Ahojte baby.Tato otazka je urcena pre tie ktore uz presli odfarbovanim vlasov alebo aspon nieco o tom vedia.Chcela by som vediet ako to prebieha a asi kolko to stoji.a ze ked mam cierne vlasy a chcem mat blond ci staci ist ku kadernicke raz alebo viac kra
Casto zalezi najmä od toho na aku farbu sa chces odfarbit, samozrejme ze staci raz...ja som svoje cierne odfarbovala na cerveno, ale kedze som chcela iba melir tak mi dala jednoducho peroxid a stacilo raz...najlepsie urobis ak sa pojdes priamo poradit s kadernickou...
ehm :p..nechaj si cierne..tolko som po nich tuzila az mi ostali zelene //dlhy pribeh// ..a wer tomu bude to zlate a otrasne. ..a okrem toho peroxid dost nici wlasy cize..ani to by som neodporucala ..
booozeee......to je otras z ciernej na blond...hrooozne ved cierna je ovela ale ovela krajsia a ked uz fakt chces zmenit svoju image tak si ich radsej prefarb na nieco tmavsie ako je hneda alebo cervena......
Cierna na blond... hmmm.... budes potrebovat viac navstev. Najprv na svetlohnedu a potom na blond.... len si neodfarbuj valsy doma lebo dopadnes ako moja sesterka... zelena
nechod na blond....moja kamaratka tiez isla na odfarbenie a terraz ma hroozne znicene vlasy..a vobec to nyvzera dobre...ja som si zafarbila na cierno vlasy a ked som chcela zosvetlot tha powedala kadernicka ze iba peroxidom sa da...ta som to radsej nechala tak..ak nechces vyzerat neupravene....jednoducho blbo tha chod..ale neradim
nemusis mat hned znicene.... ja som farbu na hlave este nemala,ale kamoska sa farbi uz 5 rokov a nema znicene... pouziva na to tie rozne pripravky...je to dost do vrecka,ale pekna hriva je krajsia... a z ciernej na blond...fuuhaaaaaaa...mne sa blond paci,ale je to dost velky skok...ale ked to tak chces tak vela stastia... a nezabudni tie pripravky,lebo budes mat fakt vlasky ako pierka
ja som blond, strasne sa mi lubia cierne vlasy ale viem ze tie moje si mozem akurat tak na jemnu oranzovu prefarbit, inak by som vyzerala jak strasiak. ale teraz mam mahagonovy melir. podla mna to odfarbovanie dost znici vlasy (ved moja mama ma odfarbene a je to hrozne)
prosim pomozte mi mam tmavo hnede vlasy no takmer cierne.pôvodne som blondina.cierne vlasy mi pristanu mam modre oci a všetci hovoria ze vynikam ked mam take vlasy.ale mam ich hrozne znicene a neviem si predstavit že by som si musela farbit hlavu do konca zivota na cierno.Chcela by som si ich dat odfarbit na hnedo prosim poradte ake pripravky mam použit aby boli moje vlasy take ake si zelam.dakujem
ja mam odfarbene z ciernej na blond....najskor mi tam dala kadernicka klasicku farbu a ked mi to zmila,dala mi tam 3percentny peroxid vodika,abysom to nemala zlte ale blond....
mala bby si vediet ale ze blond farba velmi nici vlasy a treba sa o ne starat 5krat viac ako o cierne..
a hlavne na to potrebujes velmi dobru kadernicku a peniazky,ja osm dala za to 1200sk,kedze mi davala farbu na 2krat a podobne....
ak chces byt blondyna v pohode do toho chod,podla mna to je najkrajssdia farba aka moze byt,bez urazky na tie tmavovlasejsie,vela stastia
ja mam hnedo-rysave original a dala som sa na cierno pred dvoma rokmi vyzera to super....ale som chcela zmenu tiez na blond ale vsetci ma odhovorili ze by som nevyzerala dobre
vsetky co chcete zmenit radikalne svoju farbu JEDNOZNACNE odporucam kupit v specialnom obchode stahovac farby napr znacky NOUVELLE je to k vlasom velmi setrne k vlasom ovela viac ako melir.mozete to v jednom postupe pouzit 2x.takze ak mas napr vlasi farbene na cierno a tvoja prir. farba je hneda pomstiahnuti ti ostane tvoja prir. farba a stahovat mozes dovtedy kym na vlasoch budes mat tu ciernu. ale urcite to nerobte sami doma ale v KADERNICTVE.ten pripravok stoji cez 200sk ja som to tiez pouzila mala som tm.hnede vl. a teraz som blond.VOBEC TO VLASY NENICI. potom uz mozes vlasy farbit ako chces.
Baby pomozte mi (( minuli tyzden som si bola dat prefarbit wlasy a to bola asi chyba zo spinawej blond farby som si dala tmawo hnedu a do toho par pramienkou blon na spodkoch to wyzera celkom fajn len na wrchu to je rysawe...ja chcem spat swoje blon wlasy co mam robit mam sa ist dat odfabrit myslite ze budem mat zas swoje wlasy??a newypadaju mi ??? ((( ja sa bojim ....
ja mám hnedé vlasy... no skôr asi také svetlejšie, ale strašne by som chcela čierne len sa bojím ak si ich dám zafarbiť, že to bude otrasné... keby som mala čierne som spokojná určite by som si čiene na blond neprefarbila
Ja viem ake to je provokujuce, ze chces a chces tu blond, az kym ju nebudes mat ti to neda pokoj.
Ale fakt ...
Daj si povedat.
JA som take cokoladove vlasy..dala som si to odfarbit a potom mi to dala narysavoo, dost sa mi vysušili vlasy, musim si stale davať balzamy a tak...na zaciatku to bolo pdola mna fakt strasne ekd som to porovnala s tym ake som mala kvalitne a leske vlasy predtym.
A najhorsie na tom je to vyrastanie vlasov, stale to odfarbovat...
Lenze ked odfarbis len korienky nebudes mat cele valsy rovnomerne zafarbene, cize bbudes muset vzdy farbit celu dlzku..a prestav si co tie vlasy musia zazivat, ked ich asi 5 krat odfarbis..to uz nigdy nebudes mat normalne vlasy, to ti budu muset cele znovu vyrast a to sa neoplatii , ved urcite je ta tvoja cirna peknaa, , a baby co maju z ciernej na blond, podla mna to nevyzera bohvieakoo...proste aj typy pleti , oci a obocie..to je vidiet ze to nesediii...tak si to rozmysli!
Ahoj ja som mala pôvodnú farbu vlasov hnedú a tiež som si ich nafarbila na čierno....rok som mala čiernu farbu ale chcela som si jú zmeniť na blond...tak som si kúpila v drogérii loreal ultra blond zosvetlovac a nechala som si ho tam hodinu....vlasy som mala bledo hnedé až do rysava tak som si musela kúpiť este jednu farbu loreal c10 a dostala som krásny blond odtieň vlasy nemám vôbec zničené a aj farba mi svedčí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale ked uz v Carefure je perfis kadernictvo trosku drahsie by som povedala ale dobre....
smile
nechutne zlte.Nechaj si cierne vlasy, skus cervenu alebo inu, len nie blond!!!
a netreba porovnavat obycajnu farbu s tou melirovou... Je v nich rozdiel. Ta melirova ma v sebe viacej peroxidu preto to hned tak dobre chyti.
mala bby si vediet ale ze blond farba velmi nici vlasy a treba sa o ne starat 5krat viac ako o cierne..
a hlavne na to potrebujes velmi dobru kadernicku a peniazky,ja osm dala za to 1200sk,kedze mi davala farbu na 2krat a podobne....
ak chces byt blondyna v pohode do toho chod,podla mna to je najkrajssdia farba aka moze byt,bez urazky na tie tmavovlasejsie,vela stastia
Ja viem ake to je provokujuce, ze chces a chces tu blond, az kym ju nebudes mat ti to neda pokoj.
Ale fakt ...
Daj si povedat.
JA som take cokoladove vlasy..dala som si to odfarbit a potom mi to dala narysavoo, dost sa mi vysušili vlasy, musim si stale davať balzamy a tak...na zaciatku to bolo pdola mna fakt strasne ekd som to porovnala s tym ake som mala kvalitne a leske vlasy predtym.
A najhorsie na tom je to vyrastanie vlasov, stale to odfarbovat...
Lenze ked odfarbis len korienky nebudes mat cele valsy rovnomerne zafarbene, cize bbudes muset vzdy farbit celu dlzku..a prestav si co tie vlasy musia zazivat, ked ich asi 5 krat odfarbis..to uz nigdy nebudes mat normalne vlasy, to ti budu muset cele znovu vyrast a to sa neoplatii , ved urcite je ta tvoja cirna peknaa, , a baby co maju z ciernej na blond, podla mna to nevyzera bohvieakoo...proste aj typy pleti , oci a obocie..to je vidiet ze to nesediii...tak si to rozmysli!