Takže som tu zase. Písajúc tieto slová rozmýšľam, že o čom to vlastne dnes bude. Kontrolujem gramatiku wordu, ktorý mi nechce uznať slovo písajúc za spisovné. Neviem, čo mu na ňom vadí, čo už, je to word, nič nemôže byť dokonalé a možno také slovo ani neexistuje.
Snažím sa vypnúť a niečo napísať, uvoľniť sa, možno napísať niečo zrozumiteľné, ale akosi to dnes nejde. Idem proste písať to čo ma napadne....lampa...knihy...ok, to nie sú veci, čo ma napadli, ale veci, na ktoré som sa pozrel, a ktoré mám okolo seba.
Dokáže človek vôbec vypnúť? Nerozmýšľať? Ja si tým nie som istý, vždy nad niečím rozmýšľam aj keď sa snažím nerozmýšľať, tak rozmýšľam nad tým nerozmýšľaním. Najviac som sa k tomuto stavu dostal na tréningu pri plávaní – chýba mi plávanie, vtedy sa dokážem odreagovať, v mysli mám len pesničku, ktorú som cestou počul. Keď zrýchli tempo pesničky, zrýchlim ja, spomalí sa pesnička, spomalím sa ja. Nedokážem to ovládať, tá pieseň ovláda mňa. Milujem hudbu v spojení so športom, vtedy mi je jedno, čo počúvam, ide iba o tempo. Myšlienky ma opúšťajú zarovno s odtekajúcou vodou. Cítim sa ľahký, nič mi nechýba a nič ma netrápi.
A vy? Pričom nerozmýšľate, kedy vás nič netrápi?

 Blog
Komentuj
 fotka
hnisavica  27. 1. 2010 20:04
Píšuc
 fotka
blacktears  27. 1. 2010 20:05
aha..tak v tom to moze byt , ale pisajuc sa mi zdalo tiez spisovne
 fotka
blacktears  27. 1. 2010 20:06
@hnisavica to malo byt samozrejme tebe
 fotka
radiophonic  9. 5. 2010 12:22
Dokonale by som sa zbláznil, keby ma nič netrápilo. Teda nemám pri čom nerozmýšľať.
 fotka
antifunebracka  26. 11. 2012 16:23
ja nerozmyslam ked sa vyvalim pred TV
Napíš svoj komentár