Ahoj. Chcela by som počuť vaše názory, v čom je podľa vás manželstvo iné ako "chodenie spolu".
Za mňa je to asi pocit istoty a stability, že budeme spolu v dobrom aj v zlom. Ale verím, že v tom môže byť aj trochu viac než len to. Dajte mi vedieť vaše
pre mna hlavne v tych pravnych veciach, danove vyhody, dedenie, ked clovek ochorie, tak je jeho manzel rodinny prislusnik a moze si zistit informacie atd. , ak sa rozvedu ludia tak sa vysporiadanie majetku/starostlivost o deti riesi sudne...
je to proste taky aj vacsi zavazok voci tej osobe a vacsi nahlad do jej sukromia
Tam su rozdiely hlavne z pravneho hladiska inak je pekne mat pocit stability, ale je to len iluzia. Ked sa ten vztah ma pre nieco rozpadnut, tak je celkom jedno, ci ide o manzelov alebo frajerov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
a chcem sa zbaviť tohto priezviska ffs
je to proste taky aj vacsi zavazok voci tej osobe a vacsi nahlad do jej sukromia
A my s mužom si uz teraz žijeme ako manželia, nic sa zrejme nezmení, ked sa vezmeme.. jedine to, ze si potom spolu kúpime domček