Diskusie - 2237. stránka fóra
12
Stavka
Čaute :-) dala som s kamarátom stávku, a vyhrala som ju. Dajte nejake vaše skúsenosti čo ste požadovali od dotyčnej osoby?alebo naopak čo pozadovali od vas :-D tak aby to bolo hlavne vtipné :-) vďaka. Otvor fórum »
31. 3. 2014 14:39
5
Microsoft Office 2007 SK
Zdravím, chcel by som sa spýtať kde stiahnem Microsoft Office 2007 SK zadarmo a nie trial verziu. Google som skúšal a zatiaľ mi nenašlo normálny Office. Súrne to potrebujem. Ak by sa niekto dobrý našiel a... Otvor fórum »
31. 3. 2014 12:55
39
Pulp Fiction
Čo si o tom filme myslíte? Je to iba obyčajná vykrádačka, za ktorými cool hláškami nič nie je? Alebo je to kultová vec, z ktorej sa idete posrať ? Prečo? Otvor fórum »
31. 3. 2014 12:19
5
Problém s Adblockom
Používam v prehliadači chrome adblock asi 3 mesiace, doteraz fungoval bezproblémovo, no pred troma dňami mi reklamy z neznámeho dôvodu začali opäť vyskakovať. Neviete, čím to môže byť? Otvor fórum »
31. 3. 2014 10:55Stres a meditácia
Meditácia je vám všetkým určite známy termín. No každý z vás si pod týmto termínom predstaví niečo iné. Je to prirodzené, pretože je to určite veľmi široký pojem: http://www. partner. sk/partner-pre-rodinu/clanky/article/stres-a-meditacia/ Otvor fórum »
31. 3. 2014 10:29
156
Najpreceňovanejší film/seriál
Myslím, že každý z nás pozná film alebo seriál, ktorý nám pripadal od začiatku do konca ako nezáživná blbosť, ale napriek tomu má vysoké hodnotenie, veľa fanúšikov či dokonca oscara na konte. (To, že... Otvor fórum »
31. 3. 2014 09:19
10
Deja Vúuuu
Mali ste už deža víí? Hej? Kedy sa Vám to stalo v akej situácií ? :D Ja som ho mal raz napríklad vo sne. Snívalo sa mi o udalosti ako navštívim babku a bude tam oslava.... Otvor fórum »
31. 3. 2014 08:50
2
Grafická karta, ovládače
Ahojte, s otcom som si vyskladala nový herný pc ale mám problém že keď si na steame spúšťam hry pri sharovaní obrazoviek neni vidieť hry, na screeenshotoch tiež. Predpokladám že treba preinštalovať ovládače grafickej karty, bohužiaľ... Otvor fórum »
31. 3. 2014 07:58
23
Najhoršie preložený film/seriál
Čaute, ak ste videli nejaký strašne zle preložený film/seriál z angličtiny do slovenčiny, napíšte mi názov. (Proste pri nejakých pasážach ak ste sa chytali za hlavu, že to nedáva zmysel, alebo to bolo celé zle).... Otvor fórum »
31. 3. 2014 00:41
92
Len chcem napísat koment,,. pretože každy hovorí o debakle Fica ale to je blbost,,.
media lahko manipulujú s ludmi a aj pravica kedže si pripisujú vyhru Kisku k sebe, lenže to je vyhra Kisku a nie pravice..... Nemyslím si, že tieto voľby boli výhrou. Len to doplním: vo vzťahu k parlamentným... Otvor fórum »
30. 3. 2014 22:54
4
Letna brigada
Ahojte, prosim vas neviete o nejakej agenture, na ktoru sa da spolahnut, ktoru viete odporucit , ak by som chcel ist naprikald do zahranicia cez leto pracovat, brigadovat ? Otvor fórum »
30. 3. 2014 22:44
28
Rado Procházka - Nová politická krv.
Volby Prezidenta 2014 Okrem víťaza a nového prezidenta A. Kisku priniesli aj nový fenomén menom Radoslav Procházka. Narozdiel od väčšiny kandidátov jediný skúsený kandidát na post prezidenta. Obhajoval Slovensko na mnohých súdoch... Otvor fórum »
30. 3. 2014 22:01
7
Antivirus
Chcela by som poradiť, aký je najkvalitnejší antivirus a za free? :) prosím. :) Otvor fórum »
30. 3. 2014 21:55
11
Praca na doma
Zdravím vás :D ... potrebujem peiaze !!! lenže na normalnu pracu nemam dosť rokov :( Zauímalo by ma či ste sa už stretly s prácou na doma (lebo len taký zárobok ma napadol) Myslým skladanie rôznych... Otvor fórum »
30. 3. 2014 21:46
5
Pád systému v notebooku
Caute vsetci. Mozte mi niekto prosim poradit co mam robit ak mi padol cely system teraz ked zapnem notebook tak mam ciernu pracovnu plochu a vymazalo mi to komplet vsetko okrem systémových suborov takze pocitac v podstate funguje´. ... Otvor fórum »
30. 3. 2014 21:43
1
Skúšky bilingválna sekcia METODOVA
Caute :) .. Ja by som sa Vas chcela spytat na obiaznost skusok prijmacich na Metodku:) .. Co som pozerala vzorove ukazky na nete vcelku lahke, mensie zadrhely tam boli ale nic velke. Ake mate skusenosti s tymitovprijmacimi... Otvor fórum »
30. 3. 2014 21:24