Chodí tu niekto z vás do solária? Lebo ja som zacala, zatial som tam bola 4krat po 6 minut a dnes som zistila, ze mam na krku male biele pluzgieriky nema tu niekto s tym skusenosti? pytala som sa aj tam, ale ta, co to ma na starosti mi povedala, ze t
Hm,ja som sa pýtala jedného čo robí v solárku a povedal, že radšej by si dával tie kyselinami prepchaté samoopaľovacie krémy ako solárko... tak asi vie, ako sa tam o to starajú a pohode to môže byť z toho, a možno aj z toho, že zo začiatku sa neodporúča vypekať sa hneď 6 minút
vypekat 6minut?sak to je uplne minimum..tak asi mas citlivu pokozku..neviem no ja ked som chodila tak som zacala na 10min a nic mi z toho nebolo..ale kebyze neco tak prestanem..ale uz nechodim lebo aj tak sa mi to zda ako vyhodene peniaze..
Mne tiez povedali, ze 6 minut je este v poriadku. A chodim s jednou kamaratkou a tej sa s pokozou nic nestalo. Ale asi mam moc citlivu pokozku, tak teda prestanem. A dakujem
pozri sa neviem ci si pouzila krem na opalovanie a su aj specialne na solarko... to by si mala pouzit lebo ak si nahodou bledkokozejsia alebo sa iopalujes trocha do cervena a potom az do hneda tak to moze byt porblem. skus sa namazat ked ides do solarka mozno si si ten krk spalila. aj segre sa stalo.... chodi do solarka a spalila si krk lebo tam ma citlivejsiu kozu.
no ked sme us pri tom solarku ja chodim pocas celeho roka teda a nikdy som z neho nic nemala teda musite mat dake kremi specialne ochrane doo solarka ale ked sme us pri skodlivosti tak musim povedat ze aj UVB luce ktore vas oziaruju na slnku su mozno este skodlivejsie pretoze v solarku ste kratko a nespalite sa narozdiel od slnka solarko je nezdrave preto lebo sa pouziva celorocne a slnko iba v lete takze ak chodite do solarka cely rok je to urcite nezdravsie ako 2mesiace na normalnom slnku takze dostanete do seba za rok viac uv lucov ako za 2mesiace
to je sprostost... ked ti povie ona ze 6 minut je v poho tak to ee... moje kamaratky tam zacali chodit od dvoch minut a postupne ale pomali pridavali .. telo si musi zviknut ja som tamete nebola ale myslim ze to skodi A V ZIADOM PRIPADE SA NENATIERAT!!! ... vsade to je popisane.. v tej miestnosti si skus tie papiere precitat skvor nez tam vlezes vecsinou je tam napisana odporucana doba.. ale fakt SA NENATIERAJ!!!!! .... v solarku sa spalis iba ked telo neni naucene a si tam dlho!!! ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Si samovrah?
Jednoducho nechcem byt biela ako stena, ked sa zacina nosit letne oblecenie, vyzera to hrozne
Kamarátke sa to tiež takto začínalo, nedala si povedať a skončila s vyrážkami a krémovaním celého tela nejakou masťou minim. 3 mesiace...