Ide o to že keď idem občas večer do práce občas ich vidím na pumpách, občas za obchodákom alebo niekde na parkoviskách a parkuju šikmo na vodorovných park. miestach ..... majú hlasitú hudbu a okolo nich veľmi mladá dievčence rádovo mladšie o 5-10-15 rokov ....vek týpkov zhruba 18-22
@james98 no trocha som to napísal divoko, nechytaj ma za slovíčka ....podľa odhadu dnes som videl niečo také že 5 aut a taký týpci mladý a viem že jedno dievča čo je tuto z LR má 13 rokov a tí chlapci mali tak 18-22-25 možno do 30
@james98 ale si zober že tam boli dievčiny čo majú 13 rokov ale aj staršie ale max do 17-18 a už len to že chalan 25 ročný a to máš rozdiel 12-13 rokov
@kubbox nechcem ta poucat, ja len tak na margo toho, ze ťažko sa vyjadruje názor na osobnost cloveka, keď v podstate iba vidíš ako sedí so siltovkou a s cigou v starom bavoraku a má pustenu hudbu..
@livre vieš to je tá podstata veci .... že asi rodičia tých dievčat ani nevedia kde sa párajú a do akých kruhov ale čo ja viem tak veľa z nich je na fete a to ma mrzí lebo väčšinu tej staršej generácie poznám
Ja si osobne myslím, že nejaký druh auta, ciga a šiltovka nie sú úplne relevantné veci na posúdenie niekoho osobnosti a vytvorenie si názoru. Poznám dokonca aj náckov, ktorí sú zlatí chalani a rozdali by sa, len majú občas neznesitelne blbé reči, práve vďaka tomu kokotnému nutkaniu škatuľkovať iných podľa toho ako vyzerajú. Ale celkovo ľudia čo sa snažia posudzovať rýclo na základe toho jak kto vyzerá a nebodaj v čom sa vozí vlastne ukazujú rovno svoju povahu a zrovna od takých si držim odstup radšej ako od niekoho o kom viem len to, že ma starého bavoráka a šiltovku na hlave...
Niektorí sú na staré bavoráky zaťažení, aj keby mali na nové vozítko tak nechcú. No a keď majú zároveň slabosť pre školáčky... však každý má nejaký fetiš. Pripočítaj šiltovku, pretože sa im začína robiť plešinka na hlave a máš príklad takého drsného týpka Nepoznám, nesúdim.
celkovo by som sa spytal rodicov tej 13 ročnej alebo tak, že co na to hovoria. Inak bavoraky nemusim, ich majitelov nepoznam takze by to boli predsudky. Jedine co vieme, ze sa bavia s 13 rocnymi. Takze bud su to uchylni magori so sklonom k pedofilie a zly vkusom na auta ( to auto je moj osobny nazor ), alebo rodicom by som dal titul nezodpovedny magori.
Stoka v báve je stále stoka. S nízkym IQ v teplákoch tankuje za 5e lebo auto také, že ked do neho kopneš sa rozpadne, ale ved hlavne že bmw. A tie čajky akože čo ti poviem? Normálne inteligentné dievča a čosi také ani bicykel neoprie, takže ked chce behať za menej inteligentným čávom čo má na každom rohu inú, nuž, jej problém.
môj názor je taký, nech si kúpia aspoň predchádzajúcu generaciu peťkoveho bavoraka, alebo sedmičky. obe rady stoja od asi 10 litrov. vtedy môžeš byť frajer
@kubbox to sú deti z takých rodín, kde muž typu "mačo" je hlavou rodiny a kde sa nediskutujú nejaké hodnoty. Jednoducho babenky sú pravdepodobne zo sociálne slabších rodín kde ani vzdelanie neprekvitá a hodnotovo to tiež nevyzerá dobre. Každopádne mne osobne u chlapa nezáleží na tom, akú má značku auta a podobne, ale to čo tu opisuješ je jav, ktorý vnímam aj ja a to asi bývame od seba ďaleko. Už vidím tie tepláčiky, slovenský rapík nahlas z auta, silné "názory" a podobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov