Ahoj. Chcela by som počuť vaše názory, v čom je podľa vás manželstvo iné ako "chodenie spolu".
Za mňa je to asi pocit istoty a stability, že budeme spolu v dobrom aj v zlom. Ale verím, že v tom môže byť aj trochu viac než len to. Dajte mi vedieť vaše
pre mna hlavne v tych pravnych veciach, danove vyhody, dedenie, ked clovek ochorie, tak je jeho manzel rodinny prislusnik a moze si zistit informacie atd. , ak sa rozvedu ludia tak sa vysporiadanie majetku/starostlivost o deti riesi sudne...
je to proste taky aj vacsi zavazok voci tej osobe a vacsi nahlad do jej sukromia
Tam su rozdiely hlavne z pravneho hladiska inak je pekne mat pocit stability, ale je to len iluzia. Ked sa ten vztah ma pre nieco rozpadnut, tak je celkom jedno, ci ide o manzelov alebo frajerov
Manzelstvo je pravna institucia odveky vymyslena na ochranu majetku. A tak je to aj dnes. Co kvitujem, pretoze zena je vzdy v zranitelnejsej pozicii oproti muzovi ak je v hre aj dieta. Ja by som dieta bez manzelstva nemala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a chcem sa zbaviť tohto priezviska ffs
je to proste taky aj vacsi zavazok voci tej osobe a vacsi nahlad do jej sukromia
A my s mužom si uz teraz žijeme ako manželia, nic sa zrejme nezmení, ked sa vezmeme.. jedine to, ze si potom spolu kúpime domček
Manzelstvo je pravna institucia odveky vymyslena na ochranu majetku. A tak je to aj dnes. Co kvitujem, pretoze zena je vzdy v zranitelnejsej pozicii oproti muzovi ak je v hre aj dieta. Ja by som dieta bez manzelstva nemala
@tomas5555555