@teal@12 v podstate ano. Ale robím to hlavne pri škorpiónoch. A býkoch. Pri škorpiónoch si poviem, že sa mi pekného slova určite neujde. A pri býkoch si poviem: radšej sa vôbec neprejavuj.
@teal@12 a predsa je to úplná somarina, keď sa budeš veľmi snažiť, dokážeš sa napasovať do každej tej charakteristiky lebo ľudia sa radi cítia výnimočne, aj za takú blbost, že sa narodili napr v marci
@casey77@17 hm, neviem, ja som dlho chodila s rakom a mal takýto isty názor takže aj raci stoja nohami na zemi? Či to je výsada len býkov? v každom prípade, beriem to ako kompliment
@11monika11@16 áno, ale niektorí ľudia tomu priraďujú veľkú dôležitosť, riešia to aj v rámci vzťahov a majú prehľad o tom, ktoré znamenie má aké vlastnosti. Ja som poznal osobu, ktorá to brala až prehnane vážne...
ale inak ak ide o mňa, tak vôbec sa nezhodujem s tým opisom panny akože jj, mám rada čistotu, ale to asi každý normálny človek?? proste bullshit celý zodiac
@13 Aha a blíženci o sebe strašne klamú. Dve tváre, doslova. Príde mi to niekedy vtipné, jak sa hrajú na ideál doby, v ktorej žijú, a priestoru, v ktorom sa nachádzajú. Treba ich odkrývať, lebo vo vnútri sú celkom iní.
Som kozorožec a aspoň podľa takej knizocky o tom znamení čo mám, to na mňa vždy dokonale sedelo. V čínskom som zajac/mačka a tiež to na mňa dosť sedí. Ale neverím znameniam absolútne vôbec, je to iba náhoda.
@11monika11@19 To nebol kompliment, ale výtka Vlastnosť býkov je, že síce sú nohami pevne na zemi, čo je super pre život z praktického hľadiska, ale nedokážu sa od tej zeme odlepiť. Takto si nikam neuletíš, Monika Sloboda sa nachádza v oblakoch. Pripravuješ sa o ďalšie dimenzie. O celkom nové svety. Človek si musí dovoliť stať sa trochu mešuge, aby to pochopil
@mytickaentita@21 Poverčivosť. Ale aký je v tom rozdiel veriť, že veci v živote sú dané hviezdami a veriť v čokoľvek iné?
Horšie je, keď tomu prikladáš takú dôležitosť, tak namiesto toho aby si hľadala, čo z toho sa hodí na teba, viac sama seba prispôsobuješ tomu, kým by si podľa toho znamenia mala byť. Aspoň ja som mal ten pocit, že to tak je.
Inak, uprac si Kornela! Netuším, čo odo mňa chce v @23
@teal@29 ja som ok s tým, že ľudia veria veciam...ale nepáči sa mi, keď to potom vnucujú ostatným a moc to rozpitvávajú, že napríklad si hľadajú partnera na základe toho, že v ktorom mesiaci sa narodil
asi chce, aby si mu povedal, že si strelec, aj keď to vidno v tej ankete :3
@mytickaentita@30 alebo keď vzťahové problémy prisudzujú nekompatibilite znamení namiesto toho, aby sa zamerali na veci ktoré môžu riešiť s druhou osobou...
@teal@31 jj, presne a celkovo také to zbavovanie sa zodpovednosti, typu "prepáč, že som vyfajčila toho random týpka v klube, ja som proste škorpión, to nepochopíš, uwuwuwu :3"
@mytickaentita@34 každý občas potrebuje príbeh, aby mohol žiť život trošku odvážnejšie... podľa predstáv... Preto ja vždy hovorím, že stačilo pár dní, a bol by zo mňa úplne iný človek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Ale niesú to len sračky?
ale inak ak ide o mňa, tak vôbec sa nezhodujem s tým opisom panny akože jj, mám rada čistotu, ale to asi každý normálny človek?? proste bullshit celý zodiac
Horšie je, keď tomu prikladáš takú dôležitosť, tak namiesto toho aby si hľadala, čo z toho sa hodí na teba, viac sama seba prispôsobuješ tomu, kým by si podľa toho znamenia mala byť. Aspoň ja som mal ten pocit, že to tak je.
Inak, uprac si Kornela! Netuším, čo odo mňa chce v @23
asi chce, aby si mu povedal, že si strelec, aj keď to vidno v tej ankete :3
Nech ide do piče, nie som papagáj.
Nejaká časť samozrejme áno, keďže je to väčšinou tak formulované, aby sa v tom aspoň čiastočne našiel každý.
Mal si radšej toho deda pred stromcom odfotiť ako sa venovať myšlienkovo týmto pičovinkám.
A odlietavat si do fantázie neznamená nutne veriť každej kravine