intrák. nový ľudia. časom budú možno super. no vzdialenosť od domova je aj tak tých posratých 368 kilometrov. vzdialenosť od života 194 kilometrov.

hej od života.

lebo teraz nežijem. chýbajú mi tie nekonečné záchvaty smiechu. no ešte viac tie S NIMI. žúrky bez nich tiež nie su žúrkami. chýba mi to nežné provokovanie. doťahovanie. ohováranie. aj hádky. nie že by som sa rád hádal. ja sa len rád udobrujem. no tu niet s kým. nič.

priateľov som mal málo. asi menej ako ostatní. no boli ozajstní. viem že ma milovali. a stále aj milujú. a ja ich tiež. chýbajú mi. viac ako čokoľvek. každá sekunda bez nich je strata času.

ja som však vedel že raz to príde. každý pôjde inou cestou. myslel som si že som na to relatívne pripravený. no nie. nebol som. nemohol som totiž byť.

a teraz už som preč. každý deň si nájdem chvíľku a pozrem si fotky. poteším každého z nich. pustím si hudbu. smutnú. no presne taká ma rozveselí. zvláštne. no je to tak. chýbajú mi. vážil som si ich najviac na svete. no teraz si ich vážim ešte viac.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár