Som robil dačo v záhrade polieval záhony a trhal burinu, nie nemal som na sebe žiaden deodorant, prídem spotený a si tak hovorím že "človeče, ty teda riadne smrdíš"
@tequila@3
aha, čiže si napríklad na kúpalisku, kupes sa a deodorant ktorý si mal na sebe sa zmyje. Vyjdeš z bazéna a kedže je teplo zachvílu sa spotíš a si bez deodorantu. Naozaj sa takáto podobná situácia u teba nikdy nestala ?
@tomas5555555@11 ked vyjdem z vody, ze idem domov, tak to je max 2 hodiny kym stihnem prist na byt a dovtedy sa nestihnem taxpotit, aby som smrdel. najma ked odchadzam vecer, ked uz neni az tak teplo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
aha, čiže si napríklad na kúpalisku, kupes sa a deodorant ktorý si mal na sebe sa zmyje. Vyjdeš z bazéna a kedže je teplo zachvílu sa spotíš a si bez deodorantu. Naozaj sa takáto podobná situácia u teba nikdy nestala ?
ale ked vyjdeš z vody von, a pohybuješ sa tak sa spotíš a začneš smrdieť.
A hej, tiež používam antiperspirant
no ved predpokladam ze ked vyjde z bazena, tak sa do par desiatok minut spoti a zacne smrdiet...
určite si sa niekedy musel tak spotiť, vela krát bývalo počas tropických dní aj večer horko..