Čus 31. Marca som bol na prijímačkách na bilingválnom gympli v Sučanoch. Bol som prijatý Vždy to bola moja prvá možnosť strednej školy, na ktorú chcem ísť. Škola má super vzdelávací program, vinikajúce výsledky a mám tam asi najlepšiu pravdepodobno
Ja som síce na bilingválnom v Žiline, ale myslím, že si nemusíš robiť starosti.. Takéto problémy sú všade.. A možno to nie je až také radikálne.. Ak aj hej tak je to len na tebe, či sa necháš zlákať. Si zodpovedný sám za seba. Najdôležitejšie je, čo ti škola ponúka.. Táto škola je ozaj kvalita..
ja som chodila na konkurecne gymnazium a bolo to tam tak isto az na to ze intrak bol hned pri skole a mali sme toho ucenia ovela viac ako v sucanoch..ale v podstate je to asi jedno ucit sa budes musiet tak ci tak a nic nemas zarucene ..mozes skoncit aj pri pase bez vysky vsetko je to na tebe ako sa uplatnis
Teraz som prváčka a áno, sú tu drogy. Ako všade. Áno, ľudia tu pijú. Nie je to však o nič horšie (aspoň myslím), ako na inej strednej A to, že to robia iní,neznamená, že musíš aj ty Ale aj tak sú tu všetci fakt riadne milí Zoznámiť sa so staršími nie je žiadny problém, keď sa niekomu len tak prihovoríš na chodbe, je dosť pravdepodobné, že máš nového kamaráta Učiva je dosť, ale dá sa to zvládnuť. pre niektorých je to ťažké, iní zvládajú v pohodičke Btw, gratulujem
@skylord11 aky ambiciozny ..len tak dalej ale nebude to take lahke pre mna to bolo .. ale moj osobny nazor ktory mi moze kazdy zobrat je ze ak nechces ist na vysku dalej s jazykmi alebo sa im venovat tak je lpesie obycajne gymnazium ..ale sucany su v pohode je tam o skoro polku menej uciva ako bolo na mojom vastam ze vraj ucia rozpravat ..tak drzim palce Good luck bro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
@orphanka ako som povedal, s učením problém až taký nieje, len neviem že ako dlho sa budem musieť učiť. A s výškou to mám premyslené
@orphanka diki za nazor a za "good luck"