kofola s guaranou
Dnes som si kúpil Kofolu s nejakou guaranou, že vyskúšam čo to vlastne bude vo vnútri za príchuť. No tak som si ju kúpil, otvorím ju, napijem sa a že celkom fajn. No o 5... Otvor fórum »
31. 3. 2014 16:51
3
Webkamera
Ahojte mam ntb Toshuba satellite harman kardon a mam taky problem, je tu webkamera ale neni nainštalovana tu v ntb a ževraj na to potrebujem najprv nejaky ovladač naištalovať a tak či byx mi niekto nevedel poradiť ako a... Otvor fórum »
31. 3. 2014 16:42
12
,,
Teraz taký trapas trošku :D Ako sa pridávajú fotky do komentov? O. o Otvor fórum »
31. 3. 2014 16:27
13
Kruhy pod ocami
Ahojte baby, aky najlepsi korektor na kruhy pod ocami? Ja som mala taky tuhy z dermacolu ale nic moc... chcela by som skusit nejaky tekuty tak piste :) Otvor fórum »
31. 3. 2014 16:07
24
Pocit zlodeja
Aj vy máte niekedy pocit pri pokladni, keď ste si nic nekupili že ste zlodej??? Otvor fórum »
31. 3. 2014 15:48
10
Prehliadka
Ahojte, je 19 rocna prehliadka povinna ?Teda mam 19 rokov a dosla mi pozvanka na prehliadku , je to v mojom pripade povine ? Otvor fórum »
31. 3. 2014 15:48
113
Aký je váš názor na orientacie?
V poslednej dobe sa často stretávam s predsudkami keď ide o ľudí s inou orientáciou ( bi, gay, lesbička ) mne osobne tieto predsudky vadia a hlavne ak niekto povie že títo ľudia by mali byť odstránený alebo... Otvor fórum »
31. 3. 2014 15:30
41
Najpodceňovanejší film/seriál
Inšpirované fórom o najpreceňovanejších filmoch/seriáloch. Poznáte film/seriál, o ktorom si myslíte, že by si zaslúžil viac pozornosti? (u mňa je to napr. nový Hannibal, zo seriálov) Otvor fórum »
31. 3. 2014 14:59